Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ryje pod Pałacem |
Rozumiem że To Twój punkt i robisz sonde tak ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ryje pod Pałacem |
Hmm.. .fakt tematyka spoko, jakościowo to na mikrofonach kiepsko No to masz tu z malym masterem http://w14.easy-share.com/1701158308.html a tu z jeszcze mniejszym : http://w14.easy-share.com/1701158353.html
|
|
Co ty Greg gadasz. Baranowski jest tani ????? To jeden z droższych lokali w Łomzy. Nie dziwił bym sie w Rysiu ale tutaj. Za taką cenę od osoby powinni trzymać poziom. Baranowski to tylko nazwa i może ładny lokal zreszto to kwestia gustu, jednym sie podoba innym nie. Jedzenie mieli zawsze do bani. Niewiem skąd mają kucharzy ale nawet porządnie nie potrafili zrobić kotleta schabowego. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Autor: Tommek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 08-08-08 13:31 DaroPL co ty tak bronisz ich .Sami są winni tego zakładają od marca i nie mogą znaleźć czasu ciągle co to za firma . Widocznie Ciebie Netster nie lubi, ale są klienci, którzy są zadowoleni, potrafisz to zrozumieć? :) Patrząc na ilość wątków o Netster musicie ich baaaardzo kochać :) Zła reklama czy dobra, ważne żeby mówić i pisać :). Załóż sobie w TP, zobaczysz ile można czekać :):):)
|
|
Zapraszma :) http://pl.youtube.com/watch?v=1X7RjdAb3WQ i dla przypomnienia troche z innej bajki ŁOmża http://pl.youtube.com/watch?v=MC2CMUueLZU
|
|
To prawda ceny drogie i swieci pustkami, dla mnie to jest denne byc scinanym a za twoimi plecami łazi wpi**e ludzi i gapią sie do szyby. Moze niech tamte panie zaczna scinac i czesac w innych miejscach(np. w kroku) a gwarantuje ze ruszy sie cos :D
|
|
Tak sorry mala korekta wiadomo ze w baranie jest drogo, ale chodzilo mi o takie zwykle przyjecia szarych ludzi. Wierzcie mi kiedy obslugiwalem 2 lata temu festiwal kuchni swiata to widzialem do czego zdolni sa kucharze z baranowskiego. Zal mnie sciska jak slysze ze za czasow baranowskiego bylo lepiej, kto slyszal to wie jak ten pan traktowal pracownikow. nie znam w lomzy zadnego lokalu ktory wydawalby tyle pieniedzy na szkolenie personelu co baranowski. A w rysiu u pana goska jest taki swietnie jak i u niego na żwirowni
|
|
Tak biedni celnicy jacy oni sa szlachetni i robia za marne grosze i w łape nie biorą. Mam sasiada celnika ktory ma rodzine i jedyny pracuje i musze przyznac ze nie jeden by im zazdroscil jak im sie powodzi z tej marnej pensji
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Z tego, co wiem, zostalo już oddane prawie 500 próbek do zbadania na zgodność szpiku. Poza tym gromada ludzi oddała też krew dla Hani. Ja i mój mąż też dziś oddaliśmy krew i powtarzam- nie zastanawiajcie się- zróbcie to samo. Co znaczy strach przed igłą, jeżeli można w ten sposób pomóc komuś, kto tego na prawdę potrzebuje?!!!!! Ps. Krew będzie można jeszcze oddawać w przyszłym tygodniu w punkcie krwiodawstwa w szpitalu!
|
|
KOCZIS HU.JU PALO NIE DOMYTA JAK MAM Z TOBA POJECHAC ZEBYS SIE DOMNIE ZJE.BALA WRESZCIE KUR.WO :) ????????????????? CHODZIE TAK Z KU.RWA PRZEROBIMY WSZYSCY AZ BEDZIE MUSIALA ZMIENIC (NIE) SWOJA KSYWKE NA PSI CH.UJ
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A tak wogóle to jaki jest sens zakładania tego postu co może myślisz że pujdziemy i powiemy do szefa netsteru jaki to on jest nie dobry Jak masz problem to idz z nim porozmwaiaj czlowieku a nie się na forum skarzysz :/
|
|
Greg4Real naucz sie czytać to facet we mnie wjechał a nie ja w niego jak ktos nie doczyta to wymyśli tojajatoja
|
|
wiecie co niech niektóre osoby zastanowią sie co piszą !!! to ze pracujecie bądź macie coś wspólnego z Baranem nie świadczy ze macie go tak bronic i zwalać winę na niewinnych ludzi ............ którzy zostali zaproszeni żeby sie dobrze bawić spędzić milo czas i zawsze dobrze wspominać ten dzień a wy zrobiliście z tego dnia najgorszy dla wielu ludzi !!! śmiecie jeszcze mówić publicznie ze robicie dania z poprzednich imprez to znaczy jak wy to napisaliście resztek bo ktoś chce mniej za płacić!!! co wy pier.. nie ważne jaka jest cena to wy sie na nią zgadzacie a jedzenie zawsze ma być świeże a nie kur jakieś resztki i to ma być 3 gwiastkowy hotel sory ale w niejednej wiejskiej remizie jest lepiej !!! współczuje tym ludziom którzy będą mieli tam jakoś imprezę !!! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Witaj serduszko 11,jak przeczytałem twój pierwszy post to przyznałem ci rację i podtrzymuję ją. Po przeczytaniu następnych pokazałaś swoje prawdziwe oblicze,tyle jadu i chamstwa rzadko się spotyka. Powiem krótko tacy ludzie jak ty nie powinni tu pisywać!!!
|
|
fajny filmik:) byłam tam...
|
|
jest niski
|
|
Rację ma oczywiście,ale sposób jej wyrażania wskazuje ze nie jest lepsza od tych którzy te dzieci tam wożą.Najbardziej nie podoba mi się ta jej pogarda.No cóż może jeszcze coś z niej wyrośnie,może nie ma z od kogo brać dobrego przykładu,może te jej łomżyńskie korzenie od dawna stały pod jakimś sklepem i prosiły ziomków o 50 gr na "chleb"
|
|
Mam takie jedno pytanie może wie ktoś z was kiedy bedzie jakas impreza na muszli??? Bo tak ogólnie to mi sie bardzo podobaja :)
|
|
Pewnie to samo co u dziewczyny, poszukaj inne tematy -.- Ja pierdziele, ludzie coraz glupsi ze nie mogą poszukac?:/ Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
serduszko11: jak myslisz do czego jest w tym wózku ta odchylana część z dziurami na nogi w górnej części wózka poniżej rączki za która się prowadzi wózek ?
|
|
[*][*] :(
|
|
Jak na ponad 60 tysięczną Łomżę, śmiało można powiedzieć, że bardzo niewielu to interesowało. Ludzie żyli własnymi sprawami, a że gdzieś na łąkach bawią się motolotniami i podobnym ustrojstwem, eee to ich sprawa. Może to i dobrze, ludzie cywilizują się, nie lecą jak dzikusy, jak zobaczą coś czego wcześniej nie widzieli.
|
|
Hej 24 mam test sprawnościowy czy powie mi ktoś czy jest bardzo trudny
|
|
Autor: vaniajesttania (---.elomza.pl) Data: 09-08-08 00:32 Jacy ochroniarze pracują w Yamie? -tacy któzy się nadają na ochroniarzy:) Ilu ich jest? -mnóstwo:) kim sa? -oj co za pytanie - ochroniarzami w rzeczy samej:) Takos
|
|
Spokojnie gostek to dopiero początek sezonu. Wiem że nie lubisz ŁKSu lub poprostu Cie nie obchodzi. Ale obierz ŁKS jako firme i wyobraź sobie że jesteś jej prezesem. Z takimi długami, syfem itd itp też na początek byś dużo nie zdziałał chyba że byś w totka wygrał:P Z tymi wnukami to troche przesadziłeś ale zgadzam się z Tobą że trzeba troche czasu na rozwój ŁKSu. Skoro miasto ma ŁKS "w dupie" to niestety ale trzeba działać i czekać. Pozdrawiam ![]()
|
|
"Oni mogą Panu Majstrowi skoczyć tam gdzie Pan może Pana Majstra w dupę pocałować." - a myślałam, że takie odzywki to ino w skeczach bywają...:)) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
te fajerwerki to z wesela w polonezie!!
|
|
:D:D:D:D:D:D:D:D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |