czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stan wojenny NIELEGALNY. Czas na podważenie PRL i DEGRADACJĘ W. Jaruzelskiego!!!

pool !!! jak znasz to pisz o tym . Dziwny jestes jakis po to jest forum zeby pisac na rożne tematy.To ja decyduje jaki daje temat a nie Ty .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stan wojenny NIELEGALNY. Czas na podważenie PRL i DEGRADACJĘ W. Jaruzelskiego!!!

ja się pytam czy ktoś zna przypadek że ktoś wygrał i w związku z tym złożył protest że wygrał? znalazłem w internecie taki nagłówek:
"Przegrali i protestują".
i pada to w formie zarzutu. to co zdaniem tego grafomana ma protestować ten co wygrał bo nie zgadza się że wygrał?

rudy błazen z druhem

Re: Stan wojenny NIELEGALNY. Czas na podważenie PRL i DEGRADACJĘ W. Jaruzelskiego!!!

To szacunek dla tego ksiedza (i słusznie), ale wyrażony skrajnie kaszaniarsko. Ja bym się obraził.

Kiciuś remont w PSK zakonczyl sie w połowie maja, w tej chwili kobiety rodza już na nowej porodówce.

ktoś polecał Gruszfelda?Moja znajoma zdała dopiero za trzecim razem!Swoją drogą-mają rację ci,którzy twierdzą,że wszystko zależy od kursanta.

na Piłsudskiego,na dawnym wzgs-ie

Przestańcie !Władze miasta palcem nie kiwnęły w sprawie utworzenia SSSE,która powstanie w Białymstoku a nie w Łomży a będą się przejmować ŁKS-em.Może lepiej wyburzyć i wybudować kolejny market?No bo ostatnio w Łomży wszystko się wyburza...Ja tak tylko...

No właśnie loocis,masz rację.Nie jestem rodowitym łomżyniakiem,mieszkam w tym mieście już 14 lat a są tacy co nie wiedzą.Naród bez historii jest martwym narodem.Kto to powiedział?

Mam pytanie
Czy mozę się zdarzyć że pełnomocnik ds niejawnych przerwie postępowanie kwalifikacyjne??
zdarza się że nie podpisze ankiety bezpieczeństwa??

niech przestaną remontować, jeszcze można uratować te 16 miejsc pracy w skansenie-basenie
Niech życie super redaktor z 4lomza

Tommek umiesz czytać ze zrozumieniem ??? Przeczytaj jeszcze ze 3 razy posta bebe lilly a jak nie zajarzysz o co chodzi to rozpędź się i pitolnij głową o ścianę.

K... co za ludzie...

Re: Stan wojenny NIELEGALNY. Czas na podważenie PRL i DEGRADACJĘ W. Jaruzelskieg

reszta Łomżan? beze mnie...

I na *** wam ta 1 liga? szkoda kasy...

Zaraz sie zacznie- przemowa "patriotów".

Z góry dziękuję za wszystkie obelgi :D

To co napisałem dotyczy tylko sklepu Optimi pc.
Reklamujesz sklep w którym od ręki można kupić tylko myszkę lub torbę na laptopa.Co to za sklep w którym wszystko co kosztuje ponad 100zł jest na zamówienie?
Taki sklep może mieć każdy kto ma miejsce na biurko i komputer.
Jaja sobie robisz właścicielu tego sklepu.Nie masz czym handlować to za naprawy się bierzesz?
Byłem tam niedawno-chciałem kupić drukarkę-sprzedawca powiedział,że za 2-3 dni będzie.Za 2-3 dni to po zakupie na Allegro też by była.
Naprawa też by polegała na wysłaniu do kogoś innego?

Polecam wszystkim znajomym omijać z daleka ten sklep

Miasto nie sypnie forsą bo z czego sobie premie dadzą na koniec roku?No i podwyżki płac mieli co niektórzy,to pewnie i w kasie cienko.

Koncert odwołany , jak nie wierzysz to przeczytaj http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=15825

Tez slyszalem, ze mBank bedzie juz niedlugo w Lomzy na Dlugiej.
A co do wyboru, to ja zalozylem sobie konto i jak na razie nie mam problemow, pelna wygoda. Kasa i tak trafia przelewem, wiec wplatomaty mi nie potrzebne. Tyle, ze konto nic mnie nie kosztuje. Dla porownania mam tez konto w PKO BP, gdzie kosza za wszystko jak leci. Po cholere mi trzymac konto, sluzace tylko do wplyniecia i wyplaty wynagrodzenia, jak mnie za to kroja w sumie jakies 100zl rocznie minimum (tylko koszty prowadzenia + oplata za karte do bankomatu). W mBanku wszystko to mam za darmo i chyba sie pozegnam z PKO BP.
W razie jakiejs naglej sytuacji mozna przeciez wyplacic z innych bankomatow z prowizja... Ile takich sytuacji sie trafia? Mi niewiele.
Jesli chodzi o dostep do internetu, to przeciez tam mozna tez telefonicznie zalatwiac przez mLinie.
Dla odmiany jak chce cos zamowic przez internet, to haslo do zatwierdzenia transakcji przychodzi mi sms'em. A co jak chce zrobic nagle transakcje, a karte z kodami z PKO BP zostawilem w domu? Bo oni sms'a nie wysla... Za to chetnie skroja mnie za kazda duperele, ktora musze u nich zalatwic. Szybciej mi sie zalatwia w mBanku przez telefon, niz w zajebiscie krotkiej kolejce w naszym PKO BP... gdzie musze pojsc i jeszcze odstac swoje, bo szkoda im wiecej okienek obsadzic.

do listy imprez można dopisać także Colors of sounds 16 sierpnia w hotelu Zbyszko w Nowogrodzie www.colorsofsounds.pl .

Jesli chodzi o koncert Eski, to organizowane są one we współpracy z władzami miasta. Akurat tak sie składa, ze w władzach miasta Białegostoku zasiada osoba dość silnie powiązana z tym radiem. Dzięki temu mamy drugi raz po rząd 'Hity na czasie' właśnie w stolicy województwa ( kadencja nowych władz samorządowych trwa juz 2 rok). Wszystko wskazuje na to, że będzie i po raz trzeci...

hehe,
nie ma jak kultura osobista :)

MAm pytanie odnoście zawodu jakim jest
teleinformatyk ,mianowicie czy jest to dobry zawód (z przyszłością) i cz w technikum mechanicznym łatwo go skończyć/ Pytam Ponieważ poszedłem na ten kierunek..

Riposta

A ja propoonuję krem scholla. Jest świetny. Kosmetyczka nie będzie potrzebna. Wypróbowany przeze mnie:) Napewno pomoże

Re: Stan wojenny NIELEGALNY. Czas na podważenie PRL i DEGRADACJĘ W. Jaruzelskieg

taaa dziś ulotki w poznańskiej firmie, wczoraj w olsztyńskiej ;)

A tak poważnie też jestem młody i jakoś znalazłem pracę. tylko od razu mówię - nie szukaj w Łomży jeśli zależy Ci na dobrych zarobkach - nie szukaj na podlasiu, bo sytuacja nie jest inna jak w Łomży ;)
z drugiej strony ciężko szukać jak nie masz kogoś kto Ci może pomóc w innym mieście. Jak masz u kogo zamieszkać pierwszy miesiąc by móc wynająć mieszkanie po pierwszej wypłacie (nie każdego stać od razu by zapłacić) to jest znacznie łatwiej.

rudy błazen z druhem

kup kabel LINE-IN i sama przegraj :)

Aha, opierałem się na średniej płacy w Warszawie, jakieś 3800zł :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org