wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Debata "Lisa"

Ochrona 6 a to ze ktos sie bujal to dostal a pro jagiellońska ochrona jak to jeden cep napisal widocznie jest lepiej wyposazona co dowodzi o profesjonaliźmie:) W Białym i tak są lepsze imprezy:);p

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Debata "Lisa"

Wow a ja ten dzionek spędziłem relaksując sie przy piwie w ciszy i spokoju na działce ... z miłymi osobami i nie narzekam :) ani chamstwa ani ochrony nic ;D a koncert życzeń miałem lepszy ;D może to nie to samo co IN GRAD ale też dobre :) powiem wam jedno, zamiast iść pocić sie w tłumie a później narzekać i wypisywać głupoty jedzcie se gdzieś na działkę lub do lasu i odpoczywajcie :_)

Jarek

Na ulicy ? butelki ? to nie normalne ? a jak ktoś samochodem przejedzie po szkle przedziurawi sobie oponę a później się np wpierdzieli do rowu albo w inny samochód i co wtedy ? Banda pojebanców , w domu niech śmietnik staremu założą na łeb ciekawe czy byli by kozaki .

Jarek

Ojoj... Za dużo wódy:)

kleks nie za dużo wódy albo mogło to być nie typowe zjawisko albo ktoś sie za dużó trawki na wąchał

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

daj nr tel to swojego dilera

co nikogo nie ma eh chyba wszystkich wywiałlo

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

o kur... co tu sie ostatnio dzieje...?

Takos

sami pewnie jezdziliscie jak cioty elkami i kazdy na was klal pod nosem, a teraz sie madrzycie :D

w srode w Yamie zagra Dj Fejm z WTF crew ( Loft / bialystok )

muzyka - rap, funky, r'n'b

tommeknet, nie wiem co ty cpasz, ale to musi byc dobre i drogie.

he jesli macie zamiar zakładac taki temat to potwierdz to zdjęciem zyjemy w czasach gdzie kazdy ma telefon komórkowy...i mogles zrobic zdjęcie na dowód a jesli napiszesz ze to działo sie krótko i w ogole to nie pytaj czy ktos widzial

widzę towar najlepszej jakość, lecz nigdy nie mieszaj go z piwem !! pojebało ?!

he koleś wyżej dobrze rozkminił :D para czy para ? wodna czy dz+ch ??

Kolejny rasista na forum?

Również polecam Panią Urszule:D Właśnie ostatnio ja odwiedziłem. Bardzo miło:D nie jest typem która mówi "już kończe" a dalej się znęca.
Tel. 086 218 30 20.

Autor: _mxc (---.lomza.mm.pl)
Data: 13-07-08 16:08

Ochrona 6 a to ze ktos sie bujal to dostal a pro jagiellońska ochrona jak to jeden cep napisal widocznie jest lepiej wyposazona co dowodzi o profesjonaliźmie:) W Białym i tak są lepsze imprezy:);p

Białystok jest lepszy od tej dziury łomży...

Kolego zoabczymy kto bedzie lepiej wyposazony na nastepnej imprezie ;) bez odbioru

Doktor Piasecka to jedyny stomatolog dziecięcy w Łomży jest naprawdę super. Moje koleżanka chodzi z dzieckiem do Agaty Podolak i też jest zadowolona.

Panią Podolak też polecam ale raczej dla starszych dzieci

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

zwykla mgla ;)

Andrzej W - miałes juz WZ ??

nie jestem pewien czy to była mgła.
[URL=www.fotosik.pl][/URL]

k2mako jak chcesz palić to daj znać sie zgadamy i będzie faza hhehe

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Witam ! Mam maly problem, co do sprzetu jaki zamierzam zakupic w najblizszym czasie do samochodu. Moje pytanie brzmi czy takie glosniki pociagnie radio o mocy 4x50 http://allegro.pl/item399903322_glosniki_boschmann_6x9_900wat_gwarancja_12_mies.html

Tak,już dawno 10 czerwca
mam nadzieję że teraz po tych wszystkich testach znajdzie się dla mnie miejsce w policji w Warszawie
mam nadzieję że będę na liście rankingowej.
choć wiem że w Warszawie i tak najłatwiej,głupio wszystko zdać i nie załapać się bo brak paru punktów.

Rozbroiles mnie normalnie haha.
Nie to zebym mial cos konkretnie do tych glosnikow czy tej firmy ale w ta moc to najpierw trzeba uwierzyc haha.

Stawiam, ze pociagnie, a wrecz pierdziec beda jeszcze.
Pozostaje tylko pytanie czy to radio faktycznie ma 4x50 i wg jakiej normy.

>JAK NIE UMIECIE JEŹDZIĆ TO NIE JEŹDZIJCIE!!! PROSTE!!!
>JAK NIE MASZ DRYGU DO JAZDY TO SPĘDŹ PÓŁ KURSU NA PLACU, AŻ >OPANUJESZ TEN SAMOCHÓD W STOPNIU TAKIM, ŻEBYŚ NIE PRZESZKADZAŁ >INNYM UŻYTKOWNIKOM DRÓG!!!

Panie WYmiataczu Drogowy!
Ciekawe czy w Twojej rodzinie są same asy za kółkiem. Jak będzie robiła kurs jakaś twoja siostra, siostrzenica albo żona wsiądź z instruktorem i przekaż swoje teorie. Ciekawe jak zareaguje jak pół kursu (pół kasy) miałaby wydać na jazde po placu. Niestety ludzie patrzą przede wszystkim na kase - ale to chyba oczywiste. Albo może zabroń im jeżdzić bo nie mają takich predyspozycji jak Ty i muszą jechać wolniej żeby zobaczyć wszystkie znaki i zdążyć się wyrobić ze wszystkimi czynnościami. No ale jak się jeździ na pamięć i jeszcze można olać 50% przepisów to łatwo narzekać. Szkoda słów...

dobry kredyt na samochód jest w Dominet Banku

w prowidencie

Proszę o informacje o koloniach, obozach itp. dla dzieci w wieku 14 lat, na których są jeszcze wolne miejsca.

Mam pytanie gdzie najlepiej posłać dzieci w Łomży na kurs angielskiego
(3-5) lat?.

26 jest gościniec ,wystąpią Norbi,Maanam.Impreza będzie trwała od 15 do 23.

to zl emyslales tlumoq

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Ja i tak się wybieram do Augustowa na ''Pływanie na byle czym'' he chociaż wiadomo kiedy o której i kto będzie ;) i w fajnym miejscu a nie ... te miasto schodzi na psy . A to dzięki naszym ... yhy

I po co ta reklama? Rozumiem gdyby zakłądający watek polecił ją na czyjeś zapytanie. A może każda z łomżyńskich firm powinna codziennie rano założyć wątek "Zapraszam do ...."

To dopiero byłby porządeczek na forum. Forum to forum, czyli wymiana poglądów, a nie reklama.

Stadion i piłka

ostatnio, wieczór panieński odbył sie w" AMNESI" na Sienkiewicza Mysle ze wieczór kawalerski tez mozesz tam zrobic- w zaleznosci ile kasy chcesz na to wydac:) poza tym bardzo mila knajpka, no i gówniarzy nie ma co to wypija jedno piwko i bujaja sie nad stolikiem. Polecam-osobiscie

26 będzie Maananm lipca oczywiście.

brawo romulus. na tym polega demokracja. kto tego nie rozumie rzeczywiście może być chory. I dlatego wnioskuję o pilne przebadanie psychologiczno-psychiatryczne wójta.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org