środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rosjanie zacierają ślady po eksplozji

O dobrej ekipie na ten rok zapomnij. Już musisz się kręcić na przyszły.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rosjanie zacierają ślady po eksplozji

Dobra, dajcie juz chlopakowi spokoj. Juz wystarczajaco sie najadl strachu i wstydu...

PS Pamiętajcie o zaznaczeniu opcji "Nie pokazuj innym mojego adresu e-mail". To tak na przyszlosc hehe.

von chrupka

A z której kopalni kupujesz , bo żadnej nie znam w pobliżu . Może bym wziął próbkie lub kupił przyczepkie a nawet ciężarówkie

spokojne to my jestesmy ale do czasu, a najgorzej jest jak do zakutego lba nic a nic nie dociera, prosisz i prosisz tlumaczysz i nadal tak samo jak bylo, a jak wydrzesz paszcze postraszysz troszke to dziala..........ale niestety..............na krotka mete, wtedy trzeba albo zmienic taktyke postepowania albo partnera

"...znow sie zepsules i wiem co zrobie zamienie ciebie na lepszy model.."

od 13:00 to kiedyś alkohol sprzedawali

aaa tam

Niech się wstydzi ten kto widzi hehe

PO co decentralizacja polityki oświatowej ? Żeby na Śląsku, Prusach i Pomorzu prowadzić oficjalnie wychowanie w duchu niemieckim.

Tak to jest dla uczących się. Szkoła jest w programie MSDN AA. Wystarczy złożyć papiery, dostać się, pójść do admina z płytką i dostajesz nagranego dowolnego Windowsa z oryginalnym kluczem :)

FINie z bawełny łomżyńskiej, przykro i ale tobie bliżej do śledzika.

dałem się nabrać, myślałem że w tym temacie będzie jakaś mądrzejsza wypowiedź. a jak już nawet zacząłeś to dokończ swą myśl bo jak na razie niewiele wnosi.

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=16269 to co pisze John będzie możliwe i dozwolone, bo nikt nie będzie sprawdzał.

Pani Ania od Adama Rogińskiego była bardzo dobra póki w piórka nie obrosła najlepiej sprawdzała się pracując jeszcze w salonie Agata teraz? potrafi umówić na jedną godzinę 2 klietnki latać od stanowiska do stanowiska i wiele do życzenia pozostawia efekt końcowy.
Byłam jej wieloletnią klientką dziś za usługi Pani Ani podziękuję

Jaką możecie mi polecić dobrą (najlepiej sprawdzoną przez Was) kosmetyczkę w Łomży ?

Chcialabym sie dowiedziec waszej opini lub moze kogos moglibyscie poleci jesli chodzi o zrobienie sufitow podwieszanych w domu.Niby znalazlam jakies osoby ale dziwni mnie ze kazdy podaje inna cene za metr a ta roznica cenowa wynosi 20 zl lub wiecej a na znaczniej powierzchni to jednak duza roznica.I nie wiem juz czy jak zapalace drozej czy to bedzie znaczylo ze lepiej.Moze znacie i mozecie kogos polecic sprawdzonego.Z gory dziekuje za wszelke opinie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org