Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
info dla obrońców |
Dobra robota
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: info dla obrońców |
Jeszcze jak byłem mały dokładnie rok 1994r. Okolice Łomży nieopodal Kisielnicy wydarzył dziwny wypadek kobieta szła drogą przyleśną ta tak codziennie kursowała aż któregoś wieczoru znikneła a na polu były wypalone 3 kręgi równomierne była policja i te śmeges teges . Jednakże ludzie zauważali zniknięcia zwieżąt i takie same historie się powtażają ze znakami natomiast potem wyczytałem że wojsko USA posiada okrągłe pojazdy lotnicze do badań ludzkich genów i zwierzęcych i nie wiem co to było tak w prawdzie ale widziałem taki pojazd jest okrągły i caly oświetlony czyżby zestrzelone ufo odpalili ? :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Czyżby roztargniona mama zgubiła zanim podarowała? A może synkowi prezent nie bardzo się podobał i postanowił się z nim rozstać wyrzucając?
|
|
Chyba najlepiej by było się przejść do spółdzielni "Perspektywa" i się zapytać. Myślenie nie boli.
|
|
Co wiecie na temat żłobków łomżyńskich? Który polecacie?
|
|
A cenowo jak to stoi?
|
|
Widocznie za mało zaproponował...
|