Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
brawo polse Blaszczak tak trzeba z |
Tomazi, bo mnie konkretnie chodzi o to że mieszkam w bliźniaku i chce od Brata podpiąć neta do laptopa.No nieraz przydałoby sie i na podwórku.Mógłbyś mi poszukać coś takiego na allegro do 200zł?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: brawo polse Blaszczak tak trzeba z |
Poszukuję dobrego i w miarę niedrogiego mechanika w celu naprawy zawieszenie w samochodzie ford. Proszę o uczciwe oferty. Dzięki
|
|
ja mam do opchniecia za 900zl Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3515 chetny ktos?
|
|
spróbuj w Piątnicy ul. Ogrodowa 27 tel. 502 362 119 - ja tam robiłem i było niedrogo
|
|
Tralala, tralala, a ja wnioskuję o pilne przebadanie psychologiczno-psychiatryczne wójta.
|
|
Polecam zespół Model, byłam na weselu, wszystkim się bardzo podobało - pełen profesionalizm - zresztą możecie zajrzeć na stronkę Modela www.model.lua.pl Ola - pozdrawiam.
|
|
Western daj sie dzieciom nacieszyc skuterami, lato idzie będą szaleć. Tyle ze wstając rano juz niebede wiedzial czy zza okna dochodzi mnie koszona trwawa czy kolejne 2 kolowe 49 w plastikowej obudowie perpetum mobile.
|
|
Mam małe dziecko i ciągle spotykam sie z głupota ludzi. Market K1, podjazd dla wózków, non stop przy barierce jest uczepiony pies, przeważnie bez kagańca, ludzie gdzie wy macie pojęcie!!!!! Radzę sobie znosząc wózek z dzieckiem po schodach, ale jak moja sobie poradzić niepełnosprawni na wózku ? Jeżeli właścicielowi psa zwrócisz uwagę to potrafi jeszcze awanturę zrobić, najszybszy sposób tel. do straży miejskiej. Polecam. Plac zabaw, pani wychodzi o godz. 22 z pieskiem, prowadzi go prosto na plac zabaw, piesek załatwia się w piaskownicy i pani szczęśliwa wraca do domu. Następnego dnia w piaskownicy bawią się małe dzieci..... bez komentarza. Co do kagańca to jest on obowiązkowy, ale rozum właściciela tez musi być, na mego męża rzucił się pies sąsiadów (niby w celu zabawy bo łagodny i nie gryzie), następnego dnia chciał sie rzucić na dziecko dziecko waży 10 kg a pies około 40, zgadniejcie co by było jakbym nie zabrała w porę dziecka. Już mam dość zwracania uwagi, i polecam wszystkim, straż miejska i policja. Im ludzie nie robią awantur i nauczkę maja na dłuższy czas. A do posiadaczy psów - tak płaczecie że wasze psy nie mają gdzie się wybiegać. Jeżeli nie macie warunków to po co kupujecie psa???? Odpowiedzialność !!!!!!!! Kupcie jamnika lub ratlereka a nie duże psy. Bo żal patrzeć jak haski leży na balkonie w 30 stopniowym upale cały dzień, i wyje. Przez waszą nieodpowiedzialność, męczą sie psy, męczą się sąsiedzi i tylko wy zaspokajacie swoja próżność.
|
|
Masz racje wiecej tegojebanego bzyczenia niz samej jazdy wsadzaja jakies gówniane nakladki na wydechi lataja miedzy blokami.
|
|
Powinna się za to wziąść policja. Te kosiarki (niektóre) dają w ucho więcej decybeli niż startujuący samolot.
|
|
Można w Bronowie skręcić w prawo i przez most wyjechać gdzieś w okolicach Pniewa.
|
|
witaj szukałem takich opon juz dwa lata temu u nas w łomzy.w jednym sklepie gościu powiedział mi że juz takich nie produkują.to tyle co mogę doradzić. sam bym tez kupił takie.jesli cos wynajdziesz daj znac na forum. dzieki.
|
|
http://allegro.pl/item386592390_opona_26_geax_tattoo_2_3_biala_okazja.html radze sprawdz szybko i zobacz jak sie wysilam dla ciebie
|
|
zależy kto co lubi. Byliśmy tam ok 2 tygodni temu na weselu to sala była spoko, ale mam pewne ale do jedzenia. Nie należało do najlepszych. W przystawkach były dodawane rodzynki, albo chrzan. Nawet żurek był z chrzanem, a na konioec były naewt podane kartacze.
|
|
avans - brak zainteresowania i pomocy od strony sprzedawcy
|
|
Co sądzicie o pani Skarbnik Ewie Szeląg?
|
|
może być przydatne :) http://www.naszakultura.eu/index.php?wiad=38 pozdrowki kasia:)
|
|
może być przydatne :) http://www.naszakultura.eu/index.php?wiad=38 pozdrowki kasia:)
|
|
czyli gościniec bedzie 26 lipca a koncert feela ciekawe gdzie będzie , może w jakims klubie
|
|
A może bananów ci nasmarzyc na patelni jeszcze... von chrupka
|
|
Ja tez polecam mechanika na Ogrodowej w Piątnicy. W mojej Toyocie inni chcieli wymieniac połowe zawieszenia(koszt około1000zł) ,a on znalazł przyczyne (koszt tej czesci 18 zł) .Naprawde jest kumatym mechanikiem,i co do ceny mozna sie dogadac. Takos
|
|
Beksa jest na zewnątrz a tak naprawdę żmija jest i ssie na całego. To butna kompetencja i szarogęsi się. Straciła szacunek u współpracowników tą butą. Czy dla kasy dałaby sobie cycki obciąć? Nie wykluczone.
|
|
tak jest. alibaba przestań brać te prochy. hahaha a tak na poważnie to powinni porobić dla pieszych przejścia podziemne lub nad ziemne i było by cacy. albo powinni wprowadzić obowiązkowe noszenie kasków przez pieszych hahahaha. wczoraj w wiadomościach mówili że facet naczepą nieświadomie ściągnął z przejścia jakąś starą torbe ale ja z doświadczenia wiem że one same lezą pod koła
|
|
Tak sobie siedze i mysle jaka najfajniejsza furka jezdzi po łomży na BLM mi osobiście podobaja sie OPEL CALIBRA wiejski sprzęt sportowy no oni to mają fantazję i te manewry jakie oni wyprawiają na miejskich drogach ale w nocy bo jak juz więcej samochodów to niewiedzą jak sie zachować
|
|
12 Lipca i ma być Feel chyba ze sie cos zmieniło a w sierpniu Manam podobno
|
|
W browarze już nie przyjmują :(, ja mam rocznikowo 18 lat(kończę dopiero po wakacjach) i też szukam pracy. Macie jeszcze jakieś propozycje???
|
|
AHA...to fajnie. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
o tak, polecam bardzo
|
|
moim faworytem jest czerwona Honda VI gen. z 4rema ringami w przednim zderzaku!!!
|
|
czyz bys mial jakies kompleksy ze zakladasz taki po..bany temat, a moze zazdroscisz wieskom dobrych samochodow
|
|
Na gościńcu, w ostatni weekend lipca, będzie Maanam.
|
|
hehe ;) ja widziałem fajnego ursusa na blmach hahah z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
wow ale będzie się działo hehehe ;P
|
|
no to sie do III dostejesz:) (pózniej tylko tam gdzie cie przyjma zanosisz orginał swiadectwa) i potwierdzasz ze sie tam bedziesz uczyc.a nazwisko bedzie bo nabór jest elektroniczny czy jakos tak to sie nazywa hehe
|
|
hehe jak sie alibaba spluł dla mnie niech se jezdza gdzie chca i ile chca. Jedyne co mnie wkur*** niemilosiernie to ten ryk z rury!!! Jak slysze ten dzwiek to tak mnie to rozpier*** ze bez kija nie podchodz!!!
|
|
A ile masz pkt ogólnie liczyłes sobie?
|
|
Pewna osoba przyczynila sie do wypadku w ktorym ucierpialy cztery osoby. Nie zwazajac na okolicznosci po prostu uciekla bez skrupułów z miejsca zdarzenia. Samochod marki TOYOTA Carina lub awensis w starszym roczniku kolor turkusowy zucajacy sie w oczy. O jakiekolwiek szczegoly uciekajacej kobiety sprawczyni wypadku bede bardzo wdzieczny. Takos
|
|
Więcej danych. Kiedy (godzina) i w jakim kierunku odjechała... kombi, sedan, hb. Numery... PS: poważny wypadek?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |