wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poseł się przykleił.

W Łomży dawno nie było czegoś wystrzałowego przy czym mogliby zabawić się starsi i młodsi. W naszym mieście był już zespół 1 8 L, który śpiewał piękne piosenki z przekleństawami :) oraz Andrzej Rosiewicz dla trochę starszych widzów (głównie 30-80 lat). W Łomży powinien pojawić się zespół, przy którym wszyscy razem będą się dobrze bawić. Ostatnio na forum był rozwinięty temat jak zatrzymać młodych ludzi w naszym mieście. Otórz trzeba reklamować nasze miasto. Prerzydent powinien sprowadzić Mezo. Wiem, że nie którym może się nie podobać ten raper, ale śpiewa on piosenki piękne i nie używa w nich ani jednego przekleństwa. Myślę, że na taki koncert rodzice pozwoliliby iść swoim pociechom do Atomu, a co do starszych. Koncart taki jak na gościńcu powinien gromadzić różne zespoły czyli: Jeden Rapowy, Jeden dla starszej publiczności oraz jeden dla głuchych czyli Ich Troje, które nie długo ma pojawić się w Łomży :]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poseł się przykleił.

o BOŻE !! To jeszcze oni śpiewają ?? Cyba jest to koncert dla głuchoniemych w Domu Społecznym

nie lokalny rasizm... tylko patriotyzm..... :) - jak podejrzewam

Jeżeli ceny bedą takie same jak w innych aptekach, to czemu mamy oddawać pieniądze do Białegostoku? Zgadza się - pracownik zapewne jest z Łomzy, ale zysk bedzie szedł do właściciela -> Białystok (i nie jest dla mnie ważne, czy jest to Białystok, czy Skierniewice).

No, ale jeżeli bedzie taniej - to niech nasi rodzimi aptekarze nie licza na lokalny patriotyzm i staną się bardziej konkurencyjni! :D

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Foto radar stoi.... kanał 19 i wszystko jasne. Dowiesz się nawet o "krokodylach" w Żółtkach i "suszarce" na 70-tym kilometrze;)

Zbych

Kamery... chyba że termowizyjne bo zwykła kamera nie pokaże wnętrza samochodu przez zaparowaną szybę.

Samuraj'u, to nie dowód istnienia dzieci. Czy to znaczy, że jak ktoś nie potwierdzi -leżąc pod Twoim łóżkiem- momentu robienia Twoich dzieci, to znaczy, że ich nie ma? :-)

Chciałem zauważyć że tak ogólnie to nawet są lub były plany zalewu w Łomży między mostami.Niektórzy radni nawet chcieli to przegłosować twierdząc że przy takim projekcie powstałoby przynajmniej 100 nowych miejsc pracy i łomża byłaby atrakcyjniejsza ale niestety nie wszyscy tak uważają.

:-))

Poldzer is the best :)

pójdą
postawią
pójdzie
pomoże

oj tak co prawda to prawda:

"nic tu nie pomorze Polska i jej młodzeż schodzi na psy."

Temid

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org