Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podejrzany marszałek podlaski |
za duzo juz tych smiertelnych wypadkow ;(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podejrzany marszałek podlaski |
alibaba opanuj sie co ty masz do motocyklistow wiesniaro czemu piszesz o nich jako o mordercach kogo Oni zabili, ostatnio tylko slychac o wypadkach samochodowych zastanow sie co piszesz i nie zycz nikomu smierci. jak bym wiedzial kim jestes to bym ci w pysk przylozyl za taki glupoty ktore wypisujesz
|
|
po co wogole takie tematy na forum ??? zall
|
|
Czarek zawsze bede Ciebie pamiętał jako dobrego kolege i zawsze uśmiechniętego... [*]
|
|
To nie tak. Jak juz zamierzasz wsiąść za kółko pomyśl sobie, że wokół Ciebie "czają" się idioci którzy w ogole nie myślą. Każdy napotkany samochód może okazać się jakimś małolatem, który chciał sobie poszaleć na drodze...
|
|
W music tonie na piłsudskiego kiedyś były płyty... DiDi
|
|
Zaczyna się od samego dołu, możesz mieć nawet i doktorat:)
|
|
gdzie
|
|
do "lucyna07" z twoich wypowiedzi wynika , że jestes stałą klientka yam-y , ja osobiscie nie uczeszczam do tego pseudo clubu bo wole pojechac do warszawy badz gdzie kolwiek i pobawic sie w normalnych klubach gdzie niema pseudoochroniarzy i ich kolegów ( i niemów ze ochrona to nie dresiarze) a jest prawdziwa ochrona i normalni ludzie , i nie musze nikogo prosic żeby mnie wpuscił bo mam z deka wiecej niz 18 lat !!!! co do palenia panienko to załuż okulary i przeczytaj mój nick " szalony palacz c.o ( tłumaczenie specjalnie dla ciebie C.O = centralne ogrzewanie ) , co do obsługi to pożal sie Boże , chamstwo i nic wiecej...!!! p.s życze miłej zabawy w yam-ie !!! R.I.P - dla tego lokalu !!!!!
|
|
Nie mam nic do nauki religii w szkole ale jak mówią znajomi księża że "Katechetki o najgorsze zło jakie może być" moim zdaniem religii powinien uczyć ksiądz. A wracając do twojego pytania to najczęściej takie osoby sie udzielają w kościele.
|
|
Nigdy nie używałam, więc nie wiem, ale znajomi z uczelni chwalili.
|
|
sam siebie wyrzuc przez okno
|
|
Dusty dziekuje za meila ;) ja najbardziej się boje WZ ....bez kitu... co tam sie wogóle robi o czym rozmawia może ktoś powiedzieć
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |