Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To jest prawdziwe zagrożenie. Zobacz, jak nas kiwają Rosjanie |
Panie wice mam wrażenie że pan jest przeciwko jakiejkolwiek edukacji. To za co te nagrody pan dostaje, za dobre wrażenie. Kpiny ze społeczeństwa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To jest prawdziwe zagrożenie. Zobacz, jak nas kiwają Rosjanie |
Panie wice mam wrażenie że pan jest przeciwko jakiejkolwiek edukacji. To za co te nagrody pan dostaje, za dobre wrażenie. Kpiny ze społeczeństwa.
|
|
moze na ryneczku stan i tam chętni do kupna sie znajdą:) przeciez nic nie zaplacisz za sprzedanie wiaderka jagód:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
na piździe se kolczyk zawieś.. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Autor: rambo777 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) to nie tak. to my stworzyliśmy to co jest wybierając rząd, który tylko 'dogadza' najbogatszym. No nie zgodziłbym się z Tobą tak do końca. Jeżeli ma być jakaś podwyżka to najgorzej klasa średnia ją odczuje - im nie należy się ulga, nie należy się jakiś gratis w stylu rodzinnego, nie mają gruntów, nie mają dopłat - bo mają za dużo "na głowę". Suma sumarum osoby mające 1000-1500zł na żyją praktycznie tak samo co osoby mające 2000-3000. Różnica jest taka że pierwszy nie ma co odłożyc, a drugiego "stać" na wsadzenie 100zl do skarpety by po roku kupić sobie nowy bajer by pokazać się lepiej na ulicy.
|
|
Amnesia? Owszem, poza weekendem, kiedy tzw. "dyskoteka". O, matko! Ratuj się, kto może! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
hokuspokus - to nie są "ruskie" tylko Polacy mieszkający z daleka od swej prawdziwej Ojczyzny. Nawet nie zadałeś sobie odrobiny trudu, żeby to sprawdzić... I zmień sobie ten podpis w końcu. loLkalnej...
|
|
amnesiaclub.net
|
|
No właśnie! I jak mówi reklama : Jak dobra zabawa to tylko u nas, od poniedziałku do wtorku kupując 3 piwa czwarte masz za darmo ! Od poniedziałku aż do wtorku! Coś niesamowitego! Respect! Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Kolejni ludzie muszą kłamać w interesie wójta. Przodownik umoczył dupę w dniu wyborów. On uważa że mu wszystko wolno a Oni naiwni w to wierzą. Ślepa wiara, bardzo ślepa. Jak długo można kłamać? Okazuje się w przypadku wójta Śniadowa do grobowej dechy.
|
|
jak ucieknie z terrarium to go łapiesz w ręce i wkładasz z powrotem do środka.
|
|
najbardziej interesującą częścią tego tematu jest: "sprzedam nokię e51, e61i, 6630"
|
|
kiciuś Ta stronka nie byla chyba jakis czas aktualizowana, bo jak np. dzwonilam do B-stoku to cena za porod u Arciszewskiego sie np. zmieniła... W sprawie Lomzy to ja slyszalam, ze za porodz rodzinny w sali w ktorej rodzisz tylko Ty (moze byc jedna osoba) sie nic nie placi, ale "wypada" po porodzie wziac salke pojedyncza za ktora sie placi za dobe...Nie wiem ile, ale z tego co tam pisze mam zamiar wybrac sie do szpitala i przynajmnie zwiedzic porodowke...Moze dowiem sie czegos wiecej...Niestety to dopiero w przyszlym tygodniu... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Zapraszamy wszystkich chętnych w lipcu na II tygodniowe bezpłatne zajęcia organizowane przez Miejski Dom Kultury - Dom Środowisk Twórczych pod hasłem "Szukamy Talentów". Od 21 do 31 lipca będziecie mogli uczestniczyć w zajęciach: -Hip Hop - New Style - House -Locking - Break Dance Zajęcia prowadzą dyplomowani instruktorzy tańca Beata i Marek Kisiel. Plan Zajęć 10.00 - 11.00 grupy do 12 lat 11.00 - 12.00 grupy od 13 lat więcej o zajęciach na oficjalnej stronie studia tańca www.bkstep.pl lub pod numerami 501-067-211 i 608-773-181
|
|
Aby zarejstrować środek pływający musimy wykonać następujące kroki: Na pewno kupić, otrzymać w spadku lub prezencie łódkę lub ponton. ;) Jeżeli nie mamy dowodu zakupu naszego środka w formie faktury ze sklepu lub umowy kupna-sprzedaży, musimy zmierzyć długość naszego pływadła. Następnie organoleptycznie stwierdzić z jakiego materiału został on zbudowany. W przypadku pontonu należy znać również ilość jego komór powietrznych. W celu poznania ilości komór wystarczy policzyć wentyle do dmuchania (bez zapasowych rzecz jasna). Kiedy już to wiemy, spisujemy to wszystko na kartce. Jeżeli jesteśmy z Warszawy to kupujemy znaczki skarbowe za 16 PLN i udajemy się do Biura Administracji i Spraw Obywatelskich przy pl. Starynkiewicza 7/9 do okienka B1. Tam pani w okienku przedstawiamy nasze dokumenty zakupu wraz z kartką ze pisanymi parametrami, lub w przypadku braku takich dokumentów samą karteczkę i na miejscu podpisujemy oświadczenie o tym, że jesteśmy właścicielami rejestrowanej łódki bądź pontonu. Przekazujemy pani zakupione wcześniej znaczki skarbowe i w zamian, od ręki, dostajemy kartę rejestracyjną naszego pływadła. Dla osób z innych rejonów Polski wystarczy wykonać telefon do własciwego Starostwa lub Biura Ochrony Środowiska i tam powinni uzyskać informacje o lokalizacji własciwego im urzędu. Procedura postępowania jest z pewnością identyczna. W razie wątpliwości podaje dla Warszawiaków numer telefonu, pod którym mogą uzyskać dodatkowe informacje: 629-76-41. W przypadku innego miasta należy zadzwonić do biura numerów (913) i pytać o numer do starostwa lub wspomnianego powyżej biura. Wracając do domu kupujemy puszkę farby wraz z pędzlem i zgodnie z podanymi na odwrocie naszego dowodu rejestracyjnego parametrami (szerokość i wysokość liter), malujemy na obu burtach naszego krążownika nadane nam numerki. Po wykonaniu tych wszystkich czynnosci możemy spokojnie i bezstresowo wodować naszą łupinkę. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
GrubyŁKS - wytłumacz mi proszę pojęcie pancur? czy jest to wg Ciebie osoba słuchająca rocka? i na jakiej podstawie masz taką osobę nie lubić? Osoba słuchająca Disco Polo to wieśniak? Hip Hopu to bezmózgi dres? Muzyki klasyczej to burżuazyjny odmieniec? natomiast psychedelic trance'u to ćpun? To dla mnie GrubyŁKS jesteś w takim razie najzwyklejszym pseudokobicem. cyt: ja pseudokibiców nienawidzę(bez urazy)
|
|
Do: GrubyŁKS A od kiedy lekarz ginekolog robi znieczulenie?? Za prawidłowe znieczulenie odpowiada ANESTEZJOLOG !!
|
|
Nasza klasa... ok mi sie podoba... Pomysł ok.. Panowie troszkę papy natrzepali.. Ale po jaka cholerę robić z tego portalu zbitek wszystkich popularnych tego typu portali... Już widzę fotka się przejawia, grono.. a nawet.. o zgrozo.. gg ;DDD hehehe gratuluję pomysłu.. ciekawe co teraz...
|
|
Myśleliście już może co bedziecie robić po skończeniu studiów? Praca w zawodzie...? Wyjazd za granicę... ? Mi został jeszcze rok do licencjatu i szczerze mówiąc coraz częściej się nad tym zastanawiam.. Chciałam wyjechać na wakacje, dorobić.. Ale powiedziałam sobie że dopiero po skończeniu szkoły.. Obawiam się, że może mi się spodobać pogoń za pieniądzem i szkoła pojdzie się.. czesać !!! Co dalej robić? Bycie ekspedientką w sklepie spożywczym to nie jest szczyt moich marzeń.. A może włana firma... Macie już jakieś koncepcje??
|
|
jutro :D
|
|
kreator 44 ZAMILCZ CHŁOPIE!!!
|
|
Może.... Dobra piszcie sobie tutaj ja nie chce sie zniżać do waszego poziomu i jechać sie przez forum na 4.lomza. Pozdrowienia dla was mimo wszystko. AVE SZATAN czy jakos tam http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Dziś w godzinach porannych między 2 a 3 nad ranem gdy jeszcze było ciemno siedzieliśmy z kumplami nad rzeką przy ognisku. Zaczeło się do okoła wszystko przykrywać mgłą ale to jest normalne bo rzeka tylko zadziwiło nas jedno byliśmy na dole dość wysokiej burty ale jeszcze w swoim życiu nie widzieliśmy tak wielkich ryb płynących w górę rzeki było ich bardzo dużo były podobne do wielkich sumów lecz to nie była ta ryba czy ktoś się spotkał z takim zjawiskiem ? Z tego co nawet widziałem to i 2 drapieżne ryby ganiające drobinicę uciekły przed tymi rybami z tego co widzieliśmy kilka sztuk niedaleko brzega miała ponad półtora metra jak na nasze oko więc to jak na naszą rzeke olbrzymia ryba Proszę o wypowiedzi jeżeli ktoś widział takie zjawiska ...
|
|
Africa Bambaata-Agartha rudy błazen z druhem
|
|
a ile wypiliscie??
|
|
Ja proponuję założyć fan club kinder metal, to będzie odpowiedni fan club dla ludzi, którzy się wypowiadają w tym temacie.
|
|
Oj marudzicie, marudzicie. Jak się nie dzieje to źle, jak się dzieje jeszcze gorzej. Byłam na ostatniej imprezie z udziałem Sandeckiego i naprawdę klasa. Nie mnie oceniać jakim jest muzykiem , ale śmiem twierdzić, że zdecydowana większość na forum należy do szerokiego grona "znawców" i oceniać tak naprawdę imprezę mogą po tym jak bawią się na niej ludzie, a bawili się znakomicie. Poza tematem fajne ciacho i te dźwięki. Sax & Sex. Komentarz zbędny. Hauzer fajne plakaty, a może coś w końcu dla kobiet ? Hmmm... Rozumiem, że skąpo odziana laseczka jest mile widziana w oczach mężczyzn, ale zaniedbujesz koleżanki. :)
|
|
Powiedz dokladnie w którym msc co to metra to jutro w nocy pol Łomży na niego zapoluje, będziemy wiedzieć co to za zjawisko :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |