Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jarosław Kaczyński przed Pałacem Prezydenckim: dziękuję! |
Samsung E250 jest do d....Pasuje Ci teraz markac??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jarosław Kaczyński przed Pałacem Prezydenckim: dziękuję! |
lub z klapką -z500 tez baaardzo polecam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie chcąc zaśmiecać tego forum następnym identycznym tematem, pozwolę se wcisnąc tu podobne pytanko. A więc - czy moglibyście polecić radcę prawnego, który specjalizuje się w sprawach własnościowych? Chodzi tu o sprostowanie sprawy własności pewnej posiadlości położonej w okolicach Łomży. Jakiekolwiek namiary także byłyby mile widziane. Z góry dziękuje i pozdrawiam. wychu (gg: 5361935)
|
|
nie jest taki zly telefon ale polecam wam nokie5300:) super telefon juz tyle razy co mi spadl to nie jeden by sie popsul a ten dziala wytrzymaly itp ogolnie zajefajny;p
|
|
Samsung to zaje...sty telefon, jest super. Naprawde go polecam, sam mam samsunga i jestem zadowolony. Srebny jest bardzo ładny.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
zrobmy test i napiszmy maila do OPTIMI, sklepy z Łomży nie odpisują na maile itp. :) Takos
|
|
Witam, czy ktoś wie może kiedy będzie organizowane zdawanie na kartę motorowerową??
|
|
"Eee niech zbudują tam na nowo jakiś budynek (w końcu jest to ciekawe miejsce i miejsce gdzie pnuje dość duży ruch więc powinni coś fajnego zbudować jakiś budynke już *** nawet jakiś pawilon alby pustego miejsca nie zostawiać!)" Pewnie, ze powinni. Moze nawet salon slubny i kwiaciarnie. Na ziemi bedaca wspolwlasnoscia miasta i parafii. Fajnie. Tylko pytanie "za ile"? http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Czytam właśnie o tym, jak wice w marcu obiecał , że wybuduje nową siedzibę Drzewnej, a obecnie twierdzi, że nie wybuduje tylko połączy...Wszystkiemu winien niż demograficzny ....No tak, w marcu jeszcze niżu nie było....albo wice nie wiedział o nim i obiecał...Ludzie, jak ktoś kłamiący w oczy może pełnić funkcie publiczne! Ludzie, jak komuś takiemu mozna wierzyć!!!!!!!!!!!!!!!!!Radni , gdzie jesteście?
|
|
Ludzie, idźcie się leczyć!!!!!!!Nienawiść do ludzi starszych..........Faszyści jesteście czy co?
|
|
XEROMAX, KOMPUTRONIK (FINA),IST,EX-COMP,EXPERT, SIMTECH, VOBIS, NORDCOM,OPTIMI
|
|
|
Łukasz Czech informuje że wszczęto procedurę o ustanowieniu zarządu szkoły nad częścią budynku tzw. warsztatów przy ulic Sikorskiego. Tylko pytanie, kto chciałby w takich warunkach się uczyć? Jednym słowem, zlikwidowaną szkołę drzewną.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |