Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stan wojenny NIELEGALNY. Czas na podważenie PRL i DEGRADACJĘ W. Jaruzelskiego!!! |
pool !!! jak znasz to pisz o tym . Dziwny jestes jakis po to jest forum zeby pisac na rożne tematy.To ja decyduje jaki daje temat a nie Ty .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stan wojenny NIELEGALNY. Czas na podważenie PRL i DEGRADACJĘ W. Jaruzelskiego!!! |
ja się pytam czy ktoś zna przypadek że ktoś wygrał i w związku z tym złożył protest że wygrał? znalazłem w internecie taki nagłówek: "Przegrali i protestują". i pada to w formie zarzutu. to co zdaniem tego grafomana ma protestować ten co wygrał bo nie zgadza się że wygrał? rudy błazen z druhem
|
|
Re: Stan wojenny NIELEGALNY. Czas na podważenie PRL i DEGRADACJĘ W. Jaruzelskiego!!! |
To szacunek dla tego ksiedza (i słusznie), ale wyrażony skrajnie kaszaniarsko. Ja bym się obraził.
|
|
Kiciuś remont w PSK zakonczyl sie w połowie maja, w tej chwili kobiety rodza już na nowej porodówce.
|
|
ktoś polecał Gruszfelda?Moja znajoma zdała dopiero za trzecim razem!Swoją drogą-mają rację ci,którzy twierdzą,że wszystko zależy od kursanta.
|
|
na Piłsudskiego,na dawnym wzgs-ie
|
|
Przestańcie !Władze miasta palcem nie kiwnęły w sprawie utworzenia SSSE,która powstanie w Białymstoku a nie w Łomży a będą się przejmować ŁKS-em.Może lepiej wyburzyć i wybudować kolejny market?No bo ostatnio w Łomży wszystko się wyburza...Ja tak tylko...
|
|
No właśnie loocis,masz rację.Nie jestem rodowitym łomżyniakiem,mieszkam w tym mieście już 14 lat a są tacy co nie wiedzą.Naród bez historii jest martwym narodem.Kto to powiedział?
|
|
Mam pytanie Czy mozę się zdarzyć że pełnomocnik ds niejawnych przerwie postępowanie kwalifikacyjne?? zdarza się że nie podpisze ankiety bezpieczeństwa??
|
|
niech przestaną remontować, jeszcze można uratować te 16 miejsc pracy w skansenie-basenie Niech życie super redaktor z 4lomza
|
|
Tommek umiesz czytać ze zrozumieniem ??? Przeczytaj jeszcze ze 3 razy posta bebe lilly a jak nie zajarzysz o co chodzi to rozpędź się i pitolnij głową o ścianę. K... co za ludzie...
|
|
Re: Stan wojenny NIELEGALNY. Czas na podważenie PRL i DEGRADACJĘ W. Jaruzelskieg |
reszta Łomżan? beze mnie... I na *** wam ta 1 liga? szkoda kasy... Zaraz sie zacznie- przemowa "patriotów". Z góry dziękuję za wszystkie obelgi :D
|
|
To co napisałem dotyczy tylko sklepu Optimi pc. Reklamujesz sklep w którym od ręki można kupić tylko myszkę lub torbę na laptopa.Co to za sklep w którym wszystko co kosztuje ponad 100zł jest na zamówienie? Taki sklep może mieć każdy kto ma miejsce na biurko i komputer. Jaja sobie robisz właścicielu tego sklepu.Nie masz czym handlować to za naprawy się bierzesz? Byłem tam niedawno-chciałem kupić drukarkę-sprzedawca powiedział,że za 2-3 dni będzie.Za 2-3 dni to po zakupie na Allegro też by była. Naprawa też by polegała na wysłaniu do kogoś innego? Polecam wszystkim znajomym omijać z daleka ten sklep
|
|
Miasto nie sypnie forsą bo z czego sobie premie dadzą na koniec roku?No i podwyżki płac mieli co niektórzy,to pewnie i w kasie cienko.
|
|
Koncert odwołany , jak nie wierzysz to przeczytaj http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=15825
|
|
Tez slyszalem, ze mBank bedzie juz niedlugo w Lomzy na Dlugiej. A co do wyboru, to ja zalozylem sobie konto i jak na razie nie mam problemow, pelna wygoda. Kasa i tak trafia przelewem, wiec wplatomaty mi nie potrzebne. Tyle, ze konto nic mnie nie kosztuje. Dla porownania mam tez konto w PKO BP, gdzie kosza za wszystko jak leci. Po cholere mi trzymac konto, sluzace tylko do wplyniecia i wyplaty wynagrodzenia, jak mnie za to kroja w sumie jakies 100zl rocznie minimum (tylko koszty prowadzenia + oplata za karte do bankomatu). W mBanku wszystko to mam za darmo i chyba sie pozegnam z PKO BP. W razie jakiejs naglej sytuacji mozna przeciez wyplacic z innych bankomatow z prowizja... Ile takich sytuacji sie trafia? Mi niewiele. Jesli chodzi o dostep do internetu, to przeciez tam mozna tez telefonicznie zalatwiac przez mLinie. Dla odmiany jak chce cos zamowic przez internet, to haslo do zatwierdzenia transakcji przychodzi mi sms'em. A co jak chce zrobic nagle transakcje, a karte z kodami z PKO BP zostawilem w domu? Bo oni sms'a nie wysla... Za to chetnie skroja mnie za kazda duperele, ktora musze u nich zalatwic. Szybciej mi sie zalatwia w mBanku przez telefon, niz w zajebiscie krotkiej kolejce w naszym PKO BP... gdzie musze pojsc i jeszcze odstac swoje, bo szkoda im wiecej okienek obsadzic.
|
|
do listy imprez można dopisać także Colors of sounds 16 sierpnia w hotelu Zbyszko w Nowogrodzie www.colorsofsounds.pl . Jesli chodzi o koncert Eski, to organizowane są one we współpracy z władzami miasta. Akurat tak sie składa, ze w władzach miasta Białegostoku zasiada osoba dość silnie powiązana z tym radiem. Dzięki temu mamy drugi raz po rząd 'Hity na czasie' właśnie w stolicy województwa ( kadencja nowych władz samorządowych trwa juz 2 rok). Wszystko wskazuje na to, że będzie i po raz trzeci...
|
|
hehe, nie ma jak kultura osobista :)
|
|
MAm pytanie odnoście zawodu jakim jest teleinformatyk ,mianowicie czy jest to dobry zawód (z przyszłością) i cz w technikum mechanicznym łatwo go skończyć/ Pytam Ponieważ poszedłem na ten kierunek.. Riposta
|
|
A ja propoonuję krem scholla. Jest świetny. Kosmetyczka nie będzie potrzebna. Wypróbowany przeze mnie:) Napewno pomoże
|
|
Re: Stan wojenny NIELEGALNY. Czas na podważenie PRL i DEGRADACJĘ W. Jaruzelskieg |
taaa dziś ulotki w poznańskiej firmie, wczoraj w olsztyńskiej ;) A tak poważnie też jestem młody i jakoś znalazłem pracę. tylko od razu mówię - nie szukaj w Łomży jeśli zależy Ci na dobrych zarobkach - nie szukaj na podlasiu, bo sytuacja nie jest inna jak w Łomży ;) z drugiej strony ciężko szukać jak nie masz kogoś kto Ci może pomóc w innym mieście. Jak masz u kogo zamieszkać pierwszy miesiąc by móc wynająć mieszkanie po pierwszej wypłacie (nie każdego stać od razu by zapłacić) to jest znacznie łatwiej. rudy błazen z druhem
|
|
kup kabel LINE-IN i sama przegraj :)
|
|
Aha, opierałem się na średniej płacy w Warszawie, jakieś 3800zł :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |