niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
20 groszy za post

w hali targowej w takim małym sklepie z ciuchami dziewczyny sympatyczne.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 20 groszy za post

DxxxD nie wiem czy to kwestia twojego ilorazu inteligencji czy też może zwykłej trudności czytania ze zrozumieniem ale wygląda na to, że kompletnie nie zrozumiałeś o co w moim poście chodzi. Bardzo proszę nie pisz nic, jeśli mają to być takie bzdury jakie tu właśnie wymyśliłeś. Nie potrzebuję rad rozgoryczonego bezrobotnego bądź niedojrzałego smarkacza. Nie zrozumiałeś-nic nie pisz. Unikniesz ośmieszenia się.

Do DxxD : Po pierwsze ja nie mam pretensji tylko piszę jak jest,a po drugie dlaczego piszesz "..skoro takie kierunki powstają to znaczy że jest zapotrzebowanie bo ktoś tam chodzi.."-skoro masz żywy przyklad właśnie jeśli chodzi o pielęgniarstwo : pokończyło kilkadziesiąt absolwentów a przyjęto raptem kilka a dokładnie 3 . A rzeczywiście kierunków na studia jest do wyboru do koloru a szans na zatrudnienie prawie zero.W dzisiejszych czasach ludzie płacą ciężkie pieniądze żeby zdobyć wykształcenie a często nawet z wyższym "grzeją kanapę przed telewizorem".. I to wcale nie jest powód do docinek.I nie zarzucaj mi że pisze brednie.Pisze tak jak jest bo sama w tym "siedzę"

a na ilu wyjazdach byłes pochwal sie kolego ?

Tak na przyszłość ;) HDD regenerator naprawił u mnie nie jeden dysk naprawde super ;) program

wow, ile porad. najlepsza ta o udaniu się do firmy, kótra pomoże odzyskać dane :]

e, tam kolczyk. fajny jest tatuaż na języku :) Serio.

w Łomży na ul. Lipowej też chodzi jakiś element co nie umie odczytać numeru domu i rzuca listy byle jak i byle gdzie. Nie dochodza ani listy, ani rachunki. Nawet skargi z poczty na bawełne nic nie działają! Poczta Polska to jest wielkie kolesiostwo!!! Kto takich analfabetów przyjmuje do pracy?

A skąd w tobie tyle złości i żalu? Chcę sobie pogadać na forum-wolno mi. DxxxD jesteś naprawdę żałosny i nie będę komentować twoich śmiesznych wypocin. Musisz być naprawdę głęboko nieszczęśliwy skoro tak się czepiasz. Nie podoba ci się temat-nie czytaj. Nie masz nic mądrego do odpowiedzenia-nie pisz. Pocisz się pewnie przed komputerem myśląc co by tu napisać, żeby dokuczyć. Nie zapomnij wziąć potem prysznica :)

j.w nie orientujecie się kiedy zostanie ponownie otwarte łomżyński lodowisko no i czy coś się tam zmenia??

Też nie jestem zadowolony z usług Poczty Polskiej. Od jakiegoś czasu zacząłem uczęszczać na prywatną pocztę na ul. Długą i jestem zadowolony.

http://www.90minut.pl/news.php?id=780559

Tak źle jeszcze W TRAKCIE rozgrywek w Łomży chyba nie było.
Robi się nam nieciekawa sytuacja, żeby nie powiedzieć tragiczna...

no niestety nie ma kasy nie ma wyników i wyjazdów...za rok bedzie brak licencji i du.pa ;(

________
Malachit

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org