piątek, 21 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Hymn Polski - według Bronisława Komorowskiego

witam
mam pytanie,jesli odpowiadam na pytanie czy odpowiadalby mi praca lesniczego czy ogrodnika i odpowiadam NIE a pozniej pytaja czy boje sie wezy itd to moge odpowiedzec ze NIE??chodzi mi o to czy to wiazace pytania??za odpowiedz z gory dziekuje:))))
Anita

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Hymn Polski - według Bronisława Komorowskiego

Treść jest ukryta

W 2lo działa koło strzeleckie. Ostatnio 2lo zajęło 3 miejsce w województwie w zawodach "O Srebrne Muszkiety"

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

czuwam czuwam ;p

przestancie sie juz promowac ,a sama ksywa marika juz mnie od gania od sciagniecia jej chodzby jednej piosenki. Zeby byc wielką artystką musi byc na scenie co najmniej 15 lat i grac jak madonna.

Madonna śpiewa, a nie gra

Temat forum czytałem. Skrót OT - Off topic, czyli wypowiedź nie na temat właśnie. Odnośnie tych nieszczęsnych cyferek polecam więcej nauki, mniej Emo :)
Pozdrawiam

MasaViV, pisałem testy, ale trochę inne niż w Białym, i mniej ich było troszkę, w dwie godzinki się uwinąłem :) Później rozmowa z psychologiem, fajna babka, może niecałe 5 minut i po wszystkim, powiedziała, że z jej strony to wszystko i nie widzi przeciwwskazań co do mojej osoby. A najlepsze, że się zaśmiała jak przeczytała opinie tej cipki z Ciepłej. A co do komisji to różnie słyszałem, że też mogą uwalić jeszcze, kardiolog, laryngolog, wiadomo to...

Witam.
Chciałabym podziękować forumowiczom za wzięcie udziału w badaniu socjologicznym.Temat podrzuciłam nawet w jednej z wypowiedzi,chodzilo o to,że ludzie nie umieją odpowiadac na zadane im pytania. Przy okazji zauwazyłam,że bronienie własnego zdania burzy niektórym z Was krew w żyłach,za co przepraszam.Ja Was za wypowiedzi nie oceniam,ocenę wystawcie sobie sami.Ja natomiast mam potwierdzenie tezy.I to ja bede miała wystawioną za to ocenę na pracy mgr.
Pilotka,pytam po to,żeby usłyszeć odpowiedz.Nie ważne pozytywną czy negatywną,ale na temat.Być może zauwazyłaś,że takowej nie otrzymałam.A taki temat juz poza nawiasem:czy jest sens w tej całej agresji wobec drugiego człowieka pojawiającej sie na forum?
Jeszcze raz dziękuję i pozdawiam.

Jeśli Samko to w Wawce, ale jeśli już tam jesteśmy, to najlepiej podlecieć do firmy Pana Olczaka w Nadarzynie. Wielu kolegom pomógł, czasem za free - doradzając przez tel, mail, czy forum.
http://www.automat.pl/news.php

Z tym śpiewem Madonny to też różnie bywało ;-)

Dzieki sliczne za pomoc. Juz mam:)

Treść jest ukryta

wielkie dzieki....:))))

Treść jest ukryta

Będzie dobrze. :)

Jak nigdy treściwe odpowiedzi na podany temat i bez żadnych złośliwości..;)

anta13 a mogę zrobić podsumowanie błędów w Twoim poście? :-) skoro o Emo koniec...

anta13 napisał(a):

"miej Emo se nie da jak ktoś się wogle nie interesuje... :] " Tego np kompletnie nie rozumiem :-)

Mam do Was pytanie: skąd w Łomży wziąć dobrej jakości piach do akwarium oraz czy znacie jakiś zakład kamieniarski gdzie można kupić jakieś ścinki marmuru, granitu? Marzy mi się zrobienie tła z tego typu kamieni.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org