środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kwękolenie Premiera Tuska

Jak coś się ustali to ja jestem chętny bez względu na długość :-).
Moje GG jakby co : 1865755

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kwękolenie Premiera Tuska

Tez mam podobne zdanie jak DxxxD, za duzo niewiadomych. Nie ma rozbudowanej administracji u deweloperow, wiec co gdy np. peknie rura w pionie? Kto za to zaplaci? Moze ktos wie jak to wyglada? Bo jezeli jest tak ze mieszkancy musza sie zrzucic na naprawe z wlasnej kieszeni to wiadomo dlaczego nie ma chetnych na te mieszkania. Pieciu sie zrzuci a trzech powie: mi ciepla woda nie potrzebna ;).

hehe nie to mi sie nie przyda raczej w domu mam internet.Ale wyjezdzam nad morze i tam by mi sie przydał

a co to jest to simdata?

być może miała nadzieję, że na teście próbował komibować więc chciała poznać jego myśli w bezpośredniej rozmowie?

a admina nie ma gdy trzeba...

pewnie myśli jakby w nowym artykule w końcu nie użyć słowa: "Przypomnijmy,..."

A JAKI JEST OBECNIE KOSZT KURSU NA PRAWO JAZDY? Jak to się przedstawia w różnych ośrodkach? Bo podejrzewam, że cena jest podobna.

no moim zdaniem najlepszy jest dr. Sufit buahahaha bez sens czym wy sie martwicie???

impreza jako tako.. no no ochrona na 5 :D nawet widzialem tam jakiegos typa okładali.. ciekawe za co? ; >

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org