Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Objawiło się na reklamie wyborczej cudowne dziecko SLD - Pawełek Augustyniak |
Na tych rybakach to teraz tylko wyscigi samochodowe urzadzac.:DDDD juz tylko ich wypatrywac:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Objawiło się na reklamie wyborczej cudowne dziecko SLD - Pawełek Augustyniak |
No to macie listę sklepów, gdzie bez problemu nieletni mogą kupić alkohol i papierosy: 1. Alkohole Świata na ul. Piłsudskiego 2. Sklep spożywczo-przemysłowy "Zodiak" na ul. Piłsudskiego (kilka lokali dalej, za alkoholami świata) 3. Sklep spożywczy w bloku nr 2A na ul. Konstytucji 3 Maja 4. Delikatesy przy ul. Mickiewicza (takie po schodkach), na lewo od Leader Price'a. 5. Sklep monopolowy "Lord" przy ul. Mazowieckiej 6 6. Stacja benzynowa Statoil przy Al. Legionów 7. Sklep spożywczo przemysłowy "Natalka" przy ul. Śniadeckiego 8. Sklep przemysłowo-monopolowy "Rafi" przy ul. Śniadeckiego (kilka lokali obok wymienionej wyżej "Natalki" 9. Sklep spożywczy przy ul. Browarnej (taki po schodkach) 10. Sklep spożywczo-przemysłowy na ul. Świerkowej (z boku domu, po schodkach w dół) 11. Sklep spożywczo-monopolowy przy ul. Staffa (w tym samym budynku co sklep białostocki, tylko z drugiej strony) 12. PSS Społem (blaszak) przy Al. Legionów 13. Grand Market przy ul. Reymonta 3 14. Sklep monopolowy przy ul. Długiej (tuż obok ronda) 15. Sklep firmowy Browaru Łomża na Starym Rynku 16. "Ogródek" Browaru Łomża, na starym Rynku Jeśli chodzi o kioski i zakup papierosów to raczej w żadnym nie ma większego problemu, są wręcz same udogodnienia! W kiosku na ul. Reymonta (przy Grand Markecie) Pan jest tak miły, że sprzedaje gówniarzom papierosy na sztuki :-) Podobnie jak Pani ze sklepu nr 3 (tego na Konstytucji).
|
|
Re: Objawiło się na reklamie wyborczej cudowne dziecko SLD - Pawełek Augustyniak |
Koncert został odwołany na 100% - słyszałem dzisiaj w Radiu BAB. Myślę, że za mało biletów sprzedali, stąd decyzja o odwołaniu tej żenady... bigi2004
|
|
Przecież to się dzieje także pod okiem policji. Pod "Bonarem" kupa małolatów na koncercie pije browar, a 50 metrów niżej na Wojska Polskiego ........
|
|
mam pytanie czy nie wiecie kiedy wreszcie zlikwiduja ten jeden wielki bajzel manchatan ? przeciez tam nie ma jak przejechac ani przejsc ....
|
|
Co sądzicie o szkole językowej British Shool -jako uczniowie i lektorzy? Czy nie zostaliście przez nią oszukani? uczeń z Łomży
|
|
Śmierdzi??? A kto jechał przez Ostrołękę? A kto jechał przez Puławy, Piotrków Trybunalski? Fakt jest faktem, że mogłoby być bezwonnie. Może kiedyś, jak już padna PPS-y. HAHAHA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |