Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ochrona życia aż, czy tylko do naturalnej śmierci? |
Serduszko wypowiadasz się nie jak serduszko lecz jak stara wątroba i to z padłej krowy. Uważasz że w wielkich marketach to dają ci taniutko, swieżutkie i najlepszej jakości i gatunku. A ja ci powiem że tam ci podadzą byle gówienko ładnie zapakowane i za kase że w małym sklepiku miłbyś dwa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ochrona życia aż, czy tylko do naturalnej śmierci? |
niekumaty_piknik chyba nie kumasz ;/ nie da sie doladowac bo NIE MA TAKIEGO NUMERU a na *500 tez nie zadzwonie. Zreszta podziekowalem juz za pomoc :)
|
|
I zapewne ta tańcbuda też ma cię w d...e:)
|
|
Gostek co Ty za bzdury gadasz LIDER PRICE to zupełnie inna bajka.zapewne Ci się nazwa skojarzyła tylo bardzo błędnie,więc najpierw sprawdź informacje,a potem pisz. I nie LIDER "PRAJS" TYLKO LIDER "SZAJS" !!!!!! rudy błazen z druhem
|
|
ja tez ja tez ;D tylko ze nie jestem tak dorosla jak ty brrowar lomza ;DD
|
|
VirtualGirl-jak masz nie wyssane z palca informacje,to się nimi podziel i skończ głupie domysły.
|
|
Poszukuje pilnie numerów telefonów do fajnych zespołów muzycznych! Prosilbym też o numer do zaspołu ORKAN ! Z góry dzieki. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Ja polecam panią Piasecką z Dmowskiego rewelacyjne ręce
|
|
http://biela.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvNDE1MjcuaHRtbA== Biela PPM "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a w czym robisz dokladnie i czy wezmiesz 2 osoby bo jeszcze kumpel z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Ronix odradzam
|
|
Ja wzialem akurat live boxa bo mialem problem ze znalezieniem routera WIFi, ktory mialby wejscie USB, a wlasnie nowe modemy z TP zaczeli robic na USB - kicha! Nie udalo mi sie znalesc routera z wejsciem na USB, a modemu z podlaczeniem sieciowym nie potrafili mi juz zalatwic w TP. A nie mam pojecia czy da sie jakos podlaczyc modem USB z TP do routera ktory ma tylko wejscia sieciowe??? Wydaje mi sie ze nie. Routerow WiFi na allegro jest w pyte do 200 zl, ale z tego co widze nie maja wejsca USB - http://www.allegro.pl/item379334725_neostrada_netia_tanio_router_wi_fi_5_lat_gw.html Zreszta moze wypowie sie ktos madrzejszy.
|
|
słyszałem ze na gościńcu manam ma być ale nie na pewno
|
|
Zdziwiłbyś się jakie furki jeżdżą na BLM....... Tak się składa, że widziałem nie dawno jedną na BLM-ach w Zakopanem... Podejrzewam, że 90% z rejestracją BL wyglądałaby "nieco" gorzej przy tym aucie, więc nie widzę żadnego problemu. Zaraz odezwą się zakompleksione głosy wiernych przeciwników BLM ;-) Pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
ohh jesuuu porez masz racje co do tej hondy toć to jakiś DEBIL ją tak skrzywdził...ten spojler, zderzak z przodu i te światła porażka na całego ja bym się wstydziła tym wyjechać... także "kolego" z Kupisk odcham ten swój samochodzik bo zrobiłeś pokractwo z niego... era "wiejskiego tuningu" dawnoooooooooooooooooo mineła pozdroo
|
|
ja mam s 500 na blm i mieszkam w łomzy to tez jestem cham?:) hehebo nie rozumiem...rejestracja nie mówi nic o człowieku...a samochod mam zarejestrowany na rodziców mieszkających na wiosce:) wstyd wyjechac bo na forum mi pocisna:P koniczyna
|
|
To chba te JADOWTE musiały być heheheh. Trzeby tylko pomyślec i trzymac psy na swoim miejscu
|
|
he to aż taki głupi jesteś że tylko na budowe sie nadajesz no ale to i dobrze bo glupich i slinych też nam trzeba ktoś musi tyrać za innych
|
|
Taaaa,też słyszałem,że na liczniku było 150km/h.Może dowiemy się czegoś więcej od tych,którzy przeżyli?
|
|
Znasz wszystkich ze sie wypowiadasz? Lepiej poszukac uczciwego niż taniego.
|
|
wiem że ZIEJA przyjmuje, ale nie polecam. Wieśmak lubi ostrą jazdę po ludziach. psy to najłagodniejsza tego forma komunikacji z pracownikami.Poza tym łopata po 12 godzin (wszystkie soboty)a kasa ..........
|
|
fakt super lekarz, on i Głębicki. Moj syn ma się świetnie dzięki niemu. A przyjmuje na Bema nad fryzjerem. Polecam
|
|
To pewnie jakiś dzieciak z tego Franka,skończył się rok szkolny to już nie ma co ze sobą zrobić..pewnie teraz ma niezłą radochę z tego że zrobił sobie żarcik.haha
|
|
lat mam 16 i szukam tylko na wakacje i nie chce zbijac kokosow ale tez nie robic za grosze
|
|
Do Łomżaaaaa Napisz mi jak to zrobić . Bo niemam zielonego pojęcia.
|
|
hmm to tak zależy jeszcze jaki laptop bo moze byc tak ze nie wywalisz jego plyta z windowsem bo prawie napewno ma dysk sata gdzie potrzeba dogrywania sterownikow do kontrolera. odezwij sie na gg 2910831
|
|
Pod jego nie obecność zabierać to co wartościowe na poczet rachunków. Albo można i coś na drodze sądowej w stylu tego że ma płacić jakieś rachunki. Napewno da się coś zrobić
|
|
a zenka z akcentu tam przypadkiem nie bedzie?
|
|
Zaliczam się do społeczeństwa i chodzę do marketów - to co nonfallus uważasz,że się cofam.Pisząc o szacunku i bezczelności pomyśl o sobie,a matek też w to nie mieszaj.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |