Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zatanawiam sie czy to polityka czy ogolne forum? |
jasiu rządzisz tak mieszkanie w markach to może tyle opłacisz jak znajdziesz okazję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zatanawiam sie czy to polityka czy ogolne forum? |
Chciałabym poinformować wszystkich zainteresowanych zrobieniem kursu pedagogicznego że zapisy trwają do konca września w Jańskim. Naprawdę polecam. Chciałam zrobić taki kurs kilka lat temu ale żeby go zrobić musiałabym pracować w szkole, a że nie pracowałam automatycznie byłam skreślona. W Jańskim organizują taki kurs( i wcale nie trzeba być nauczycielem) wiec jeśli ktoś by chciał to zapraszam. Kurs trwa rok i kosztuje ok 1200 zł.Pozdrawiam
|
|
pikna reklama
|
|
Co do DSK tam też są lekarze i lekarze. Niektorzy mają zby wielkie mniemanie o sobie. Prywanie wszystko super, a państwowo, w szpitalu DSK są panami - a my natrętami. Niech jeszcze tylko rodzic ma jakąś wiedzę na temat z którym przychodzi do lekarza i zadaje inne niż tendencyjne pytania. Nie ważne gdzie, Łomża, Białystok, Katowice - lekarz który jest człowiekiem - jest ci w stanie pomóc bo się zaangażuje, bo będzie starał się stworzyć dla Ciebie jak najlepsze warunki do zrozumienia choroby itp, wyjaśni, wytłumaczy, poświęci więcej niż 5 minut, a lekarz gbur może wyrządzić więcej złego niż dobrego - głównie dla psychiki Twojej i po części dziecka. Mimo wszystko zgadzam się z przedmówcami. Białystok to zdecydowanie większy i bardziej kompetentny ośrodek. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
|
Ja mam nadzieję że będzie!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |