Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ilu strażników miejskich trzeba do złożenia namiotu? |
Mam adres to jest to co hauzer podal
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ilu strażników miejskich trzeba do złożenia namiotu? |
Przestroga dla ludzi ktorzy robia dach . Jestem ofiara zle zrobionej wiezi dachowej ktora zle wykonala firma Pana S(...) z Lomzy (...) strzecha niema dobrych laczen ,uzyl belek za cienkich ,zle podocinane beli uskoki sa po 7 cm laczenia belek ,zastosowal w miejscu gdzie ma byc wejscie na taras podpore a doskonale wiedzial ze w tym miejscu jest wejscie na taras . Nie moglem mu zwrocic uwagi podczas jego pracy bo gdy rozebral dach ostrzegl ze mam sie nie wtrancac ze w kazdej chwili moze zostawic otwarty dach ,Pan S(...) twierdzil ze on jest fachowcem i zna sie na wykonaniu dachu . Sume jaka sie zgodzilismy wyplacilem mu po skonczeniu dachu . Gdy zrobilem z Panem S(...) spotkanie w celu poprawienia wiezi lub zwrocenie mi kosztow ktore musze przeznaczyc na poprawe wiezi (musze wziac inna firme by mi to poprawila )Pan S(...) bez powiedzenia dowidzenie zbiegl szybciutko po schodach i odjechal . Pisze to bys nie byl takim samym ofiara firmy budowlanej jakim jestem ja .
|
|
Bez przesady ludzie Drodzy.. to głośno ? Heh już głośniej jest jak właśnie ktoś wspomniał , są wszelakie "imprezy" na skate parku... w sumie raz do roku nic niezaszkodzi nawet jak ktoś jest taki wrażliwy :-/ Wkońcu coś się dzieje w naszym "mieście" i w dobrą strone idzie :-) to , że było "jak było" to i tak dobrze jak na sam początek ;-) . Osobiscie czekam na następny sezon ;-) pozdrawiam p.s jak komuś było "zamało" zakończenie sezonu w B-stoku w sobote tj.27 Wrzesień
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |