poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Coraz więcej szczegółów

lomzynianka-kasia lepiej chyba by było iść po prostu i zapytać w salonie kosmetycznym :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Coraz więcej szczegółów

a ja polecam restauracje labirynt:) bardzo fajnie:) mily nastrój:D styl hmmm taki troszke myśliwski. Na dole kręgle a więc można sobie poturlać kulke:P byłem tam chyba 2 razy i bardzo dobrze wspominam tamte chwil. No jedyne co jest minusem na ceny... ale za taką atmosferę warto zapłacić

I jak wrażenia po kolejnym markecie?Ktoś był?

Kochani jaka jest prawda to najlepiej wie pani Wojnarowska .Ilu dyskutujących tyle racji i prawd. Państwo Wojnarowscy nie należa do ludzi nieświadomych z wykształcenia są pedagogami, a więc skoro nauczają innych sami powinni być świadomi tego co robią, i jakie z tego mogą być konsekwencje mając już sygnał po urodzeniu pierwszego dziecka. Dziwi mnie bardzo ,że dziś wszem i wobec matka zapewnia, że tak bardzo kocha swoje dzieci ja w to nie wnikam i jeśli tak jest to wielkie słowa uznania jej za to . Natomiast nie rozumiem jak już w wielu tu wypowiedziach padło dlaczego obwinia w tym przypadku lekarzy ,szpital i bóg raczy wiedziec jeszcze kogo ? W przypadku kiedy by się dowiedziało ,że to dziecko jest też chore i urodzi się takie a nie inne to była zdecydowana je zabić i to sama w swoich wypowiedziach podkreśla ,bo wiadomo ,że w czasie ciąży już nie da się zatrzymać tej choroby ,albo jej wyleczyć. Dziś pani twierdzi ,że jest jej bardzo ciężko materialnie droga pani trocheę pokory na własne uszy słyszłam pani wypowiedż jak otrzymała pani piękne mieszkanie w domku z ogrodem ,a samochod a co najważniejsze sponsora ,który sfinansuje leczenie dzieci. Prosze spojrzeć ile rodzin tylko w Łomży wychowuje bardziej chore i ułomne dzieci,w jakich żyją warunkach i jaką mają pomoc,ale jedno jest pewne oni nigdy nie chcieli zabić swoich dzieci i są z nimi do ostatnich chwil w wielu przypadkach w wielkim ubustwie . Słyszeliśmy teraz wielką aferę z usunięciem ciąży u 14 latki przez księzy i brygadę moherów , co na to pani Wojnarowska jako katoliczka i księża . Pragnę zaznaczyc ,że nic nie łaczy mnie że służbą zdrowia jestem kobietą i matką i moje zdanie w tej sprawie jest jasne najlepiej teraz winę zwalić na kogoś ,bo oczywiście dzieci rosną i jakie wtedy będzie wytłumaczenie na pytanie dziecka mamo dlaczego chciałas mnie zabić .Odpowiedż zostawmy pani Wojnarowskiej a nie lekarzom czy szpitalowi .

Inkwizytor widać ,że jeszcze mało wiesz na temat o którym pisałam i radzę dobrze i uwaznie ze zrozumieniem poczytaj nie tylko mój post. Porównanie zarodka ludzkiego do zwierzęcego świadczy o Twojej wiedzy jaką posiadasz . Właśnie jedno co mówisz jest słuszne Zróbmy wszystko by pozbawić księży i przykościelnych polityków władzy nad Polską i decydowania i innych narzucając im swoje wydumane teorie do których sami się nie stosują!!!!!!! Polecam wypowiedzi na temat kleru na dzisiejszej stronie onet.pl

" Porównanie zarodka ludzkiego do zwierzęcego świadczy o Twojej wiedzy...." Im wcześniejsza faza życia, tym bardziej zbliżają się drogi świata zwierzęcego i ludzkiego, które dopiero póżniej stają się rozbieżne. Tak pokazuje to anatomia, genetyka, medycyna. Im młodszy zarodek ludzki czy innego zwierzęcia, tym bardziej podobny do rybki czy kijanki. Pogląd stawiający znak równości pomiędzy takim zarodkiem, a dzieckiem jest naiwny bo stanowi największe uproszczenie problemu tylko i wyłącznie z powodów religijnych i wbrew nauce. To tak jakby na ziarno pszenicy mówić, że to bułeczka, torcik, roladka....

Nie bądżcie naiwni w wierze.

Takos

W 2001 roku ta wlasnie pani uczyla mnie geografii. W luźnych rozmowach wyszlo ze ma mieszkanie w Olsztynie ale narazie tam niemieszka bo to mieszkanie zarabia na siebie(podnajmuje studentom). Wiec dla czego dostaje od miasta lokal w kamienicy.
Co do płacenia tego odszkodowania i renty to sie powinni zakrecic kolo tego lekarza który odmowil badań.

Kaufland ....

byłem, moja opinia jasna nie podobało mi sie ....
ceny żadna rewelacja, normalne jak wszedzie,
obsługa na srednim poziomie (mozna usprawiedliwic bo maja dzis zapier...dol)podstawy maja prosze, dziekuje, zapraszam.
Sam roztaw towaru nie za bardzo mi sie podoba jest dosc nie wygodnie i scisk( mozliwe ze dzis z powodu tłumu ludzi - o ktorych kulturze i wychowaniu nie bede zbyt dlugo pisala bo i nie ma o czym .... pchaja sie i napierda....laja wózkami - spoko, ale mozna powiedziec "przepraszam" co sie zdarza naprawdę rzadko.... lepiej palic glupa i sie napierdzielac jak w wesołym miasteczku)
towar ... jak wszedzie, tyle ze jest duzo i roznych firm ale nic szczegolnego uwagii...

podsumowując osobiscie jestem rozczarowany, miałem inne wyobrażenie na tem temat i uważam ze w Łomży potrzebna nam jest prawdziwa Galeria i wielkie makro z dajsmanami, orsejami, niujorkami empikami i innym zagranicznym dziadostwem .... ale ciesze sie ze jest i ten kaufland przynajmniej Ci z obocznych bloków i nie tylko maja gdzie isc na wieksze spozywcze zakupy ....

pozdrowki Kajetan:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org