środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ochrona życia aż, czy tylko do naturalnej śmierci?

Serduszko wypowiadasz się nie jak serduszko lecz jak stara wątroba i to z padłej krowy. Uważasz że w wielkich marketach to dają ci taniutko, swieżutkie i najlepszej jakości i gatunku. A ja ci powiem że tam ci podadzą byle gówienko ładnie zapakowane i za kase że w małym sklepiku miłbyś dwa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ochrona życia aż, czy tylko do naturalnej śmierci?

niekumaty_piknik chyba nie kumasz ;/ nie da sie doladowac bo NIE MA TAKIEGO NUMERU a na *500 tez nie zadzwonie.
Zreszta podziekowalem juz za pomoc :)

I zapewne ta tańcbuda też ma cię w d...e:)

Gostek co Ty za bzdury gadasz LIDER PRICE to zupełnie inna bajka.zapewne Ci się nazwa skojarzyła tylo bardzo błędnie,więc najpierw sprawdź informacje,a potem pisz.
I nie LIDER "PRAJS" TYLKO LIDER "SZAJS" !!!!!!

rudy błazen z druhem

ja tez ja tez ;D tylko ze nie jestem tak dorosla jak ty brrowar lomza ;DD

VirtualGirl-jak masz nie wyssane z palca informacje,to się nimi podziel i skończ głupie domysły.

Poszukuje pilnie numerów telefonów do fajnych zespołów muzycznych!
Prosilbym też o numer do zaspołu ORKAN !
Z góry dzieki.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Ja polecam panią Piasecką z Dmowskiego rewelacyjne ręce

http://biela.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvNDE1MjcuaHRtbA==

Biela PPM

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

a w czym robisz dokladnie i czy wezmiesz 2 osoby bo jeszcze kumpel

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Ronix odradzam

Ja wzialem akurat live boxa bo mialem problem ze znalezieniem routera WIFi, ktory mialby wejscie USB, a wlasnie nowe modemy z TP zaczeli robic na USB - kicha!
Nie udalo mi sie znalesc routera z wejsciem na USB, a modemu z podlaczeniem sieciowym nie potrafili mi juz zalatwic w TP.

A nie mam pojecia czy da sie jakos podlaczyc modem USB z TP do routera ktory ma tylko wejscia sieciowe??? Wydaje mi sie ze nie.

Routerow WiFi na allegro jest w pyte do 200 zl, ale z tego co widze nie maja wejsca USB - http://www.allegro.pl/item379334725_neostrada_netia_tanio_router_wi_fi_5_lat_gw.html
Zreszta moze wypowie sie ktos madrzejszy.

słyszałem ze na gościńcu manam ma być ale nie na pewno

Zdziwiłbyś się jakie furki jeżdżą na BLM....... Tak się składa, że widziałem nie dawno jedną na BLM-ach w Zakopanem... Podejrzewam, że 90% z rejestracją BL wyglądałaby "nieco" gorzej przy tym aucie, więc nie widzę żadnego problemu.

Zaraz odezwą się zakompleksione głosy wiernych przeciwników BLM ;-)

Pozdrawiam

rudy błazen z druhem

ohh jesuuu porez masz racje co do tej hondy toć to jakiś DEBIL ją tak skrzywdził...ten spojler, zderzak z przodu i te światła porażka na całego ja bym się wstydziła tym wyjechać... także "kolego" z Kupisk odcham ten swój samochodzik bo zrobiłeś pokractwo z niego... era "wiejskiego tuningu" dawnoooooooooooooooooo mineła pozdroo

ja mam s 500 na blm i mieszkam w łomzy to tez jestem cham?:) hehebo nie rozumiem...rejestracja nie mówi nic o człowieku...a samochod mam zarejestrowany na rodziców mieszkających na wiosce:) wstyd wyjechac bo na forum mi pocisna:P

koniczyna

To chba te JADOWTE musiały być heheheh. Trzeby tylko pomyślec i trzymac psy na swoim miejscu

he to aż taki głupi jesteś że tylko na budowe sie nadajesz no ale to i dobrze bo glupich i slinych też nam trzeba ktoś musi tyrać za innych

Taaaa,też słyszałem,że na liczniku było 150km/h.Może dowiemy się czegoś więcej od tych,którzy przeżyli?

Znasz wszystkich ze sie wypowiadasz?
Lepiej poszukac uczciwego niż taniego.

wiem że ZIEJA przyjmuje, ale nie polecam. Wieśmak lubi ostrą jazdę po ludziach. psy to najłagodniejsza tego forma komunikacji z pracownikami.Poza tym łopata po 12 godzin (wszystkie soboty)a kasa ..........

fakt super lekarz, on i Głębicki. Moj syn ma się świetnie dzięki niemu. A przyjmuje na Bema nad fryzjerem. Polecam

To pewnie jakiś dzieciak z tego Franka,skończył się rok szkolny to już nie ma co ze sobą zrobić..pewnie teraz ma niezłą radochę z tego że zrobił sobie żarcik.haha

lat mam 16 i szukam tylko na wakacje i nie chce zbijac kokosow ale tez nie robic za grosze

Do Łomżaaaaa

Napisz mi jak to zrobić . Bo niemam zielonego pojęcia.

hmm to tak zależy jeszcze jaki laptop bo moze byc tak ze nie wywalisz jego plyta z windowsem bo prawie napewno ma dysk sata gdzie potrzeba dogrywania sterownikow do kontrolera. odezwij sie na gg 2910831

Pod jego nie obecność zabierać to co wartościowe na poczet rachunków. Albo można i coś na drodze sądowej w stylu tego że ma płacić jakieś rachunki. Napewno da się coś zrobić

a zenka z akcentu tam przypadkiem nie bedzie?

Zaliczam się do społeczeństwa i chodzę do marketów - to co nonfallus uważasz,że się cofam.Pisząc o szacunku i bezczelności pomyśl o sobie,a matek też w to nie mieszaj.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org