piątek, 04 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kraj bez podatków socjalnych... Oczywiście że możliwe.

haha ... no przesada to prawda ;-) najlepsze to na balkonie po 30 minut i starczy i darmowo i można odraz piwko wypić przy tym ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kraj bez podatków socjalnych... Oczywiście że możliwe.

Czy miał ktoś do czynienia z tą firmą czy tylko mi tak się zdarzyło? choć wątpię mianowicie staram się ja jak i moi znajomi o założenie internetu dzwonimy do kierownika tej firmy jak narazie nie przynosi to rezultatu a dlaczego ? dlatego ze przedstawiciel tej firmy cały czas obiecuje i nic w tym kierunku nie robi .Jak do niego dzwonimy to mówi że w tym tygodniu już będzie zakładał internet ale ile już tych tygodni minęło.I tak zwodzi nas ten pan już od 4 miesięcy .Dla mnie jest to chore i dałem se już z tym spokój wolę nie mieć internetu niż kogoś ciągle prosić .A szef tej firmy jest osobą nie odpowiedzialną cały czas zwodzi .Czy ktoś miał do czynienia już z tym panem? .Czy ten pan też tak kogoś zwodził ?.Jak oceniacie tą firmę bo ja jak narazie to nie mam dobrego zdania o tym ale to chyba mentalność Łomży bo w niej to każdy prawie szef firmy to 70 % kłamie

DaroPL myślę że przez 4 miesiące to nie wiem jak ale to można było podłączyć bez problemu i nie trzeba żadnego nadajnika stawiać .Ale widać że ta firma to jacyś oszuści jakieś mętliki z rachunkami .No to nie dziwię się że z szefem nie można się dogadać i jest osobą nie odpowiedzialną

Jak może nie wiesz zakazu trzymania zwierząt w blokach nie ma. KAżdy właściciel psa lub kota płaci podatek ok 100zl rocznie. Ja mam dwa psy w tym jedną znajdę którą rok temu wziąłem z ulicy bo inaczej grupa psów która ją atakowała by zagryzła. A to że piesek robi kupę na trawniku to już inna sprawa. Właściciel powinien ją sprzątnąć. A tak wogóle to gdzie ty mieszkasz że masz własny trawnik? "pies to robi na naszym trawniku"
Może gdyby podatek od każdego psa był dużo mniejszy to może wtedy kultura wyprowadzania zwierząt byłaby większa niż teraz. Czasami spotykam się z opinniami że "jeżeli tyle kasy płacę to niech za mnie posprzątają" to mówi samo za siebie nieprawdaż????

Ludzie jacy wy jestescie glupi, jak ktos jedzie to na pewno nie rodzina a jak komus cos odpowiada to juz brat lub siostra tak? Tylko negatywne opinie utwierdzaja was w przekonaniu,ze to nie reklama? Jakby ktos potrzebowal dobrego dentysty, bo go strasznie zab boli to poszlibyscie do tego co ma same zle opinie, a nie do dobrego specjalisty, ktory jest szczerze zachwalany bo to rodzina takie opinie wydaje, tak? Pomyslcie troche przeciez nikt tu nie zachwala netstera w nie wiem jak piekny i cudowny sposob, ludzie ktorzy sa z tej firmy zadowoleni ogolnie maja tez jakies "ale"- chyba, ze tego nie zauwazyliscie. Ja tez korzystam z netstera i jak juz wspomnialam jestem zadowolona, chociaz na poczatklu bylo sporo awari, nie ukrywam. No i te kwitki,ze niby jakies zadluzenie i ciagla nieobecnosc szefa-to mnie wkurza najbardziej-wiec jak nie trudno sie domyslic nie jestem "rodzinka" ale zwyklym uzytkownikiem, ktory wyraza swoja opinie.

Mam pytanie czy po przejściu wszystkich testów i lekarzy trzeba obowiązkowo jechać do szkółki na kilka miesięcy???

dopiero jak założyłam 4 pary okularów słonecznych to mogłam cos zobaczyć ;D

Autor: koczisss (---.multimo.gtsenergis.pl)
Data: 04-08-08 00:21

No i placki krowie wciąż leżą. Właśnie wróciłem z nad morza i niestety znów upaćkałem sobie autko krowim gówienkiem.
Czy w tej Łomży ktoś sprząta?

http://www.oczko.multimo.pl

-----------------------------------------------------------------

Dobre :D,

Całe Śledziowo pewnie teraz się za ciebie wstydzi, że nawet nie wiesz gdzie jest miasto Łomża a gdzie gmina.

Całe forum 4lomza mówi "nie dzieciom neostrady" :D

mam do sprzedania zelixe15 opakowanie 30 lub 60 tab. gg:6191312

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org