Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ziemia i rosyjskie władze ukrywają tysiące polskich żołnierzy. Jak długo... |
na dlugiej masz konkurencje poczty
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ziemia i rosyjskie władze ukrywają tysiące polskich żołnierzy. Jak długo... |
ahahah no teraz to mnie rozje..li nie dosc ze nie umieja grac partacze to jeszcze takie cos nie moge whahah powinni wkoncu rozpie...szyc ten klub i bedzie spokoj
|
|
Re: Ziemia i rosyjskie władze ukrywają tysiące polskich żołnierzy. Jak długo... |
Nie wolno mieć pretensji tylko do obecnego zarządu,prokurator powinien zbadać działalność klubu od czasów zarządu Kosiorka, właśnie do Kosiorka i jego zarządu mam największe pretensje,nam wciskali kit jak to będzie pięknie jak bedzie II liga a dług wtedy zaczynał rosnąć.wolałbym nie mieć tej drugiej ligi i teraz nie myśleć czy mój klub przetrwa,przykład Wigier Suwałki pokazuje, że można powoli zbudować klasowy zespół, u nas niestety było to robione za szybko i przy użyciu za dużych środków jak na nasze możliwości rudy błazen z druhem
|
|
Rafallo20 ja bym to nazwał po prostu: Interwencją :] P.S dziadek w szoku- fajną ma minę:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |