czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Awaria pociągu z posłami PiS

niestety jak padniesz na testach psychologicznch musisz odczekac 1 rok i 1 dzien i nastepnie zdwac wszystko od nowa,ja oblalam i tez musialam czekac.teraz we wrzesniu skladam papiery jeszcze raz,dolina:(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Awaria pociągu z posłami PiS

Kupię Vistę Premium PL 64bit dzisiaj do 13:00 może ktoś ma niepotrzebną.

>Autor: meandyou (---.elomza.pl)
>Data: 28-08-08 11:05Mozna zastanawiac sie rozniez nad HTC - tez dobra >firma. o Mio i innych SPV zapomnij. A SPV to juz najgorsze co moze byc >(wiocha sie itp) nie polecam SPV.

tak sie sklada, expercie, ze wiekszosc smartfonow z oferty SPV jest produkcji Qtek ktore sa tez sprzedawane pod marka HTC.

Takos

A czy kasują w tej cenie wyświetlanie INSP ???

dzięki za wiadomość,
ciekawy jestem czy ktoś w ogóle zdał 27. 08.2008 w Białymstoku u psychologów, czy chociaż jedna osoba przeszła dalej, a tak aprpos to po co te ogłoszenia o doborze, mam wrażenie że policja szuka ideałów , których nie ma.

Nie ideałów.Ja zaliczyłem i ideałem nie jestem.Trzeba po prostu mieć cechy charakteru i osobowość odpowiednią do tego typu pracy.Żeby potem nie było takich przypadków,że ktoś sobie strzela w łeb albo strażnik więzienny strzela do policjantów itp itd

A ja byłam na Mickiewicza w tym aga-art i wcale zadowolona nie jestem!Za ścięcie 30 zl a fryzura do bani...NIE MA W ŁOMŻY DOBRYCH FRYZJERÓW!

Treść jest ukryta

Po co rozwiązywać Łomżyński Klub Sportowy - tego nie wiem. Każdy klub przechodzi trudne sytuacje. Nie wiem czy pamiętacie takie kluby jak Stal Mielec czy Raków Częstochowa, które mają za sobą grę w najwyższej lidze rozgrywkowej - mimo kłopotów uczestniczą nadal w rozgrywkach ligowych w niższych ligach. dla ŁKS - u dobrze że UM podjął decyzję, że będzie płacić stypendia sportowe dla zawodników, co pozwoli na spłacanie wszystkich wierzytelności. także może BROWAR Łomża zrobić akcję promocyjną, że od 1 sprzedanej puszki browaru będzie przekazywana dana kwota pieniężna na rzecz Łomżyńskiego Klubu Sportowego, przecież nasz rodzimy BROWAR ma kilka nazw produkowanego browaru to mógłby prowadzić taką promocję na tych piwach - co oznaczałoby dodatkowy zastrzyk pieniędzy na rzecz ŁKS - u.

W internecie jest film pokazujący prawidłowe pokonanie toru zarówno przez mezczyzn jak i kobiety.
Na allegro są poradniki jak zaliczyć test multiselect itp
Wystarczy poszperac,poszukać... Kandydaci trochę samodzielności i samozaparcia! :)

Nikt, nie chec niszczyc historii ŁKSu nie mowie, ze jest zla albo tez ze jej nie szanuje...historia pokazywala nie jeden i nie dwa razy, ze ciezko jest cokolwiek nowego zbudowac na czyms starym...ponadto drugi klub w Łomzy - nawet z malymi nakladami finansowymi ale rywalizujacy z ŁKS sportowo a nie na ulicach poprzez dzieciaki ktore zakrywaja twarze szlikami i tluka sie bez sensu i bez opamietania, wiele jest talentow pilkarskich na ziemiach lozmzynskich w poblizu miasta. Piatnica, Drozdowo, zawodnicy ze Szkoly Pdst. nr 7...wielu bylo dobrych graczy nie dziwie sie ze nie chcieli grac zawodowo...zaszczepic ducha futbolu, lomza ma doskonale piwo i co jeszcze? Moze warto popracowac nad klubem?

dalej...do symboli i sentymentu odnosze sie z szacunkiem ale na meczach chce ogladac bramki i czuc ducha tej druzyny, wiedziec ze ma cel na chwile obecna ŁKS nie ma celu, moze taki zeby wogole istniec.
Pewna dewiza glosi: "Myslisz o groszach dostajesz grosze, myslisz o milionach dostajesz miliony" parafrazujac - "Myslac o histori dostajesz III lige, myslac o przyszlosci dostajesz Ekstraklase" mam nadzieje ze rozumiecie.

Polecam salon fryzjerski na mickiewicza na wprost szkoły podstawowej 7, a zwałaszcza panią Beatę i Dorotę. Chodzę tam juz 10 lat i jestem bardzo zadowolona, dobiorą odpowiedni kolor i fryzure, biorąc pod uwagę rysy, odcień skóry, oczu, itd.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org