Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo Wałęsa!! |
Ty wiesz tylko z opowieści innych a ja to przezyłam 2 razy.....praktycznie każda rodząc pierwszy raz ma naciecie albo pęknięcie....................zresztą nie będe dyskutować z kimś kto tego nie przeżył...........................
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo Wałęsa!! |
Wow :-D Trzeba dobrze wypozycjonować te zdjęcia na odpowiednie frazy ;-D Łomżyński 50cent ;-P Pięćdziesięciogrosz jeden dobre foty sobie zrobił ;-P ha ha ha
|
|
jasiu_smietana chyba sie na nas obraził, bo dawno nie podbijał tematu
|
|
Na rynku są tanie karty pamięci ale nie wiem który stragan
|
|
ja troche z innej beczki do selena 1982: czy macie mozliwosc sprawdzenia skrzyni biegow w automacie chodzi mi o diagnostyke bo niepodoba mi sie jej dzialanie niekiedy i ile by to wynioslo? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
***** okrutne zjeby hahahahahhahaha Takos
|
|
ludzie chłopak haruje w pocie czoła co wakacje zagrabanicą by furę zmienić na coraz lepszą- trochę współczucia :) wszystko na pokaz heh
|
|
Eh... przynajmniej chlopak czysto w domu ma i poukladane ciuchy:P A ze fantazji mu nie zbywa... byle sie od dzieci i ministrantow trzymal z daleka. Ot i co.
|
|
a co by było gdyby był wypADEK I ZGINELI NIEWINNI LUDZIE ???????? sam sobie dałeś odpowiedź. Taki bałwan pędzący 220km/h staje się zagrożeniem dla innych uczstników rogi. Pół biedy jak sam siebie zabije,ale gorzej gdyby mu wyjechało auto......Pomyśl trochę nim coś napiszesz
|
|
Policjanci dzialali na pewno zgodnie z prawem czlowieku idz do ksiazek a nie komentujesz, co wolno wojewodzie to nie tobie............. Na tym polega ich praca, aby eliminować z ruchu takich pacanów, którzy swoim zachowaniem zagrażają innym!
|
|
ja pier...le ale parowa ble
|
|
Powinno być oświetlenie starego masztu
|
|
Kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień. Może prawda jest taka , że nikt normalny samochodem nie pomyka 220, ale myślę że 90% z nas łamie przepisy, albo jak kto woli "nagina".
|
|
Wszędzie można zwrocić sklepy stosują samowolkę pisząc "po odejściu od kasy reklamacji się nie uzwzględnia" Wszędzie można zwrócić. oto kilka artykułów dla zainteresowanych ustawa: http://www.abc.com.pl/serwis/du/2002/1176.htm http://kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53661,1851374.html http://www.wyhacz.pl/Wyhacz/1,88542,5402070,_Po_odejsciu_od_kasy_reklamacji_nie_uwzglednia_sie_.html http://www.sklepy24.pl/zakupy/zwrot_reklamacja_towaru/sklep/internetowy Riposta
|
|
na rynaczu u ruskich a tak to komisy SYMPATIA na długiej sa też 2 na aleiii Legionów kole 4 plus w tym ciagu po schodkach w gore a drugi w dół
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Też polecam Alma Mater. Tam faktycznie się przejmują słuchaczem, jeśli ktoś nastawia się na ciężką pracę, to można tam się sporo nauczyć. O innych szkołach się nie wypowiadam, bo nie wiem, ale kolega-lektor, który pracował w różnych łomżyńsich szkołach nie polecał British School, z powodu różnych przyczyn, m.in. często zmieniających się lektorów. No i faktycznie, jest tak, że w Alma Mater pracują tylko tam, podczas gdy mój kolega pracując w British School ciułał równolegle w innych szkołach. W Alma Mater zawsze mieli dla mnie czas, od paru lat pracowałem z tym samym nauczycielem, nie było problemu, aby poza lekcją pogadać o pracy domowej, gramatyce itp. No i jest to stabilna firma, działa na rynku wiele lat. - Czy każdy kraj może mieć swojego führera ? Make America Great Again (Uczyńmy Amerykę znów wielką) ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |