czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
napisałem rap o polityce ocencie

Goździkowy z tymi prawdziwymi kibicami to przyznam Ci racje. Tych najwierniejszych zostaje niewiele.;(

Sezonowcy idźcie spać!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: napisałem rap o polityce ocencie

wejdź w mój profil i się popraw...

jasia

"Keep it"

mŁODA:
Ad.1. To jest sposób dotarcia do młodzieży? No, powiem że dość oryginalny, ale bardzo nieskuteczny. Sam przez to przechodzilem i w 75% przypadków takie stanie na srodku przez ponad godzine tylko dodatkowo zniechęca.
Ad. 2. Proboszcz musi zarabiać? To czemu nie musi płacić podatków jak każdy uczciwie pracujący człowiek? I dla jasności powinien wywiesić na widoku jakiś cennik usług, co by każdy widział za co i ile musi zapłacić, żeby owa usługa została wykonana...
Ad.3. zgoda
Ad. 4. A jakie jest dobre miejsce na takie rozmowy? W żadnym innym miejscu taka rozmowa nie zostałaby poruszona. Poza tym właśnie dlatego powstały fora internetowe, żeby ludzie mogli jawnie wygłosić swoją opinię
Ad.5. Ja ks. J. nie lubie. I mam np do niego to, że pod pretekstem budowy kaplicy cmentarnej, zbudował za datki "wiernych" de facto nowy kościół. Poza tym jest to człowiek w podeszłym wieku, który nie do końca ma kontakt z obecną rzeczywistością, jest zamknięty na wszelkiego rodzaju innowacje, nowe pomysły. Bo czym wytłumaczyć zachowanie jakie opisuje popo_12 lub przypadek kiedy nie chce ochrzcić dziecka, które urodziło się zanim jeszcze rodzice wzięli ślub? Pytam - czym te dziecko zawiniło? I takie tam inne...
Reasumując - facetom w spódnicach mówimy nie!

Riposta

Ekhm. Pytanie , Od kiedy się zacznie sezon grzewczy w ŁSM no i w całej Łomży ? wiadomo ludzie w domkach jedno rodzinnych napalą sobie w piecu i cieplutko w domku ale w blokach nie mam takiej wygody a jak rozpalę ognisko to mnie wygonią :) Więc by mogli zacząć powoli nagrzewać bo zimniej sie robi a z betonowych ścian ciepło nie leci ;/ Pozdrawiam.

"Keep it"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org