wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jakże łatwo....

Kalendarzyk nie jest dla młodzieży, bóg, ustami kościelnych, pozwala stosować go łaskawie wyłącznie sakramentalnym małżeństwom.
Dla młodzieży dozwolona jest jedynie wstrzemiężliwość, czyli to czego nie mogą wytrzymać księża. To tak jakby spragnionemu zamiast wody proponowano wystawienie się na słońce.

Nie słuchajcie bzdurnych wynurzeń, "nauk" kościelnych rodem ze średniowiecza.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jakże łatwo....

bylem i jak dla mnie ok duzy wybor towarow i co najwazniejsze pomimo tak wielkiego tlumu w kolejce do kasy nie stalem dluzej niz 2 minuty ci jest napewno wielkim plusem nie wspomne juz o stokrotce gdzie do kasy czeka sie sredni 15 minut a na dodatek jak sie wchodzi to zawsze czuje dziwny swad niewiem skad

Nie ma to jak pojsc i samemu sobie opinie wyrobic... Skoro juz wiesz, ze jest tam spoko, to widocznie masz jednak jakies zrodlo informacji... po co pytac na forum? Przeciez to nie klub ani knajpa... w dodatku odwiedza sie taki salon raz na dluzszy czas, wiec co tu sadzic? Idziesz, zalatwiasz co masz zalatwic i wracasz, no chyba ze by jakas wyjatkowo chamska czy niekompetentna obsluge zatrudnili... Zaraz bedziemy wyrazac opinie na temat kazdego sklepu jaki tylko komus przyjdzie do glowy...
Dlatego tez, kazdemu takie tematy przywodza na mysl reklame, ewentualnie szukanie pretekstu do zjechania konkurencji. Wedlug mnie tez nie maja wiekszego sensu.

Treść jest ukryta

a ja polecam wszystkie wyżej wymienione opcje:) wszedzie dobrze.... proponuje podawać konkrety gdzie? co?i za ile?(domek/namiot cena za dobe itp warunki sanitaria,jezioro,bary,okolica dla emerytów?/średni wiek?/mlodziez?/dzieci?...)konkretne opinie

szkoda ze ten sklep nie jest tam gdzie LIDL /do którego nie warto zachodzić bo nic ciekawego/-więcej osób miało by okazje zrobic zakupy.jak na pierwsze wrazenie to kaufland jest super

Emeryci nie płacą, a jak ktoś bez dochodów i podanie napisze (jak moja sąsiadka) to też nie płaci.

A cała kasa idzie na schronisko.

Treść jest ukryta

a ja powiem ze to piszecie to wszystko prawda dlatego ze ja rodzilam 2 razy 11lat temu i 6lat temu za pierwszym razem byl koszmar bo nikt nie chcial pomoc a za drugim to ja juz sie zabezpieczylam i mialam swoja polozna i urodzilam szybko ale te osoby ktore czytaja to i jeszcze nie maja dzieci to uciekajcie z naszego szpitala do bialegostoku prywatnie bo tu nic po was nikt wam nie pomoze bedziecie lezaly w bolach a i tak ich to nic nie opchodzi bo czekaja na datek pozdrawiam wszystkie mamy ktore rodzily i nie maja fajnych wspomnien o porodzie

Patuśka to bedzie w Zambrowie w sierpniu w Łomży nie bedzie.

pomyliłam sie hehehe

żle zrozumiałam i przeczytałam

Na giełdzie, ale trzeba wiedzieć, kiedy sprzedawać i nie wpadać w panikę :)

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

mi ryba :) ale skoro 4lomza woli żeby poprzednie konto zniknęło to może niech tak pozostanie.

Ja maca może kupię za 2 miesiącę to sprawdzę a wtedy kto wie... a nuż będzie działało

To haracz...
bo schroniska dla psów biedne aż piszczą itd...
a z podatku są bonusy dla władzy :) tylko za co?

Kochani i co z tego my sobie tu piszemy szczerą prawdę a oni i tak nas mają w lekkim poważaniu i robią co chcą. Wiele razy widziałam jak zachowuje się Wojnarowska w szpitalu czy przychodni jak jako pedagog wychowuje swoje dzieci /to nie wina dzieci absolutnie /to my nam się wszystko należy wszyscy kłaniajcie sie w pas bo my tu najważniejsi ,reszta wek .Jest to bardzo żenujące, trochę pokory szanowna pani i szacunku dla innych .Jak dochody z mieszkania w Olsztynie ?

temat urtowni wiomar był już poruszany i nie sądzę żeby tam się cokolwiek zmieniło więc po jaką cholerę piszecie ( a właściwie kopiujecie) ogłoszenia dotyczące tej firmy to już nawet nie jest zabawne...

biernaczento to już chyba dawno nie byłeś,bo już nie ma plusa tylko Wortel:P

zauważam że każdy narzeka, bo tylko chyba to potrafi? Jak ma dobrze to próbuje mieć jeszcze dobrze, kombinując. Każdego trzeba pilnowac na każdym kroku, bo jak zarabia 3000 za miesiąc to jeszcze mu malo i kombinuje jakby tego pracodawce jeszcze wydupcyć, i włacza sie narodowa cecha, nie patrzy to przy okazji zatankuje i swój samochód dziś za 20 dychy jutro za 50, a w pprzyszym tygodniu za 100, o co przecież mi sie należy bo go s... dorabiam, przecież nie zauważy, mam telefon służbowy to po co mam dzwonić ze swojego, niech on płaci za moje prywatne rozmowy, wypróbuje go w tym miesiącu wydzwonie na 3 dychy, jak machnie ręką to w przyszłym pociagne go na 100. ot cała prawda

nawiązując do pytania w temacie.. zdecydowanie jest to Wielki Edukator.., przepraszam LIKWIDATOR..:(

Niestety źle mi sie robi jak patrzę na nasz kraj. O sytuacji politycznej nie chcę wspominać, choć powoli dążymy do przodu.
Dzisiaj byłem na przykład patrze na starszą kobietę, która idzie tempem żółwia (lata robia swoje - ok) przez 3 pasy i to 30 metrów od pasów, a potem podobnie. No rany boskie, czy nie można iść po normalnemu przez pasy???
Czemu te nasze społeczeństwo nie może żyć normalnie jak ucywilizowany kraj???
A potem są wypadki, przykrości i ogólne niezadowolenie.
To tylko taki jeden przykładzik, ale przykładów głupoty tego narodu to można wymieniać i wymieniać niestety :(
A to co już jest tak głupie, że aż zabawne to nasza nowa policyjna Vectra, która pali hektolitry paliwa, a jeżdżą nią po mieście... no żal ściska serducho, zamiast łapać tych co pędzą poza miastem to się bawią.
Może moje przykłady akurat są mało przekonywujące, ale jak jadę albo idę i patrzę co sie tu dzieje to naprawdę nie mogę uwierzyć po co ludzie sobie tak utrudniają życie....

Pozdrawiam!!!

sprzedam nokię e51, e61i, 6630

Ciekawa jestem czy jest na forum mama która rodziła w Łomzy i brała salę pojedyńczą do porodu, ze stronki"rodzić po ludzku" dowiedziałam się, że jest taka możliwość i kosztuje 200 zł. Ciekawa jestem czy za pobyt męża lub osoby bliskiej przy porodzie coś się płaci dodatkowo?? i ile kosztuje sala poporodowa za dobę?

to wkońcu przenoszą tą drzewną?bo słyszałam ze jeszcze rok miała zostać

mała łomżynska firma do 10 osób - handel i uslugi. Powiem Ci że ludzie robią różne dziwne rzeczy żeby nie być szczerym z pracodawcą i 'mieć go w garści', z dziewczyną wciąży to był przykład nagminnie stosowany nie tylko w łomży, mam sporo znajomych prowadzących firmy w całej Polsce i takich dziewczyn jest sporo... niestety takimi ruchami psuja 'markę' tym które chcą. Nie znam sie na malowaniu aut bo to nie moja branża, nie wiem ile zarabiają pracownicy , a ile powinni. Wiem jedno że żeby utrzymac firmę(opłacić pracowników, zus, us, lokal, prąd, wodę, paliwo, kupić nowe maszyny, naprawić stare, itp. a do tego zainwestować żeby móc się rozwijać i nie stać w miejscu) trzeba się nieżle nakombinować żeby tych elementów do malowania bylo wystarczajaco dużo...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org