Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Już NIE CZEKAMY na RAPORT komisji Millera. Czekamy na TRYBUNAŁ STANU dla... |
Uważaj na jednego bo wyłańcza kamery bieże za kolano i pyta czy chce pani zdać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Już NIE CZEKAMY na RAPORT komisji Millera. Czekamy na TRYBUNAŁ STANU dla... |
przynajmniej cos sie dzieje i slychac o tym, a jakby nic nie było to wszyscy znowu, by narzekali, ze w tej Łomży to nic sie nie dzieje, nuda itd.. Fajny pomysł z tym rozpoczeciem i zakonczeniem sezonu :) Pozdrawiam
|
|
Re: Już NIE CZEKAMY na RAPORT komisji Millera. Czekamy na TRYBUNAŁ STANU dla... |
stre12 co do mojej pracy to wlasnie jestem w pracy . Ale postaw sie w mojej sytuacji wyjmij przeszlo 10.000 tys. na robote i do tego material i masz dach zpieprzony i teraz zeby to naprawic znow musisz wziac pozadna firme odnowa zaplacic pozadna kase i wymienic belki . A to mialo byc zrobione raz a dobrze . Propozycja : Moze sie zamienimy rolami naprawisz mi to za swoja kase i bedzie ok .co ? Jesli uwazasz ze sie osmieszam ... To jest rzeczywistosc niestety .
|
|
Gumcik pewnie kyokushi Jarek
|
|
kraska
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |