Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Propozycja |
a łks ...... odstawic do lamusa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Propozycja |
skoro niemaja kasy to po jaka cholere trzymac klub , zeby tylko kibiców denerwowac ??? nie maja na rachunki i co gorsza na wypłaty dla piłkarzy!!! rozumiem zeby mieli kase ,a chwilowo im nieszło w grze to jest sens bo moze sie podniosą w przyszłym sezonie ale skoro niema kasy to niema sensu istnienia!!! sam browar ich nie utrzyma!! ja nie ide kupis mercedesa mając zaledwie na poloneza!!!!!!
|
|
nasza na ten temat bylo juz pisane jak umiesz szukac to sobie znajdz.A pozatym masz zle informacje kierowca nie zyje.CZARKU POKÓJ TWOJEJ DUSZY ZAWSZE BEDZIEMY O TOBIE PAMIETAC POZOSTANIESZ W NASZYCH SERCACH
|
|
wg mnie pewnie ludzie maja jakis swoj cel i daza do niego po trupach...a nie ladnie tak gdzie moralnosc gdzie milosc braterska ludzie wam sie poprzekrecalo w mozgownicach, a w niedziele raczki zlozone i do Boga smieszne to jest dla mnie...
|
|
ehh napisal:... zal co wy piszecie ze to wina wlasciciela psa zal bez kitu'' ehh zal to ciebie wlasnie wina lezy po stronie wlasciciela psa i dopuki wszyscy tego nie zrozumieja beda wypadki takie jak w Dobrymlesie przeciwko tamtemu wlascicielowi wszczeto juz postepowanie prokuratorskie grozi mu kara wiezienia ale wedlug ciebie jest niewinny naszczescie sedza nie jestes ciekawe czy pies dostanie wyrok? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
A czyja jak nie wlasciciela?Ja napisalam, ze to w wiekszosci wypadkacach wina ludzi, bo nie umieja sie zajac swym psem...
|
|
Ja to bym chciał mieć takie se wakacje 2 miesiące a nie zapierdzielać do roboty i 20 dni wolnego . No ale cóż chce się robić pracować to mam ,Powiem wam korzystajcie z tego co macie i nie pchajcie się do roboty bo na to przyjdzie czas.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |