piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Flagi z kirem 10 IV na budynkach wielu miast.

To co działo się na murawie jest nie do pojęcia !
Za wyjątkiem 1 nowego zawodnika Staniurskiego grali piłkarze z poprzedniego sezonu ! Dzisiaj żeby nie spadli to by grali w I lidze !
Ludzie ! To co oni wyprawiali na boisku jest nie do opisania ! Po każdym zagraniu tracili piłkę ! Żadnej akcji na polu przeciwnika Gra cały czas na naszej połowie ! Żeby nie nasza obrona wynik byłby 2 cyfrowy. To co się dzisiaj zdarzyło daje wiele do myślenia i do wielu rozmów.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Flagi z kirem 10 IV na budynkach wielu miast.

Treść jest ukryta

powinni dać grać większej ilości wychowanków klubu

Dziś widziałem jak skręcił w lewo mimo, że był zakaz, ale nie pomyślałem, żeby donos pisać.

Nowe idzie, albo jak kto woli, stare wraca.
Podpierdalacze są wśród nas.

A tak na marginesie jakby inne numery wybrał to nasz donosiciel/podpierdalacz sumo/malaha nigdy by się nie kapnął czyj to samochód. Pewnie innego nr by nie zapamiętał. Czyli w 100% wina Sroczyńskiego, że takie numery sobie wybrał.

Największy nieudacznik to był Cychol. Tak w ogóle to ta cała kadra ŁKS to porażka, jeszcze nie widziałem takiego dziadostwa na poziomie III ligi. Jak nic czeka nas spadek jak po równi pochyłej, prosto do okręgówki. Za tydzień dostaniemy niezłe baty od Wysokiego.

cool

ja wcale nie narzekam i popieram takie inicjatywy ale obawiam się teraz o bezpieczeństwo na drodze. no ale pożyjemy zobaczymy ;)

SamNiewiemCzegoChce...jak na razie w 150% polecam to auto bo zwraca uwagę na ulicy ;) co do właściwości jezdnych też nie mam na razie zastrzeżeń. Ale za krótko go jeszcze mam by mieć w 100% obiektywną ocenę :) Na razie tak :)

zamiast pierdolić takie smuty to byście odwiedzili stadion

ja proponuje swój akademik ds 10 są pokoje gościnne dwu osobowe cena o ile się nie mylę to 70 złotych od osoby najlepiej wcześniej zarezerwować a i możesz do mnie na piwko jakieś wpaść....

Nie oddawajcie tam swojego sprzętu!!! Ludzie którzy tam pracują nie dość, że są niemili to jeszcze nie znają się na fachu!!! Oddałem im swój sprzęt do naprawy, po długim oczekiwani aż panowie skończą rozmawiać i któryś do mnie podejdzie, po tygodniu odebrałem swój sprzęt i zapłaciłem 70zł za "naprawę". Sprzęt podziałał 1 dzień a pan powiedział że nie udziela gwarancji na to co zrobił. Gdy poszedłem do innego serwisu okazało się że panowie z pod czarnego kota nie raczyli nawet skręcić sprzętu i wzięli sobie kilka śrubek!!! Jeszcze raz ostrzegam. Nie chodżcie tam!!!

hahah a to nie jest tak od niedawna że każdy akademik przydzielony jest innemu wydziałowi, z tego co patrzeyłam to dla mnie był by ds 2. Ale mogę się mylic przeciez hehe nie znam sie na tym :):)

niekumaty_piknik , no i po co chodzi na ta skorumpowaną lige, gdzie stary układ klubowy zastępuje układ PZPN, ale walczy też PKOI czy ja tam, żeby mie też wpływy z tej ligi, podkopując wiarygodnoś PZPN.

Może na Legie, Wisłe, Lecha i inne drużyny I-ligowe, bym poszedł, bo jest tam chociaż co oglądac oraz panuje inna atmosfera, niż na ŁKS Łomża.

dziękuje bardzo. Mam nadzieje ze nie polegne na samym początku :):)

Najlepiej do mnie:)

To że sprzęt podziałał 1 dzień nie szokuje, bo niestety w elektronice nie da sie zagwarantować ile sprzet podziała, może to być 1 dzień, a może być kilka lat. Ja za 70zł bym sie nie frajerzył, bo żyć za coś trzeba, także ciesz się że tylko tyle zapłaciłeś.

O niebo lepiej to bedzie jeśli ktoś zagra (profesjonalnie) na żywo, a nie z jakiejś płyty jak na koncercie mandaryny. Wiem, że córka organisty z parafii św. Brunona na Wojska Polskiego gra na ślubach na skrzypcach. Niestety nie znam numeru telefonu, ale proponuję się tam przejść, oni mieszkają przy kościele, jeśli się nie mylę, a jeśli nie, to ktoś napewno udzieli Ci tam więcej informacji. Pozdrawiam

Zgadzam się z przedmówcą. Naprawiałem tam sprzęt grający (wzmacniacz, kolumny) i już działa długi czas bez zarzutów. Wszystkie rzeczy do naprawy zanoszę do tego zakładu i jest szybko naprawiany i wszystko działa.

Pilkarze ktorzy graja grali w poprzednim sezonie klase wyzej i chyba grac umieja przynajmiej na poziomie 3 ligi. I powinni sie utrzymac na.. tym szczeblu rozgrywek pod warunkiem ze zmienimy trenera bo ten ktory jest moze tylko prowadzic Forty Piatnica. czytaliscie jego zalozenia na mecz?! czekac na łut szczescia!!! bo przeciwnicy graja od nogi do nogi co za imbecyl.

Chcesz się dowiedzieć, to leć nad rzekę. Dla mnie to tak ciekawe, jak wyścigi ślimaków. Dobrze, że wczoraj nie poszedłem, deszcz i nic interesującego, jak opowiadają ludzie co byli. Kręci to tych co w to się bawią, a resztę średnio.

To wstyd, by mistrzostwa o randze europejskiej, nie były rozreklamowane przynajmniej w skali kraju. Nie śmiem marzyć o informacji ogólnoeuropejskiej - a tak być powinno. A może to kompleks małego miasteczka?
I jeszcze co do koncertu Jacka Wójcickiego - wiele osób na takie koncerty gotowych jest przejechać pół kraju. To mówi samo za siebie.

Mi ostatnio zostal polecony ten serwis. Na obsluge nie narzekam. Zawsze ktos jest zadowolony, a ktos nie, z tym sie trzeba liczyc...Ludzie gadaja i gadac beda

a ja ci powiem jak możesz to bierz IST ;) byłem w Vectrze i w Inecie przez kilka lat i z nimi same problemy to net nie działa to za wolno działa itd. ceny maja też z kosmosu.... teraz wszystko jest oki :D

DiDi

Heh może ci chodzi o samochód, który i mi przeszkadzał. Jeździł i reklamował cyrk.

Brak rzeczywistej wiedzy merytorycznej i umiejętności podjęcia konkretnej polemiki na poruszaną tematykę, mafia nie potrafi się odnieść do poruszanychy wątków. Czy obnażanie kłamstw, manipulacje,to do was nie dociera. Reakcja sądów różnych instancji i wyroki w sprawach z udziałem wójta Zaremby jako obwinionego jest jednoznaczna, wszędzie Zaremba jest winny, bez najmniejszej wątpliwości dla sądu. Analizujcie dogłębnie i dopiero zabierajcie głoś, bo tak to ,,strzelacie bez prochu " nie mając pojęcia o powadze tematu.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

oczywiście" i Ostrołęce":)

na bernatowicza jest za 85 zl

Witam!
Wiesz może czy trzeba być pełnoletnim aby wziąć udział w tej akcji?

Pozdrawiam

No i w tym wypadku i ja się przejde nic mi nie szkodzi wkońcu

no dobra, wszystko ładnie, pięknie a co się dzieje w przypadku gdy odkryją że nasze próbki się zgadzają? może mi ktoś wyjaśnić bo się nie oriętuje za bardzo

a gdzie masz problem z zalozeniem internetu?? moze jest jeszcze cos innego tam. rozejrzyj sie.

szpenio - człenio!!!!

Kochani!!!!!!!!!!
Znam historię małej Hani i proszę Was pomóżcie umierającemu dziecku i jakże bezsilnym rodzicom! To tak niewiele, wystarczy 10 ml krwi do zbadania zgodności szpiku. Hania ma bardzo żadki antygen szpiku, w bankach dawców w Polsce, w Europie oraz na całym świecie nie ma dawcy , rodzice i rodzina również zostali wykluczeni. Jesli nie znajdzie się dawca to dziecko skazane jest na ŚMIERĆ! Dawcą szpiku może być każdy z nas. To tylko jedna probówka krwi, która może być największym darem - DAREM ŻYCIA. Zachęcam wszystkich do pomocy.
Nie bądźcie obojętni bo nie wiemy kiedy każdy z nas będzie potrzebować pomocy!!!!!!

Ja idę z kolegami z pracy jutro do Punktu Krwiodawstwa. I pamiętajmy tam trzeba podać, gdy oprócz tych 10 ml krwi na zbadanie zgodności będziemy chcieli oddać krew dal Hani musimy to w rejestracji zgłosić bo tam jest lista dla tej małej.

nic, poprostu przestał grać...

Treść jest ukryta

Byłem sobie wczoraj w Makro. Mam BLM choć mieszkam w Łomży tylko jestem zarejestrowany gdzie indziej. Gdy czekałem na rodzine na Parkingu przy swoim samochodzie nagle nadjechał samochód na BIA wysiadło 4 chłopaczków ulizanych jak gnojem i krowymi językami poprawione, zaczepili mnie mówiąc "Siema wieśniaku, czego tu szukasz". Nic w tym dziwnego gdyby nie to że za chwile podjechał Zardzewiały Golf(bez obrazy dla WV) na BI i wysiadł z niego burak w gumakach i swetrze ala Kononowicz(przy okazji pozdrawiam pana Krzysztofa), najbardziej uśmiałem sie gdy po chwili na parking w sumie dużego sklepu zajechał ciągnik dokładnie URSUS 60(git maszyna :D) z przyczepką wysiadł Pan wielkomiejski BIAŁOSTOCZANIN kiedy wrócił zapakował wszystko na przyczepe i dzida na chate. Po tym incydencie moje przkonanie co do tego że Białystok to wieś umocniło sie jeszcze bardziej. Może nasza kochana Łomża nie jest wielką metropolią ale jest 10000 razy ładniejsza od Białego i bede to powtarzał do końca życie.

PS. Białystok to miasto ludzi którzy kiedyś sprzedali Polske, więc nie ma co wymagać od nich poprawności języka polskiego
PS2. My mamy przy Kauflandzie telebim hahaha:P
PS3. Sory za wszelkie błędy

Pozdrawiam wszystkich nawet sąsiadów z Państwa Białoruś upss .... Miasta Białystok:P

rudy błazen z druhem

Widzisz, akurat BIA nie jest białostocką rejestracją, przyjechały wsioki, takie jak i Ty z powiatu białostockiego ziemskiego. Równie dobrze mogła to być Choroszcz, ale i Gródek.

Co do ciągnika, to może nie zauważyłeś, to Makro znajduje się na obrzeżach miasta i ten człek sobie przyjechał na zakupy np. ze wsi Porosły. Ma blisko, to sobie podskoczył ciągnikiem, co miał iść na piechotę?

Widzisz, jak ty mogłeś z miasteczka Łomża przyjechać do znienawidzonego Białegostoku, to i chłopina, który mieszka pod Białymstokiem też sobie wpadł na zakupy.

PS. Białystok to miasto ludzi którzy kiedyś sprzedali Polske, więc nie ma co wymagać od nich poprawności języka polskiego

Kiedy sprzedali tą Polskę?

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

xd a ja dopiero wstalem ale jak nie moge spac to zazwyczaj biegam.. po bieganiu zmaczony i wykonczony odrazu zasypiam ;)

To nie jest "podpier....." kiedy władza łamie prawo! Urzednicy zawsze uzasadniaja prawem swoje decyzje nie po to, aby z tegoż prawa za chwilę robic kpiny. Im prawa łamac nie wolno i tyle! Jesli to robią i nie ponoszą odpowiedzialności to znaczy, że ani prawporządności ani demokracji . w Polsce nie ma - to cecha bananowych republik, do których coraz bardziej sie upodabniamy.

nasz stosunek do zwierząt stanowi o stosunku do człowieka. Nic tylko pogratulować!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org