Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
o jakich problemach z Białorusią |
Jak hip hop, to poim zdaniem tylko i wyłącznie hip hop, zadne discopolo czy PS2. Wystrój moim zdaniem w jakimś grafiti, i atmosfera była by *********.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: o jakich problemach z Białorusią |
Niestety też miałem taki problem , i powiem szczerze , że obsługa w Łomży to jest dziwna naprawde... W jednym salonie Pani powiedziała , że trzeba zadzwonić pod taki i taki nr nic nie wyjaśniając no troche szkoda.. No ok ale są inne salony , więc podążyłem do następnego w którym już Pani zadzwoniła ale nic niewskórała bo już nic sie nie da zrobić.... . Zwątpiony tym wszystkim zaszłem juz do ostatniego bo naprawde zależało mi na tym , i następna Pani zadzwoniła , dosłownie minute rozmawiała i powiedziała , że nie ma problemu bedzie w najpóźniejszej porze dzisiaj odblokowany,o dziwo niezdążyłem wyjśc z salonu nr juz był aktywny ;) Polecam Salon Orange w C.H 4Plus ;) Pozdrawiam
|
|
a ja polecam moja sale weselna chce zeby wszyscy u mnie robili wesela:) w Kisielnicy nie bylem ale nie polecam bo sam chce zarobic:)
|
|
Polecam
|
|
impreza dokładnie taka sama jak zawsze... tylko tyle, ze były zryte ogrrodzenia i ochrona... moze jeszcze niedlugo po 15 zł od osoby?;> ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |