Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
potop nowych nikow |
kocio pewnie tak "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: potop nowych nikow |
XXYYZZ- spostrzegawczy jestes! Byles wczoraj i juz wszystko wiesz! "Miejsce sympatyczne, muzyka OK. W imieniu szefa zapraszam częściej, codziennie czynny jest bar, wstęp darmowy, bilard, w piątki i soboty dyskoteki. W czwartki ruszają dyskoteki " D-Polo Only "." "Nie zgodzę się. Małolatów ? Na mniej niż 18 lat to mi nikt nie wyglądał, w dresach nie przychodzili. A naćpanych ? Tego to nie wiem, ale nikt napewno dymu nie szuka." Takiego czlowieka jak Ty miec we firmie,to skarb!!!
|
|
napisz gdzie to widziales? znam nieco rzeke,bo wedkuje od kilku lat i wiem gdzie sa mniej wiecej głębiny, a sumy takie miejsca lubia. Jak mozesz,to napisz. Dzieki.
|
|
"Cóż to, zabiliście Boga w swoich sercach i myślicie że ujdzie wam to bezkarnie?" Są to sarkstyczne słowa Fryderyka Nietzsche (twórcy nihilizmu) skierowane do Europejczyków pod koniec jego życia. Jakże prorocze słowa... ________________________________________________________ "Musicie od siebie wymagać, nawet gdyby inni od was nie wymagali" [Jan Paweł II]
|
|
mieszkaniec 7 w swojej posiadlosci strzel sobie markecik 300mkm, bo nam nie pasuje aby stawiać markecik 300mkw na boisku sportowym zbudowanym dla naszych dzieci, które jest ładniejsze niż twój prywatny ogródek (skoro się domagasz by radni urzadzili ci twoje podwórko). Nasze boisko jest wielką zaletą naszej okolicy, jest eklawą dajacą mieszkańcom tej częsci osiedla trochę przestezeni życiowej wsród zagęszczenia bloków. Zapraszam na Ks.Janusza , jak otworzysz szeroko oczy to dostrzerzesz, że ogródki pod blokami urządzili sami mieszkańcy za własne pieniądze i to jest przeważająca część terenów zielonych na naszym osiedlu, ale o tym jakoś nikt nie chce mówić, czyżby kiepska spostrzegawczość.
|
|
ludzie kto sie zajmuje ta strona?nie ma wcale informacji o łomżynskich imprezach! w najblizszych dniach ma byc podobno koncert Ingrid jak rownierz Feel nie ma takich informacji na tej stronie kiedy i gdzie! niech sie ktos tym zaineresuje!!!! W innych miastach na ich stronach takie informacje sie znajduja a unas nic! CO TO JEST WIEŚ CZY CO?????????
|
|
Zmień okulary, może coś zobaczysz.
|
|
Sam słucham rocku czasem metalu.hip hopu i techna czy tez disco polo nie trawie,natomiast większość moich kolegów i znajomych słucha właśnie takiej muzyki,więc co nam pozostaje?jechać jeden na drugiego z zapytaniem czego ty słuchasz frajerze?nie,jest to rzecz gustu i upodobań więc każdy powinien mieć w sobie zrozumienie i szacunek do tego co kto lubi jeśli chodzi o gatunki muzyczne.forum już takie jest że można powiedzieć o kilka słów więcej więc nie ma co się bulwersować,ciekawe czy na żywo byli byśmy tacy odważni w słowach.
|
|
DIZAJER :D ha ->Jakarta- One Desire (Mondo remix) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
przy rapie tez mozna sie zajebiście bawić. techniawy najczesciej lecą w BLM I BKL :D
|
|
lomzanin...I like MTB zmień dilera
|
|
Założyłem ten temat po przeczytaniu ostatnich postów typu jak założyć fan club, jak zorganizować koncert itp. Wydaje mi się, że najpierw trzeba trochę pochodzić po koncertach, pojeździć po festiwalach, poznać ludzi, zorientować się co i jak i dopiero działać. Ponieważ w Łomży nie istnieje w tej chwili scena rockowa/metalowa z prawdziwego zdarzenia (jeden MEMEMBRIS wiosny nie czyni) pozostaje nam jeździć w gości. Zapodawajcie tu info o konkretnych imprezach, może więcej nas - Łomżyniaków się na nich pojawi. Na początek z mojej strony: 1. OBSCENE EXTREME FEST., Trutnov (Czechy) 10-12 lipiec, http://www.obsceneextreme.cz/en/news.php zagrają m. in. MACABRE, REGURGITATE, IMPALED NAZARENE, AGATHOCLES, EXTREME NOISE TERROR, CBT.... 2. BRUTAL ASSAULT FEST., Jaromer (Czechy), 14-16 sierpień. http://zabrze.net.pl/~s13_mynarek/ba/ zagrają m. in. CARCASS, CRADLE OF FILTH, ARCH ENEMY, NEUROSIS, PARADISE LOST,, SIX FEET UNDER, AGNOSTIC FRONT, BEHEMOTH, SODOM, MAYHEM, ENTOMBED, KATAKLYSM, EXODUS, SAMAEL, CEPHALIC CARNAGE, GENERAL SURGERY.... - zapowiada się zajebiaszcza impreza.... 3. STRASHYDŁO FEST., Ciechanów, 8-9 sierpień - powrót legendarnego festiwalu http://www.myspace.com/sthrashydlo na razie nie wiadomo jaki skład, z tracklisty wygląda na to, że zagrają ROOTWATER, TRAUMA, SQUASH BOWELS, PANDEMONIUM... 4. MOSH FEST., Kraków, 18 październik http://www.myspace.com/moshfestival zagrają m. in. AGATHOCLES, CRIPPLE BASTARDS, BIRDFLESH, SAYYADINA, ENTRAILS MASSACRE, ALIENACJA... Pozdrawiam wszystkich załogantów hehe, jak coś wpadnie mi w oko nowego, a temat się utrzyma, dam znać...
|
|
witam przyłaczam sie do tematu macie jeszcze jakies num,ery bo jak najszybciej musze dojechac do niemiec w rejon hamburga
|
|
Chyba dobrej pizzy nie jedliście.Mrozona z LiDLa juz lepsza niz z Diavolo.Fuj!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |