Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
budowa mieszkań komunalnych |
panosza sie jak by byli u siebie. wladze nie robia z nimi porzadku to mieszkancy to zrobia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: budowa mieszkań komunalnych |
witam, mam pytanie moze ktoś orjetuje sie jaka firma jest w stanie podłączyć neta na st.Łomzy przy szosie ?? o firmie "technik " już słyszałem ale niestety same najgorsze rzeczy ! dzieki i pozdro
|
|
no i prawidłowo, trzeba tępić ten plebs..
|
|
2.8 12V AAH - 174PS więc 26PS brakuje, a biorąc pod uwagę że te jednostki nagminnie nie trzymają serii brakuje Ci duużo więcej :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ciekawe to to Gruby woli Lancera EVO czy nawet EVO VII niż najnowszą S klase (co to za porównanie), a do tego ma chipa w primerze który mu dał ok 30KM tyle tylko ze nie ma tego potwierdzonego (ale skoro tak pisali na Allegro to pewnie tak jest) Teraz objechał by wszystkie fury w Lomzy tylko ze nie może bo mu tata nie pozwala jezdzic bo prawa jazdy brak:)
|
|
A wie ktoś może gdzie w Łomży można kupić szerokie damskie dresy (spodnie) długie albo 3/4. z góry dzięki za info.
|
|
Dr Piskorska okropnym lekarzem?dlaczego?
|
|
Polecam uwadze administratorów ten artykuł: http://di.com.pl/news/23670,0,UOKiK_nalozy_kary_za_pop-upy.html Jednym zdaniem? Ostrożnie z natarczywą reklamą.
|
|
dziękuję za ipodpowiedzi, wolałabym nadruk czarno-biały więc poszukam wśród znajomych może ktoś ma wspomniana nagrywarkę
|
|
popieram..... przejechanie przez tory na pilsudskiego przed godzina 8 rano to jest masakra.przejezdzalem dzisiaj tamtedy i widxialem radiowoz pod "budką" dróżnika. mozliwe ze dzisiaj była to budka z piwem a nie budka dróżnika.
|
|
właśnie. Nie działa, bo nie masz oryginała. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Witam Ja też miałam taką sytuację :@ wjechałam na tory a tu nagle szlabany się opuściły i to nie jest wcale śmieszne, więc drużnik niech patrzy co robi!!!
|
|
Mam pytanie związane z towarzystwem ubezpieczeń Cigna. Gdzie mieści się biuro tej firmy w Łomży? Wiem,że wcześniej było na ulicy Bema,a teraz w tym miejscu mieści się inna firma.
|
|
Warto zainstalować Daemon Tools, po co pobierać stale http://www.programs.pl/program,274.html Dwa, nie ma znaczenia, czy pirat czy oryginał, odtwarza wszystko co mu się wrzuci. Kto korzysta z polskich stron z torrentami, od dawien dawna ludzie używają wyszukiwarek typu http://torrent-finder.com/, gdzie jest przeszukiwanie wśród ponad 100 stron. a najpopularniejsze strony to btjunke.org lub mininova.org. Wystarczy użyć google :)
|
|
|
|
polecam gosci na ul. pawiej w lomzy.
|
|
Dziękuję za odpowiedzi :) Jak coś wybiorę dam znać. Najpierw muszę odwiedzić te warsztaty i dopytać się co i jak.
|
|
JA robię jak chcesz to odezwij sie GG-5070817
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |