sobota, 12 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tysiące ukradzionych dzieci

Polecam salon Adama Rogińskiego, prosić panią Anię:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tysiące ukradzionych dzieci

Firma FOX Music&Tuning na przeciwko centrum 4+ Przerabiałem jakieś 2 tyg. temu. Cena 150 zł. Przegląd przeszedł bez problemów. Oczywiście lampy przednie zostały bez homologacji, ale na to nikt nie zwraca uwagi. Obyś miał białe postojówki, dołożone przeciwmgielne z tyłu i pomarańczowe kierunki.

Myślę że nie ma szans. P. Kobyliński jest po poważnym urazie oka.
Ale zapytać zawsze można .
Napisz do mnie na prv. to podam ci numer telefonu.
Ja trenowałem u niego szpadę i floret. Szabli w łomży nie było.

ruda, ty pewnie pomyliłaś miejsca- byłaś na Izbie Przyjęć, a nie na pogotowiu, i rzeczywiście do Izby Przyjęć trzeba mieć skierowanie. Pogotowie jest na Szosie Zambrowskiej i tam na pewno nikt by ciebie nie zapytał o skierowanie. Swoją drogą to gratulacje za tak szybką reakcję na swój "bardzo poważny" stan zdrowia! A potem najlepiej anonimowo na forum zgłaszać pretensje do całego świata!

IPN a ile placisz ?? bo ja nic, zero, kradne i mnie nie tuczy :D:D

niestety Wojtek z Sosnowej nie do wszystkiego co jeździ się zabiera.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Bezpośrednio Sprzedam M2 Łomża 48 m2, ul. Rządowa 2, piętro 1, centrum, 2 pokoje, kuchnia, łazienka, balkon, piwnica. W zasobach ŁSM. Cegła, nie wielka płyta. 300 tysięcy.
tel. 534333897
macbor@gazeta.pl
auto-moto
Pilnie sprzedam! Audi A3 TDi 2l, poj. siln. 1968 cm3, typ siln. 170 KM, rok produkcji 2007, przebieg 300 tys. km, 6 biegowy.
tel. 608137703
nieruchomości
Bezpośrednio sprzedam siedlisko w Czarnocinie nr 21 z dostępem do rzeki. Dom piętrowy, budynki gospodarcze, działka pół hektara. Cena 850 tys. zł do negocjacji.
tel. 571383195, 600440727
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org