wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ryje pod Pałacem

Rozumiem że To Twój punkt i robisz sonde tak ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ryje pod Pałacem

Hmm.. .fakt tematyka spoko, jakościowo to na mikrofonach kiepsko

No to masz tu z malym masterem

http://w14.easy-share.com/1701158308.html

a tu z jeszcze mniejszym :

http://w14.easy-share.com/1701158353.html

Co ty Greg gadasz. Baranowski jest tani ????? To jeden z droższych lokali w Łomzy. Nie dziwił bym sie w Rysiu ale tutaj. Za taką cenę od osoby powinni trzymać poziom. Baranowski to tylko nazwa i może ładny lokal zreszto to kwestia gustu, jednym sie podoba innym nie. Jedzenie mieli zawsze do bani. Niewiem skąd mają kucharzy ale nawet porządnie nie potrafili zrobić kotleta schabowego.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Autor: Tommek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 08-08-08 13:31

DaroPL co ty tak bronisz ich .Sami są winni tego zakładają od marca i nie mogą znaleźć czasu ciągle co to za firma .

Widocznie Ciebie Netster nie lubi, ale są klienci, którzy są zadowoleni, potrafisz to zrozumieć? :) Patrząc na ilość wątków o Netster musicie ich baaaardzo kochać :) Zła reklama czy dobra, ważne żeby mówić i pisać :). Załóż sobie w TP, zobaczysz ile można czekać :):):)

Zapraszma :)

http://pl.youtube.com/watch?v=1X7RjdAb3WQ

i dla przypomnienia troche z innej bajki ŁOmża

http://pl.youtube.com/watch?v=MC2CMUueLZU

To prawda ceny drogie i swieci pustkami, dla mnie to jest denne byc scinanym a za twoimi plecami łazi wpi**e ludzi i gapią sie do szyby. Moze niech tamte panie zaczna scinac i czesac w innych miejscach(np. w kroku) a gwarantuje ze ruszy sie cos :D

Tak sorry mala korekta wiadomo ze w baranie jest drogo, ale chodzilo mi o takie zwykle przyjecia szarych ludzi. Wierzcie mi kiedy obslugiwalem 2 lata temu festiwal kuchni swiata to widzialem do czego zdolni sa kucharze z baranowskiego. Zal mnie sciska jak slysze ze za czasow baranowskiego bylo lepiej, kto slyszal to wie jak ten pan traktowal pracownikow. nie znam w lomzy zadnego lokalu ktory wydawalby tyle pieniedzy na szkolenie personelu co baranowski. A w rysiu u pana goska jest taki swietnie jak i u niego na żwirowni

Tak biedni celnicy jacy oni sa szlachetni i robia za marne grosze i w łape nie biorą. Mam sasiada celnika ktory ma rodzine i jedyny pracuje i musze przyznac ze nie jeden by im zazdroscil jak im sie powodzi z tej marnej pensji

Treść jest ukryta

Z tego, co wiem, zostalo już oddane prawie 500 próbek do zbadania na zgodność szpiku. Poza tym gromada ludzi oddała też krew dla Hani. Ja i mój mąż też dziś oddaliśmy krew i powtarzam- nie zastanawiajcie się- zróbcie to samo.
Co znaczy strach przed igłą, jeżeli można w ten sposób pomóc komuś, kto tego na prawdę potrzebuje?!!!!!
Ps. Krew będzie można jeszcze oddawać w przyszłym tygodniu w punkcie krwiodawstwa w szpitalu!

KOCZIS HU.JU PALO NIE DOMYTA JAK MAM Z TOBA POJECHAC ZEBYS SIE DOMNIE ZJE.BALA WRESZCIE KUR.WO :) ?????????????????

CHODZIE TAK Z KU.RWA PRZEROBIMY WSZYSCY AZ BEDZIE MUSIALA ZMIENIC (NIE) SWOJA KSYWKE NA PSI CH.UJ

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

A tak wogóle to jaki jest sens zakładania tego postu co może myślisz że pujdziemy i powiemy do szefa netsteru jaki to on jest nie dobry
Jak masz problem to idz z nim porozmwaiaj czlowieku a nie się na forum skarzysz :/

Greg4Real naucz sie czytać to facet we mnie wjechał a nie ja w niego jak ktos nie doczyta to wymyśli

tojajatoja

wiecie co niech niektóre osoby zastanowią sie co piszą !!! to ze pracujecie bądź macie coś wspólnego z Baranem nie świadczy ze macie go tak bronic i zwalać winę na niewinnych ludzi ............ którzy zostali zaproszeni żeby sie dobrze bawić spędzić milo czas i zawsze dobrze wspominać ten dzień a wy zrobiliście z tego dnia najgorszy dla wielu ludzi !!! śmiecie jeszcze mówić publicznie ze robicie dania z poprzednich imprez to znaczy jak wy to napisaliście resztek bo ktoś chce mniej za płacić!!! co wy pier.. nie ważne jaka jest cena to wy sie na nią zgadzacie a jedzenie zawsze ma być świeże a nie kur jakieś resztki i to ma być 3 gwiastkowy hotel sory ale w niejednej wiejskiej remizie jest lepiej !!!

współczuje tym ludziom którzy będą mieli tam jakoś imprezę !!!

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Witaj serduszko 11,jak przeczytałem twój pierwszy post to przyznałem ci rację i podtrzymuję ją. Po przeczytaniu następnych pokazałaś swoje prawdziwe oblicze,tyle jadu i chamstwa rzadko się spotyka. Powiem krótko tacy ludzie jak ty nie powinni tu pisywać!!!

fajny filmik:) byłam tam...

jest niski

Rację ma oczywiście,ale sposób jej wyrażania wskazuje ze nie jest lepsza od tych którzy te dzieci tam wożą.Najbardziej nie podoba mi się ta jej pogarda.No cóż może jeszcze coś z niej wyrośnie,może nie ma z od kogo brać dobrego przykładu,może te jej łomżyńskie korzenie od dawna stały pod jakimś sklepem i prosiły ziomków o 50 gr na "chleb"

Mam takie jedno pytanie może wie ktoś z was kiedy bedzie jakas impreza na muszli??? Bo tak ogólnie to mi sie bardzo podobaja :)

Pewnie to samo co u dziewczyny, poszukaj inne tematy -.-

Ja pierdziele, ludzie coraz glupsi ze nie mogą poszukac?:/

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

serduszko11: jak myslisz do czego jest w tym wózku ta odchylana część z dziurami na nogi w górnej części wózka poniżej rączki za która się prowadzi wózek ?

[*][*] :(

Jak na ponad 60 tysięczną Łomżę, śmiało można powiedzieć, że bardzo niewielu to interesowało. Ludzie żyli własnymi sprawami, a że gdzieś na łąkach bawią się motolotniami i podobnym ustrojstwem, eee to ich sprawa.
Może to i dobrze, ludzie cywilizują się, nie lecą jak dzikusy, jak zobaczą coś czego wcześniej nie widzieli.

Hej 24 mam test sprawnościowy czy powie mi ktoś czy jest bardzo trudny

Autor: vaniajesttania (---.elomza.pl)
Data: 09-08-08 00:32

Jacy ochroniarze pracują w Yamie?

-tacy któzy się nadają na ochroniarzy:)

Ilu ich jest?

-mnóstwo:)

kim sa?
-oj co za pytanie - ochroniarzami w rzeczy samej:)

Takos

Spokojnie gostek to dopiero początek sezonu. Wiem że nie lubisz ŁKSu lub poprostu Cie nie obchodzi. Ale obierz ŁKS jako firme i wyobraź sobie że jesteś jej prezesem. Z takimi długami, syfem itd itp też na początek byś dużo nie zdziałał chyba że byś w totka wygrał:P Z tymi wnukami to troche przesadziłeś ale zgadzam się z Tobą że trzeba troche czasu na rozwój ŁKSu. Skoro miasto ma ŁKS "w dupie" to niestety ale trzeba działać i czekać. Pozdrawiam

"Oni mogą Panu Majstrowi skoczyć tam gdzie Pan może Pana Majstra w dupę pocałować." - a myślałam, że takie odzywki to ino w skeczach bywają...:))

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

te fajerwerki to z wesela w polonezie!!

:D:D:D:D:D:D:D:D

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
nieruchomości
Do sprzedania działki budowlane w Konarzycach, gmina Łomża.
tel. 698506416
różne
Kulturalny 39 letni kawaler z własnym M pozna Panią w stosownym wieku w celu założenia rodziny. Jeśli doskwiera Ci samotność zadzwoń lub napisz SMS.
tel. 602530240
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org