środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Na ch... on tam stoi?" - tak MSZ miało promować Polskę

tak to ju jest y dresami bey rozumu, ja to lubię się na nich popatrzeć bardziej niż na dzikie zwięrzęta w ZOO bo to przecież ludzie i aż dziw bierze, że tak się zachowują

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Na ch... on tam stoi?" - tak MSZ miało promować Polskę

przegląd techniczny auta osobowego - 99 zł (robiony w piątek) są stacje na
POM-ie i PKS

Jak wam sie podobała dziśiejsza impreza? Zdąrzyłem przyjechać tylko pod koniec ale i tak było Ciekawie. Bardzo mi sie podobało mam nadzieję na więcej takich imprez :)

No fakt, Yama jest oddalona od Cześka o lata świetlne. :)

Signature will be available soon. Please wait ;)

Gdzie w łomży jest serwis do którego można zanieść Mp4

macie racje, to porównajcie sobie crash test golfa:
http://video.google.pl/videosearch?q=golf+crash+test
ze zdjęciami samochodu

osobiście nie mogę się za to doczekać aż masowo zaczną wycinać te pieprzone drzewa przy drogach. pewnie 90% wypadków skończyło by się poślizgiem na polu i nic nikomu by się nie stało. Wielu by do tej pory żyło. Póki co większość trafia nieszczęśnie na drzewo tym samym ginąc bez wększych szans. Dla mnie najwięksi mordercy to własnie drzewa przy drogach.

Ja wam powiem że dużo wieśniaków przyjeżdza do łomży-trzeba hamów pogonić!

dokładnie... nie wiedzą a piszą głupoty!!! ;(((((

Tak tylko w Czesku ani Pod Koniami jej nie ma. A watpie zeby ochroniarze z yamy ochraniali wszystkie te lokale w czynie spolecznym.

Wina musi leżeć po stronie człowieka bo to człowiek jest stworzeniem naczelnym i on "rozdaje karty" w tej grze. Osobie która wymyśliła hasło "Pies nie dla idiotów" należy się uznanie, bo ujmuje w skrócie cały problem.

Co do koni to konie nie leczą, tak jak i psy nie leczą - koń czy pies to nie Kaszpirowski. Naturalne cechy konia czy psa są umiejętnie wybiórczo wykorzystywane przez specjalistę i tylko wtedy możemy mówić o rehabilitacji. Gdyby konie czy psy leczyły - hoho trzeba było by ich do gabinetów lekarskich zaakilmatyzować........ hm.... może to dobry pomysł na uzdrowienie służby zdrowia............

Podam przykład: Gdyby osoba z postawą wadliwą, nieprawidłową o słabym gorsecie mięśniowym usiadła na koniu, a koń ten by kłusował i galopował to skończyłoby się to na pewno tragedią - koń nie uleczył a zachował się przecież zupełnie naturalnie. Tak samo z psem np.: gdyby osobie porażonej od pasa w dół, po wypadku, nie mającej chęci do życia przyprowadzić psa a ten by nie miał należytej wytresowanej do niego cierpliwości, to do żadnej aktywizacji chorego by nie doszło.

Do czego zmierzam........ Otóz przypisywanie stworzeniom takim jak konie czy psy że leczą jest bzdurą - te stworzenia tylko uczestniczą w procesie rehabilitacji umiejętnie prowadzone przez specjalistę. Tu czynnik ludzki jest najważniejszy, by kierunek działania instynktów naturalnych skierować u psa czy konia w porżadanym kierunku i z takim natężeniem by przyniósł pożadany efekt usprawniania psycho-ruchowego.

Tu właśnie widzę tę mitomanie na każdym kroku odnośnie zwierzaków - należy mieć respekt do sił natury i nie wierzyć w idealizowane opowieści. Słyszałem niedawno że i trąby powietrzne mają swoją super nawet lepszą inteligencję niż człowiek.......... "trąba powietrzna goniła mnie i próbowała mnie schwytać" . Tak samo zwierzakom przypisuje się że tak i tak pomyślały, więc tak zrobiły
np. pies zaszczekał w momencie gdy dziecko jechało gonione przez inne psy - obserwator mówi: jakie super pieski bo szczekały w obronie tego dziecka co uciekało przed niebespieczęństwem (fakt autentyczny wynikły z tejże dyskusji)- jak można z subiektywnej pobieżnej obserwacji domniemywać jaki był cel szczekania każdego z tych psów ? Ja nie mogę się często domyśleć nawet jakie politycy i księża mają pędy i popędy pchające ich nieraz do dziwnych decyzji a co dopiero zwierzaki.
ufff. może to rozjaśni trochę sytację człowieka zagalopowującego się w coś co nie zna, w coś co ja myslę że nigdy nie poznam (nawet ogień jest piękny jeśli się go nie dotknie)

szalony palacz c.o. to zapewne jakiś pedzio z uprzedzeniami do panienek wypachnionych i wymalowanych bo wyrywają mu chłopaków i se biedak luftów nie może dobrze przeczyścić. Weź se chłopie walnij pare wściekłych psów to **** cię będzie z rana smalić jakbyś pod ogon dostał.

re lena25:
temat nie dotyczył zupełnie yamy i jakimś cudem jak zwykle zszedł na yamę, nie dostrzegasz tego. Zawiść, złość i jad.

Sucure19, jeżeli sie nie mylę to była jeszcze jedna flaga. Flaga ŁKS'u.
Wisiała gdzieś na wyższej trubunie w okolicach środka boiska( jak leci mecz to na tej trybunie co ją widać)

Signature will be available soon. Please wait ;)

Przede wszystkim pan mi po chamsku wyrwał tego kurczaka !!!

:)

ja w tym roku skończyłem 3lo. Powiem tak: łatwiej się dostać. O wiele trudniej utrzymać...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

od 109 pkt przyjmuja do 3 LO

hej :) chciałabym pracować w czasie wakacji :) za miesiac bede miała 18 lat :p wiec chce troche popracowac na własna rekę i zdobyć jaies doświadczenie :) moge pracowac w sklepie , roznosic ulotki , ogolnie prawie żadnej pracy sie nie boje :) wiec jeśli Ktos bedzie miał jakies informacje to o nie prozse i z góry dziekuje :)

Jestem zainteresowana pracą w czasie wakacji :) . Jesli ktos by miał jakaś propozycje była bym wdzieczna :) i czekam na informacje mój mail aska333@interia.pl.

Nie nie jestem pracownica i chyba nigdy bym nie podjela sie takiej pracy no kazdy ma prawo do wyrazania swojej opinii i ja tez to zrobilam wiec ocb ? ;)

Ja właśnie ostatnio 22.06br zdawałam TWO TSF i powiem wam że dużo osob nie zaliczyło Sprawnościowego zarowno meżczyżni jak i kobiety . Ja zaliczyłam i powiem ze dziewczyny musicie pocwiczyc rzuty piłka lekarska bo odpała was strasznie a 5m to nie jest tak dużo, we czwartek mam Ms i sie troche obawiam jak to pojdzie wszystko. jestem z rejonu woj.świetokrzyskie

tajemnica, a widziałaś reklamę przy sklepie? Wyraźnie pisze że otwarcie o godzinie 6,30 (wystąpiły rozbieżności, ktoś dal plamę). Jutro okaże się, o której faktycznie będzie otwarcie sklepu. Życzę udanych zakupów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org