Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł się przykleił. |
W Łomży dawno nie było czegoś wystrzałowego przy czym mogliby zabawić się starsi i młodsi. W naszym mieście był już zespół 1 8 L, który śpiewał piękne piosenki z przekleństawami :) oraz Andrzej Rosiewicz dla trochę starszych widzów (głównie 30-80 lat). W Łomży powinien pojawić się zespół, przy którym wszyscy razem będą się dobrze bawić. Ostatnio na forum był rozwinięty temat jak zatrzymać młodych ludzi w naszym mieście. Otórz trzeba reklamować nasze miasto. Prerzydent powinien sprowadzić Mezo. Wiem, że nie którym może się nie podobać ten raper, ale śpiewa on piosenki piękne i nie używa w nich ani jednego przekleństwa. Myślę, że na taki koncert rodzice pozwoliliby iść swoim pociechom do Atomu, a co do starszych. Koncart taki jak na gościńcu powinien gromadzić różne zespoły czyli: Jeden Rapowy, Jeden dla starszej publiczności oraz jeden dla głuchych czyli Ich Troje, które nie długo ma pojawić się w Łomży :]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł się przykleił. |
o BOŻE !! To jeszcze oni śpiewają ?? Cyba jest to koncert dla głuchoniemych w Domu Społecznym
|
|
nie lokalny rasizm... tylko patriotyzm..... :) - jak podejrzewam Jeżeli ceny bedą takie same jak w innych aptekach, to czemu mamy oddawać pieniądze do Białegostoku? Zgadza się - pracownik zapewne jest z Łomzy, ale zysk bedzie szedł do właściciela -> Białystok (i nie jest dla mnie ważne, czy jest to Białystok, czy Skierniewice). No, ale jeżeli bedzie taniej - to niech nasi rodzimi aptekarze nie licza na lokalny patriotyzm i staną się bardziej konkurencyjni! :D ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Foto radar stoi.... kanał 19 i wszystko jasne. Dowiesz się nawet o "krokodylach" w Żółtkach i "suszarce" na 70-tym kilometrze;) Zbych
|
|
Kamery... chyba że termowizyjne bo zwykła kamera nie pokaże wnętrza samochodu przez zaparowaną szybę.
|
|
Samuraj'u, to nie dowód istnienia dzieci. Czy to znaczy, że jak ktoś nie potwierdzi -leżąc pod Twoim łóżkiem- momentu robienia Twoich dzieci, to znaczy, że ich nie ma? :-)
|
|
Chciałem zauważyć że tak ogólnie to nawet są lub były plany zalewu w Łomży między mostami.Niektórzy radni nawet chcieli to przegłosować twierdząc że przy takim projekcie powstałoby przynajmniej 100 nowych miejsc pracy i łomża byłaby atrakcyjniejsza ale niestety nie wszyscy tak uważają.
|
|
:-))
|
|
Poldzer is the best :)
|
|
pójdą postawią pójdzie pomoże oj tak co prawda to prawda: "nic tu nie pomorze Polska i jej młodzeż schodzi na psy." Temid
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |