Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
71% Warszawiaków mówi PiS-owi „NIE”! |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 71% Warszawiaków mówi PiS-owi „NIE”! |
A jesli o Kubusiu ludzie pisza takie rzeczy to musimy byc w tym troche prawdy...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
w pksie dorwał się do władzy jakiś chińczyk i doprowadza do upadku firmy nie licząc się z załogą sam zarabia wielkie piniądze a na warsztacie panują czasy komuny czas zatrzymał sie w miejscu a zarobki jak przez piędziesiąt lat temu były są takie same .Młodzi pracoenicy przychodzą i szybko odchodzą taka jest prawda
|
|
a dokładniej: http://www.vectra.pl/platinum/pdf/epg_platinum.pdf
|
|
Ja mam podkłady na 5 CD (starsze kawałki polskie i zagraniczne) i w muzycznym na Piłsudskiego mają i pewnie wiedzą kto robi.
|
|
podam ci jeden ponpunkt z zasad podejmowania i wykonywania transportu drogowego 1.Podjecie i wykonywanie transportu drogowegowymaga uzyskanie odpowiedniej licencji,Przedsiebiorrcy udziela sie licencji jezeli posiada sytuacje finansowazapewniajaca podjecie i prowadzenie dzialalnosci gosp w zakresie transportu drogowegookreslony dostepnymi srodkamifinansowymi lub majatkiem wysokosci - 9000 euro na pierwszy pojazd samochodowy przeznaczony do transportu drogowego - 5000 euro na kazdy nastepnypojazd - 50 000 euro przy wykonywaniu transportu drogowegow zakresie o ktorym mowa w art. 4 pkt 3 nie moge znalezc tresci tego artykulu ale google ci w tym pomoze tak samo jak z ladunkami wpiszesz sobie wolne ladunki bedziesz mial caly spis ladunkow do przewiezienia
|
|
Takczysiak i Paplik to ta sama osoba z tego co tu widze. Wiec kto tu w koncu jest zaklamany. Ty wez idz chlopaku sie przebadaj u psychiatry albo pier..linj kilka razy lbem w sciane bo masz jakies rozdwojenie jaźni.
|
|
Czajnik i palenie..... Hahaha
|
|
Mam dylemat.Co według Was jest lepsze w praktyce: polsat cyfrowy czy cyfra + ? Proszę o wady i zalety obu telewizji,bo nie wiem którą wybrać?
|
|
To wszystko zależy ile masz na wydanie w polsacie do pakietu familijnego czyli 38,50 wystarczy dopłacić tylko 20zł i mamy wszystkie 3 kantały HBO
|
|
na joemonster.org są linki do sklepów. Albo http://www.bigboystoys.pl/ , lub toys4boys.pl. Kupa takich gadżetów do kupienia a zdarza sie że taniej niż na allegro
|
|
daj spokój lepszy film to: one night with Rocco in Paris.
|
|
hejka:) ma ktoś jeszcze odsprzedać zelixe 15?!:) czekam na znaka adres:JolciaBu@interia.pl pozdrówki
|
|
Jak w temacie,gdzie w Łomży znajdę jakiegoś dietetyka?
|
|
dostaues bana!
|
|
Normalnie bym nie pisał tego posta ale po tym co pokazała wisła do tej pory nie moge sie pozbierac po tym spotkaniu. wyjarałem rame fajek w czasie spotkania z nerwów i juz pod koniec spotkania stracilem nadzieje na co kolwiek a tu jednak GOOOOOOOOOOL. i Nie to ze wygrał lech ale i na stesach wygrałem dwa w jednym pierwszy raz od niepamietnych czasów polski zespół wygrywa w takich okolicznosciach.
|
|
najprawdopodobniej jutro będzie losowanie grup, ciekaw jestem na jakich rywali trafi poznańska lokomotywa
|
|
przerabialem wszystkie platformy zostałem przy polsacie i n Polstat to tv jeśli ktoś ma niewielkie wymagania co do tv i trzyma go narazie tylko dla F1 jakość fatalna uboga oferta HD. N jak narazie ok jest co popatrzeć duży wybór no i z HD nikt nie podskoczy (no teraz liga mistrzów w HD nawet 4 mecze dziennie) cyfra niestety daleko z tyłu nawet z promocja na 10 lecie. Od nowego roku 2009 n- ka przejmuje filmy z dwóch wytwórni filmowych na wyłączność (które teraz ma c+ ) także oferta c+ będzie jeszcze ubozsza .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |