czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dzis 2x 4 czerwca !!!

to jusz wiecie co mosicie zrobic by stac siem lomzynskimi byznesmenami

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dzis 2x 4 czerwca !!!

Moja propozycja to zwiększenie asortymentu w zakresie akwarystyki i nie chodzi tu o litraż akwarium itp tylko o wzbogacenie roślinności i sprowadzanie niektórych gatunków rybek ...

bylas zbyt krotko, i dawno temu.

ja ruwniez bylem od Brunona (Jankowskiego). i ja takrze wole sie nie wypowiadac co on wyprawia. a czystego somienia to on nie ma. Niby ksiondz, ale na niebo nie ma co liczyc

DiDi

Goździkowy - czy Ty się dobrze czujesz ? podajesz przykład który miał miejsce 10 lat temu, wtedy była wogóle inna sytuacja w Łomży,nie bylo takiej ekipy jak teraz, ostatnia duża awantura w Łomży miała miejsce w 2005 na meczu ze Stomilem ale wtedy też żadnej postronnej osobie nic się nie stało, nasz stadion można zaliczyć do bezpiecznych,zreszto teraz awantury są bez sensu bo mogą być gwożdziem do trumny przecież i dla tak biednego klubu,więc jęsli mozesz to oszczędz nam wszystkim swoich głupich i nie związanych z prawdą wywodów

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

cztery lata z tym samym nauczycielem, to wcale nie jest dobre rozwiązanie. Pójdziesz na studia, wyjedziesz za granicę, spotkasz innych "nauczycieli", i będziesz miała problem z przestawieniem się na inny styl. Badania mówią, że jeden nauczyciel powinien uczyć Cię max 2 lata.

co do poziomow i testów, to mam konkretne pytanie, o sobie mówicie? czy jak zawsze o koleżance koleżanki? <lol>

a tak w ogóle, nie chodzi to o AM, czy british, jedni nie trawią pierwszej i wolą uczyć się w British. to wybór każdego ucznia, do którego ma przecież prawo.

W demokracji, każdy ma wybór, ale co ja Wam dzieciaczki będę tłumaczyć................

Godździkowy też jestem za zwiększeniem asortymentu akwarystycznego. Niektórych gatunków nawet miesiąc nie można się doprosić. Do tej pory moim zdaniem najlepszy jest sklep na niemcewicza i myśle ze wiekszosc sie zgodzi. Życzę powodzenia jak otworzysz napewno zajrzę.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

nie powinno byc wogule meczy podwyzszonego ryzyka. to tylko poswiadcza o tym rze so powody do obaw by isc na mecz

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org