Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najbardziej żenującym wystąpieniem podczas spotkania z Barackiem Obamą |
zatankowałeś za całe 20 zł i zjadłeś hot-doga ? czy Ty czasem nie jesteś za nadto rozrzutny ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najbardziej żenującym wystąpieniem podczas spotkania z Barackiem Obamą |
To nie chodzi ile zatankowal i co zjadl, tak jak kolega wyzej pisal ja uwazam ze w przeszlosci musiales lac paliwo z kanistra, baniaczkow itp. i stad takie nieczystosci. A wy nie piszcie glupot i nie wprowadzajcie ludzi w blad ze przy zatankowaniu malej ilosci paliwa dystrybutor zasysa brudy z wewnatrz, bo to jest bzdura.
|
|
misiaczek_89 lepiej naucz sie dobrze pisac "elkaez lomsza w dupe dostau" haha
|
|
Ja również nigdy nie miałem problemów na tej stacji. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Wiecie, ja w sumie myślę, że gościowi nie chodzi tyle o te 20 l. paliwka, tu chodzi o coś wiecej... On ma coś do samego Kurp... Pewnie nie może czegoś przeżyć... Albo probował gościa na coś naciągnąć...i mu się nie udało... Moja kumpela miała tam kiedyś praktyki w biurze i mówiła, ze do tego faceta ustawiają się kolejki takich różnych "potrzebujących"... I są tacy, którzy rzeczywiście maja tragedie życiowe...i tych K...ski...nigdy nie odesłał z kwitkiem... ale jest też masa róznych naciągaczy, którym zazwyczaj się nie udawało i goście wygrażają potem tym, czy tamtym... Zresztą zobaczcie ile ta firma sponsoruje różnych akcji itp... A kiedyś sam byłem świdkiem, kiedy jeden gbur miał jakiś problem na tej stacji ...że mu za mało litrów gazu wychodziło, czy coś takiego...i czepiał się do chucha winnej dziewczyny za kasą /ktora naprawdę była miła...no i ładna... ;) .../ - kierownik próbował go uspokoić...a ten, że zna szefa itp...i że jak mu powie, to on ich wszystkich wyp....... i afera na całą stację... Kilka minut potem /pewnie przypadkiem/ pojawia się "szef" a gosciu mało co kopyt nie pogubił tak stamtad spadał... ;) Kierownik próbował go jeszcze Kurp...pokazywać, ale po gościu już śladu nie było... My mieliśmy super ubaw ;)....ale w sumie nie chciałbym być na miejsciu takiego gościa, co to niby wszystki ma...ale musi się non stop z takimi palantami użerać...
|
|
Zdecydowanie polecam zespół Tenix! Jak dla mnie łomżyńska czołówka, byłem na dwóch weselach, na których grał właśnie Tenix i naprawdę chłopaki dają czadu. Polecam w pierwszym rzędzie. Pozdrawiam wszystkich
|
|
wiekszosc z Was wypowiada sie a pewnie nie tankuje tam, ja zawsze tankowalam gdzie indziej, raz jednak zatankowalam za 100zl Pb95 na stacji o której jest mowa i niestety odrazu po wyjechaniu ze stacji wyskoczyl błąd u mechanika za skasowanie błedu zapłacilam 50zl noi kazano mi wymieszac paliwo z Pb98 ale juz z innej stacji- wszystko wrócilo do normy, ale juz wiecej tam nie zatankuje, chociaz muszę przyznac, że mialam okazje tankowac na stacji tego samego właściciela w Kolnie i wszystko było ok. a co do kontroli jakosci paliwa na stacjach jesteście śmieszni w dzisiejszych czasach wystarczy dobrze "posmarowac" i robisz co chcesz dowodem na to moze byc ilosc znanych nam wszystkich firm, ktore z powodu panującego tam syfu powinny dawno nie istniec...a jednak
|
|
|
musisz się wybrać do Ośrodka Doskonalenia Nauczycieli w Łomży, jeśli się nie mylę, mieści się on koło II Lo, na rondzie Kościuszki, w dawnym budynku partii. Ale jeśli podaję błędne info, może ktoś mnie sprostuje... Też się wybieram na taki kurs, więc może do zobaczenia, pozdrawiam:)
|
|
zgadzam się Chicken Bar
|
|
Dzięki za wiadomośc, ja slyszalam ze maja taki kurs rowniez w janskim zrobic ale czy bedzie napewno nieiwem . A moez wiesz jaka jest cena takiego kursu pozrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |