Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zmienili tablicę? ale uczcili brzozę!!! |
zamotałem z deczka. Wisła potrzebuje 1:0 aby przejsc, liczę na taki wynik ale, jednak myślę że przejdzie dalej Beitar...Moze tak lepiej;) DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zmienili tablicę? ale uczcili brzozę!!! |
Na Wojska Polskiego ,, Mały Artysta '' polecam .
|
|
o bez kitu <lol>
|
|
zapomniałem napisać. Dziś mam nadzieję, że Boguski coś ustrzeli. DiDi
|
|
hahaha kolejny kibol. Szybko wróciłeś z tego wyjazdu, hehe
|
|
ale wydaje mi się że ci którzy nie mają pojęcia na dany temat to niech lepiej się nie wypowiadają Takos
|
|
a ty to znawca jestes? DiDi
|
|
Życie nie zaczyna się od poczęcia? Rozwijający się w zawrotnym tempie zarodek i płód człowieka nie jest zarodkiem i płodem człowieka? Nie jest to racjonalizm, ani ateizm. Zwykły to i ordynarny antyteizm, jak wielu wcześniej u Paplika TakCzySiaka stwierdziło. Zuza "Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało" (E. Burke) Podstawą demokracji i społeczeństwa obywatelskiego jest prawda (własne)
|
|
Witam Czy oferta nadal aktualna dot.zelixy?
|
|
haha :D
|
|
***** takich gości jak ty gostku_num2 powinno się już od małego tępić. Twój podpis nie jest adekwatny do Ciebie, ty jakiś chyba z kosmosu jest co ? A z reszto szkoda klawiatury, by Cie zjechać. Nie odbiegajmy od tematu
|
|
Zgadzam się, że taki wynik to kompromitacja i wkurza mnie to bardzo, ale niestety było to do przewidzenia. To jest zasługa w dużej części tych pajaców z UM z Brzezińskim na czele. Lud wam się odwdzięczy przy okazji następnych wyborów. A na stadionie pozostaną tylko najwierniejsi jak za dawnych lat. Ch... z wynikami, ŁKS jesteśmy z wami.
|
|
Grey, w jaki sposób poinformowali Cię o terminie do Warszawy do psychologa? Oni dzwonią czy list wysyłają czy jeszcze coś innego? Może ktoś wie? Pozdro.
|
|
Pewnie, że skutkiem zatrucia są resztki, ale te resztki, które zostały podane gościom weselnym z innych, wcześniejszych przyjęć. Gdyby potrawy były świeże, odpowiednio przygotowane i odpowiednio przechowywane, nie byłoby problemu. TO RESZTKI z poprzednich przyjęć są powodem cierpienia tak wielu ludzi.
|
|
popieram i prosze o przyłaczenie się do tego apelu i przekaznie informacji innym. KREW TO JEST TAKI PIEKNY DAR KTÓRY KAZDY MOŻE DAC OD SIEBIE.
|
|
Czy naprawdę uważasz, że możesz liczyć tu na obiektywną opinię? Czemu zwyczajnie nie zapytasz o to Właściciela firmy? To będzie dla Ciebie najpewniejsze źródło, nie sądzisz? Podejrzewam, że osoby, które tam pracują, są teraz w trasie i nie bardzo będą miały czas na udzielenie Ci odpowiedzi...albo zwyczajnie tu nie zaglądają... Natomiast "inny" albo będą niezadowoleni, albo niewiele wiedząc i tak będą Ci radzić, bo fajnie jest mieć coś do powiedzenia... Jak możesz na tym polegać? Idz i porozmawiaj z Właścicielem...bo to zawsze jest indywidualna sprawa... POWODZENIA
|
|
Ludzie muszą w coś wierzyć w coś co daje im nadzieje, wiec chodzą na pielgrzymki i jest to osobista sprawa każdego z nich.
|
|
A ja Ci gostek powiem, że jedziesz po swoich, śmiejesz się z łomżyniaków, bo w większości ŁKS składa się z wychowanków i robisz to na forum, gdzie KAŻDY może wejśc i sobie poczytać. Jesteś być może z tego miasta, a być może z Białegostoku, ale jeżeli z Łomży, to po co zakładasz taki temat, żeby łgać z ŁKSu? Jak by wczoraj to oni wygrali 6-0 to byś zapewne nic nie napisał, a się założę, że byś poczekał aż tak wysoko przegramy i wtedy byś dał znać o sobie swoimi "mądrymi" wpisami. Żal naprawdę mi takich ludzi jak Ty! Sytuacji tymi wpisami na lepsze nie zmienisz, a wręcz przeciwnie, bo pogarszasz, tak samo nie zmienisz tego, czy ŁKS wygra czy przegra nastepny i kolejny mecz, nie zmienisz także tego, że jesteś Łomżyniakiem (o ile jesteś?) i poniekąd jest to także i twój klub,z Twojego miasta, nie ważne, że masz go w du..., dalej jest to klub z Twojego miasta, nawet jak się wyprowadzisz na 2 koniec Polski, to dalej ŁKS bedzie klubem z Twojego rodzinnego miasta, a Ty szydzisz z niego po porażce, wystawiasz chamskie opinie o Łomżyniakach grających w tej dróżynie, o Łomżyniakach zarządzających tym klubem i wkońcu o sobie, bo też jesteś Łomżyniakiem i jak gdzieś na wakacjach spotkasz ludzi interesujących się piłką nożną, to będziesz musiał przyjąć na klatę dzięki swoim wpisom i wpisom takich samych ludzi jak Ty, że Łomża to wiocha, że tam jest burdel, że nawet Łomżyniaki na swój klub jadą, że wszyscy mają go w dup... Powiedz mi, jak mają tu trafić lepsi piłkarze, jak tacy jak Ty, przeprowadzają wojnę domową? Zniszczyć, spalić, rozwiązać, zapomnieć- tego chcesz? I co dalej? Na Perspektywe wsiądziesz? Uwierz mi, że w miare możliwości często "chodzę" po forach innych dróżyn i uwierz mi, że jeszcze NIGDY!!! nie spotkałem sie z takim pajacowaniem jakie Ty masz na celu! Na żadnym forum, żaden kibic, żaden pseudo kibic, nikt nic nie pisał, że jego klub to pośmiewisko i kompromitacja, a są gorsze o wiele kluby, są kluby, gdzie nie ma nic! a wyniki po 6-0, są co drugą kolejkę! Nikt nie zatrówa swojego środowiska-NIKT, poza takimi ludzmi jak Ty!
|
|
Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą...
|
|
oferta jest aktualna cały czas: wiecej info na gg: 6191312 lub meil: vladimirr1@o2.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |