Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PŁEMNIEZE, PŁEMIEZE ! |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PŁEMNIEZE, PŁEMIEZE ! |
Kolego, do Ciebie i do innych chcących rzucić palenie- ja rzuciłem, że tak powiem, -nietypowo. Czemu nietypowo? - bo ludzie w Polsce, palenie rzucają albo od poniedziałku, albo od "pierwszego", albo z nowym rokiem. Jest to bez sensu, bo jeżeli nie dotrzyma się słowa, to postanowienie przechodzi na nowy tydzień, nowy miesiąc i co gorsza nowy rok, - czyli nie rzuci się nigdy! Ja rzuciłem od wtorku w środku miesiąca. Bez postanowień że to będzie super wtorek,jakieś moje urodziny, czy kogoś innego i na prezent to robię,czy coś w tym stylu, po prostu, chciałem rzucić to i rzuciłem! Także uważam, że jak mi się udało, to i tobie się uda, a czemu? - A temu, bo jak się czegoś NAPRAWDĘ chce, to się to osiągnie, tylko pod warunkiem że chcesz tego NAPRAWDĘ! Plastry, gumy, terapie są po to, żeby kasę zarobić. Interes jak każdy inny,tyle że jeden z lepszych, bo co może dać Ci jakaś guma do żucia, czy jakiś plasterek, jak nie masz odrobiny silnej woli i prawdziwej chęci do rzucenia? Zasada jest prosta, - Nie chcę to nie palę i żaden specyfik tego nie zmieni. Trzym się i wytrwaj! ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |