Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy świat |
a ja powiem ze w aleksie na łomżycy jest jedna pani taka wysoka i dobrze zbudowana i jest niemiła w stosunku do ludzi tacy ludzie nie powinni obsługiwać ludzi bo to odstrasza klientów
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy świat |
A gdzie ja napisałam, że skończyłam szkołę, po której nie mogę znaleźć zatrudnienia? Nie szukam pracy! Masz bujną wyobraźnię i to bardzo. Nigdzie też nie napisałam, że cały świat jest przeciwko MNIE. Ponownie proszę: Nie rozumiesz, nie udzielaj się.
|
|
witajcie,nie to zebym sie chwaliła,ale testy mam za sobą,dzis przeszlam psychologa w wawie,teraz jeszcze tylko komisja.pozdrawiam i trzymam kciuki za przyszlych policjantow :)
|
|
jasiu_smietana skoncz te wygłupy z "polską" pisownią bo to aż oczy bolą..
|
|
"PWSiP oraz WSA otworzyły pielęgniarstwo twierdząc, że jest to kierunek POTRZEBNY w Łomży i okolicach". Reklama dźwignią handlu. Ty marta50 skoro cie to tak interesuje to weź zadzwon tam do tych uczelni i sie zapytaj na jakiej podstawie tak twierdza, a pozniej przedstaw im historie (o 3 pielegniarkach) którą opisałaś w pierwszym swoim poście. Jak sie czegoś dowiesz to wez sie tym pochwal na forum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |