Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kwękolenie Premiera Tuska |
Jak coś się ustali to ja jestem chętny bez względu na długość :-). Moje GG jakby co : 1865755
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kwękolenie Premiera Tuska |
Tez mam podobne zdanie jak DxxxD, za duzo niewiadomych. Nie ma rozbudowanej administracji u deweloperow, wiec co gdy np. peknie rura w pionie? Kto za to zaplaci? Moze ktos wie jak to wyglada? Bo jezeli jest tak ze mieszkancy musza sie zrzucic na naprawe z wlasnej kieszeni to wiadomo dlaczego nie ma chetnych na te mieszkania. Pieciu sie zrzuci a trzech powie: mi ciepla woda nie potrzebna ;).
|
|
hehe nie to mi sie nie przyda raczej w domu mam internet.Ale wyjezdzam nad morze i tam by mi sie przydał
|
|
a co to jest to simdata?
|
|
być może miała nadzieję, że na teście próbował komibować więc chciała poznać jego myśli w bezpośredniej rozmowie?
|
|
a admina nie ma gdy trzeba... pewnie myśli jakby w nowym artykule w końcu nie użyć słowa: "Przypomnijmy,..."
|
|
A JAKI JEST OBECNIE KOSZT KURSU NA PRAWO JAZDY? Jak to się przedstawia w różnych ośrodkach? Bo podejrzewam, że cena jest podobna.
|
|
no moim zdaniem najlepszy jest dr. Sufit buahahaha bez sens czym wy sie martwicie???
|
|
impreza jako tako.. no no ochrona na 5 :D nawet widzialem tam jakiegos typa okładali.. ciekawe za co? ; >
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |