środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
brawo polse Blaszczak tak trzeba z

Tomazi, bo mnie konkretnie chodzi o to że mieszkam w bliźniaku i chce od Brata podpiąć neta do laptopa.No nieraz przydałoby sie i na podwórku.Mógłbyś mi poszukać coś takiego na allegro do 200zł?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: brawo polse Blaszczak tak trzeba z

Poszukuję dobrego i w miarę niedrogiego mechanika w celu naprawy zawieszenie w samochodzie ford. Proszę o uczciwe oferty. Dzięki

ja mam do opchniecia za 900zl Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3515

chetny ktos?

spróbuj w Piątnicy ul. Ogrodowa 27 tel. 502 362 119

- ja tam robiłem i było niedrogo

Tralala, tralala, a ja wnioskuję o pilne przebadanie psychologiczno-psychiatryczne wójta.

Polecam zespół Model, byłam na weselu, wszystkim się bardzo podobało - pełen profesionalizm - zresztą możecie zajrzeć na stronkę Modela

www.model.lua.pl

Ola - pozdrawiam.

Western daj sie dzieciom nacieszyc skuterami, lato idzie będą szaleć.
Tyle ze wstając rano juz niebede wiedzial czy zza okna dochodzi mnie koszona trwawa czy kolejne 2 kolowe 49 w plastikowej obudowie perpetum mobile.

Mam małe dziecko i ciągle spotykam sie z głupota ludzi.

Market K1, podjazd dla wózków, non stop przy barierce jest uczepiony pies, przeważnie bez kagańca, ludzie gdzie wy macie pojęcie!!!!! Radzę sobie znosząc wózek z dzieckiem po schodach, ale jak moja sobie poradzić niepełnosprawni na wózku ? Jeżeli właścicielowi psa zwrócisz uwagę to potrafi jeszcze awanturę zrobić, najszybszy sposób tel. do straży miejskiej. Polecam.

Plac zabaw, pani wychodzi o godz. 22 z pieskiem, prowadzi go prosto na plac zabaw, piesek załatwia się w piaskownicy i pani szczęśliwa wraca do domu.
Następnego dnia w piaskownicy bawią się małe dzieci..... bez komentarza.

Co do kagańca to jest on obowiązkowy, ale rozum właściciela tez musi być, na mego męża rzucił się pies sąsiadów (niby w celu zabawy bo łagodny i nie gryzie), następnego dnia chciał sie rzucić na dziecko dziecko waży 10 kg a pies około 40, zgadniejcie co by było jakbym nie zabrała w porę dziecka.

Już mam dość zwracania uwagi, i polecam wszystkim, straż miejska i policja. Im ludzie nie robią awantur i nauczkę maja na dłuższy czas.

A do posiadaczy psów - tak płaczecie że wasze psy nie mają gdzie się wybiegać. Jeżeli nie macie warunków to po co kupujecie psa???? Odpowiedzialność !!!!!!!! Kupcie jamnika lub ratlereka a nie duże psy.
Bo żal patrzeć jak haski leży na balkonie w 30 stopniowym upale cały dzień, i wyje.

Przez waszą nieodpowiedzialność, męczą sie psy, męczą się sąsiedzi i tylko wy zaspokajacie swoja próżność.

Masz racje wiecej tegojebanego bzyczenia niz samej jazdy wsadzaja jakies gówniane nakladki na wydechi lataja miedzy blokami.

Powinna się za to wziąść policja. Te kosiarki (niektóre) dają w ucho więcej decybeli niż startujuący samolot.

Można w Bronowie skręcić w prawo i przez most wyjechać gdzieś w okolicach Pniewa.

witaj
szukałem takich opon juz dwa lata temu u nas w łomzy.w jednym sklepie gościu powiedział mi że juz takich nie produkują.to tyle co mogę doradzić.
sam bym tez kupił takie.jesli cos wynajdziesz daj znac na forum.
dzieki.

http://allegro.pl/item386592390_opona_26_geax_tattoo_2_3_biala_okazja.html radze sprawdz szybko i zobacz jak sie wysilam dla ciebie

zależy kto co lubi. Byliśmy tam ok 2 tygodni temu na weselu to sala była spoko, ale mam pewne ale do jedzenia. Nie należało do najlepszych. W przystawkach były dodawane rodzynki, albo chrzan. Nawet żurek był z chrzanem, a na konioec były naewt podane kartacze.

avans - brak zainteresowania i pomocy od strony sprzedawcy

Co sądzicie o pani Skarbnik Ewie Szeląg?

może być przydatne :)

http://www.naszakultura.eu/index.php?wiad=38

pozdrowki kasia:)

może być przydatne :)

http://www.naszakultura.eu/index.php?wiad=38

pozdrowki kasia:)

czyli gościniec bedzie 26 lipca a koncert feela ciekawe gdzie będzie , może w jakims klubie

A może bananów ci nasmarzyc na patelni jeszcze...

von chrupka

Ja tez polecam mechanika na Ogrodowej w Piątnicy. W mojej Toyocie inni chcieli wymieniac połowe zawieszenia(koszt około1000zł) ,a on znalazł przyczyne (koszt tej czesci 18 zł) .Naprawde jest kumatym mechanikiem,i co do ceny mozna sie dogadac.

Takos

Beksa jest na zewnątrz a tak naprawdę żmija jest i ssie na całego. To butna kompetencja i szarogęsi się. Straciła szacunek u współpracowników tą butą. Czy dla kasy dałaby sobie cycki obciąć? Nie wykluczone.

tak jest. alibaba przestań brać te prochy. hahaha

a tak na poważnie to powinni porobić dla pieszych przejścia podziemne lub nad ziemne i było by cacy.
albo powinni wprowadzić obowiązkowe noszenie kasków przez pieszych hahahaha.

wczoraj w wiadomościach mówili że facet naczepą nieświadomie ściągnął z przejścia jakąś starą torbe ale ja z doświadczenia wiem że one same lezą pod koła

Tak sobie siedze i mysle jaka najfajniejsza furka jezdzi po łomży na BLM mi osobiście podobaja sie OPEL CALIBRA wiejski sprzęt sportowy no oni to mają fantazję i te manewry jakie oni wyprawiają na miejskich drogach ale w nocy bo jak juz więcej samochodów to niewiedzą jak sie zachować

12 Lipca i ma być Feel
chyba ze sie cos zmieniło
a w sierpniu Manam podobno

W browarze już nie przyjmują :(, ja mam rocznikowo 18 lat(kończę dopiero po wakacjach) i też szukam pracy. Macie jeszcze jakieś propozycje???

AHA...to fajnie.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

o tak, polecam bardzo

moim faworytem jest czerwona Honda VI gen. z 4rema ringami w przednim zderzaku!!!

czyz bys mial jakies kompleksy ze zakladasz taki po..bany temat, a moze zazdroscisz wieskom dobrych samochodow

Na gościńcu, w ostatni weekend lipca, będzie Maanam.

hehe ;) ja widziałem fajnego ursusa na blmach hahah

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

wow ale będzie się działo hehehe ;P

no to sie do III dostejesz:) (pózniej tylko tam gdzie cie przyjma zanosisz orginał swiadectwa) i potwierdzasz ze sie tam bedziesz uczyc.a nazwisko bedzie bo nabór jest elektroniczny czy jakos tak to sie nazywa hehe

hehe jak sie alibaba spluł dla mnie niech se jezdza gdzie chca i ile chca. Jedyne co mnie wkur*** niemilosiernie to ten ryk z rury!!! Jak slysze ten dzwiek to tak mnie to rozpier*** ze bez kija nie podchodz!!!

A ile masz pkt ogólnie liczyłes sobie?

Pewna osoba przyczynila sie do wypadku w ktorym ucierpialy cztery osoby. Nie zwazajac na okolicznosci po prostu uciekla bez skrupułów z miejsca zdarzenia.
Samochod marki TOYOTA Carina lub awensis w starszym roczniku kolor turkusowy zucajacy sie w oczy. O jakiekolwiek szczegoly uciekajacej kobiety sprawczyni wypadku bede bardzo wdzieczny.

Takos

Więcej danych. Kiedy (godzina) i w jakim kierunku odjechała... kombi, sedan, hb. Numery...

PS: poważny wypadek?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org