wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Głosujemy nad doradcami

no jeszcze mozna sie tu dowiedziec gdzie kupic najlepsze masło w miescie albo która kosmetyczka obcina profesjonalnie paznokcie..:)

a co do ksiazki to moze allegro ci pomoże bo w łomżyńskich ksiegarniach tylko kościele robia furore i zadnych innych niema

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Głosujemy nad doradcami

kiedy, a nie gdzie nieznajomy.
Były wiem, że w maju.

nieznajomemu chodzilo o to, zebys raczyl ruszyc tylek i spytac sie w wordzie kiedy bedzie.

Takos

to ten co na wkręta z ŁKS dupsko do ameryki zabrał ?. Za prywatne pieniadze sponsora?

NA Placu Zambrowskim obok rond pani Hanki???

Wiecie,nie odpisujcie tym ludziom,ateistom rzekomym,to są ludzie z kompleksami,którym K-ł się nie podoba,oczywiście mają do tego prawo,ale niech nam swoich racji nie tłumaczą;wystarcza nam świadkowie jehowy

Co tydzień na stadionach są efektowniejsze.

kierfur

romulus ma rację
Ukrywanie prawdy piszac o czymś, zmienianie faktów na swą korzyść nigdy nie przynosi jedynie pożytku. Dlatego jestem przekonany, że odkrywanie prawdy to podstawa zdrowych relacji międzyludzkich.

bo tu rzadzi czarna mafia czyli Stefanek i jego przydupasy włacznie z brzezińskim i jego wataszka, pozatym lobby paliwowe nie pozwoli na to zeby "nocny" powstał bo oni maja z tego niezlą kase.

p.s w zambrowie jest chyba 4 sklepy całodobowe, tylko on maja normalna rade miasta !!!

hauzer wyobraź sobie, że byłem i to nie tylko w Łomży (wszystkie wizyty były niestety na wycieczkach szkolnych, w tym w szkole średniej, gdzie teraz jestem)

tylko co ma teatr do zabytków (tylko nowoczesny teatr, a nie sztuki z rodoodu z średniowiecza itp.), który ogląda się dużo inaczej.

miasto nie ma pieniędzy np. na laptopy dla radnych, to z kąd mają wziąść na zabytki ? zastanówcie się troche .

dobrze, że chociaż 10 Biedronka się tam nie zmieści.. yyy chyba się nie zmieści?!?!?!

"A z drugiej strony to kobieta nie wprowadziła psa tylko go wwiozła".... sluszna uwaga

yy te jego wypowiedzi są z lutego...

... mgr ... oczywiście że to podstawa. Nie ma tu nad czym dyskutować. Póki co studiuje Zarz. w Łomzy. I z biegiem czasu przekonuje się, że to był jednak dobry wybór...

upsss...nie zwrocilam uwagi ;)

pewnie 15 zł wjazd

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org