Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
i cwaniakowanie się skończyło. |
a ja polecam ordynatora oddzialu dzieciecego Bandzula przyjmuje prywatnie ale i tez na kase chorych tylko trzeba czekac. Pół roku temu bylam u niego to za wizyte zapłacilam 60 zl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: i cwaniakowanie się skończyło. |
Do bogdana sluchaj ja w przeciwienstwie do ciebie nie mam zamiaru sie ukrywac pod jakimis kulawymi nikami. Juz ci raz pisalem chcesz to przyjdz to ci wszytsko opowiem wiesz gdzie mnie szukac. A co do twoich mentorow co ci podpowiedzieli sprawe relaxu to ich sie zapytaj komu zrobili sprawe i kto mial wyroki i do kogo przychodzili na rewizje do domow nie powidzieli ci to ch...j im w ryj. Acha powiem ci jeszcze jedno patrze na to wszystko co tu sie dzieje na tym forum i poweim ci ze jestes takim samym ch...em do szczania jak i ten caly kokakola jestescie obaj siebie warci fiuty. To tyle co mam ci do powiedzenia.
|
|
nie oplaca Ci sie teraz malowac idzie zima , piach sol na drogach jest duze prawdopodobienstwo ze kamienie znowu sie odbija na aucie :) , a co do malowania nie lepiej cala maske a randy mozesz sam pomalowac :) z tego co wiem lakiernicy sie cenia za takie duperele bo mowia ze duzo roboty itp
|
|
beko sprawa relaxu jest bardzo dobrze znana mi i jeszcze wielu osobom w lomzy uchalu :) heheheheheheheheh to tyle co mam ci do powiedzenia nie chce sie tu mieszac juz dlamnie to ty kapus jestes i wydyganiec nie pisz juz domnie niezycze sobie sami to wyjasniajcie ja juz wszystko wiem od dawna i nie pomoze ci to ze sprobujesz mnie tu wyzwac
|
|
Jako rodzic dziecka w wieku przedszkolnym jestem bardzo mocno zaniepokojona projektem reformy systemu edukacji oraz obniżenia wieku szkolnego zaprezentowanym przez minister Katarzynę Hall. Obecnie dzieci 6-letnie rozpoczynają obowiązkową edukację w zerówkach, które są zorganizowane w przedszkolach i szkołach. Zerówki przedszkolne są bezpieczniejsze i zapewniają lepsze warunki edukacyjne niż zerówki szkolne. W przedszkolach są przestronne sale, bezpieczne szatnie, łazienki dostosowane do potrzeb małych dzieci, trzy posiłki dziennie, stała i opieka. Szkoły oferują przeważnie jedynie salę klasową i jeden posiłek w stołówce, a opieka nad dzieckiem w szkolnej świetlicy często pozostawia wiele do życzenia... Te warunki przekładają się bezpośrednio na wyniki w nauce. Z badań przeprowadzonych w Polsce w 2006 roku (przebadano 67 tys. dzieci) wynika jednoznacznie, że niemal we wszystkich sferach przygotowania do edukacji sześciolatki z przedszkoli wykazywały znacząco wyższy poziom rozwoju niż ich rówieśnicy z zerówek szkolnych. Zmian nie da się wprowadzić w ciągu najbliższego roku, co oznacza że pierwsze roczniki 6-latków trafią do szkół niedostosowanych do ich potrzeb? a co z tym idzie niebezpiecznych szkół. wejdż na www.ratujmaluchy.pl i oddaj głos przeciwko wprowadzeniu reformy
|
|
Kurs trwa rok i tak jak wspomnialam kosztuje ok 1200 zl. co do terminu zajęć to jeszcze nie wiadomo, ale to będą albo weekendy albo popołudnia w tygodniu (nie codziennie) co do zaliczenia to też konkretnie nie wiem, ale praktyki trzeba odbyć w szkole. Najlepiej zadzwonić do Jańskiego i tam udzielą Wam konkretnych odpowiedzi.
|
|
Jeżeli będzie glukoze pił to wtedy cukier mu się zwiekszy hehehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |