Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wolna i silna Ojczyzna |
Jednak odpisales. Jeszcze jakies zlote mysli ? Powiesz to samo w cztery oczy, gdzies za dworcem PKP czy tylko na napinanie sie na publicznym forum starcza ci odwagi ? DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wolna i silna Ojczyzna |
O czym ty piszesz ? Przeszkadza ci coś ? tak, przeszkadza. i co zaraz pewnie będziesz chciał się spotkać za dworcem? szukasz kolejnej zaczepki?
|
|
tu sa foty z Suwalk: http://78.46.82.69/~gr235l3k/page/forum/viewtopic.php?t=1747&postdays=0&postorder=asc&start=60 z tego co pisza impreza udana von chrupka
|
|
morellka1987@gmail.com dzięki :)
|
|
użyj wyszukiwarki a znajdziesz takich ********** temattów jak ty całą masę: http://4lomza.pl/forum/search.php?f=2&search=kosmetyczka&globalsearch=0&match=1&date=0&fldsubject=1&fldbody=1
|
|
Nie ma na ciebie mocnych. W internecie. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
"Zbrodnia i zdrada Ministrant, uczeń renomowanego katolickiego liceum ogólnokształcącego w Częstochowie pragnący studiować w seminarium duchownym, zabił księdza. Zadał ofierze ok. 30 ciosów nożem. Co chłopaka napadło...?" Więcej na http://www.faktyimity.pl/ Takos
|
|
Lovely no i o to chodzi dokładnie sie z tobą zgadzam oni maja opóźnione myślenie i niestety myślą innymi kategoriami. Jak im nie pokarzesz palcem co mają zrobić to nigdy sie nie domyslą dla nas tęcza jest kolorowa a dla nich tylko żółta niestety. Krótko trzeba trzymać i koniec :)a jak nie dociera to w łeb przyłożyć trzeba
|
|
ale sie podniecicie jak wam ktos zatanczy na rynku .....jakbyscie mieli żony z paralizowanymi nogami
|
|
do : zly_czlowiek Zawodowo przeprowadzona akcja POZDR
|
|
To zdarzenie zasługuje na szczególną uwagę ludzi mamionych mitem o świętości kościoła. Takich zdarzeń z udziałem kleru katolickiego jest niemało co powinno skłonić wiernych, przynajmniej do refleksji: czy to co dzieje się po drugiej stronie sutanny i za murami kościołów potwierdza, czy zaprzecza istnieniu boga, któremu kościół ponoć służy? W kościele można znależć wszystko co "ziemskie", nawet zabójstwa na tle uczuciowym, ale nikt nigdy nie spotkał tam żadnego boga.... Nerwowa reakcja niektórych ludzi na poruszenie takich, kompromitujących kościół, zdarzeń, świadczy tylko jak dalece Polska przesiąknięta jest szkodliwym stereotypem, że kościoła, księży nie należy krytykować. Nie bądżcie naiwni w wierze. Takos
|
|
od50zł za metr kw
|
|
hej wszystkim którzy tu sie wypowiadali,wasze rozważania są tak nie mądre ze szok i dobrze ze mój chłopak jest od was inny.Jak macie problem z dziewczynami, żonami to lepiej szybko dajcie im spokój i pamiętajcie nic na sile.
|
|
Ostatnio dziadeki ze straży miejskiej usadawiają sie na Sikorskiego za Lidlem, a przed przedszkolem i chowają go za drzewem. Musza żebrac na podwyżki dla siebie i pracowników magistratu. Ceny idą do góry i pasibrzuchy potrzebują coraz więcej w nosie mając zykłego mieszkańca.
|
|
OD RAZU MÓWIĘ, ŻE JEŚLI MASZ PISAĆ, KRYTYKOWAĆ, WYZYWAĆ EMO TO WOGLE TEGO NIE CZYTAJ I OPUŚĆ TO FORUM... Ja...osobiście do EMO NIE MAM NIC... A forum założyłam tak z ciekawości... bo mam pytanie...czy w Łomży jest jakieś EMO? [Emo-Boy^^] lub ktoś kto ma taki styl podchodzący pod emo? :) jeśli jest...to chętnie pogadam/poznam taką osobę mój e-mail... anusiasmutna@buziaczek.pl
|
|
Zgadza się. Dokładnie w tamtym miejscu czyhają dziady. :D
|
|
"A forum założyłam tak z ciekawości.." :D ostatnio niestety coraz wiecej osob wyglada jak emo.. jestem pewien ze z wiekiem wam to przejdzie ;)
|
|
Te czasy nie minęły i nie mino kobiety po prostu od tego są żeby gotować obiady i prać majty. I tak powinnaś cieszyć się ze urodziłaś się tu a nie a Azji czy Arabii bo tam miejsce kobiety jest doskonale znane. I nie oszukujmy się dla was kobiet dom jest dobrym miejscem bo w fizycznej pracy nie dały byście sobie rady.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |