Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SKUTKI MEDIALNEJ TRESURY |
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SKUTKI MEDIALNEJ TRESURY |
Spokój ,Kurwaa spokój ,jeszcze raz spokój ,rzadnych takich tematów ,komentowania tego co sie stało..przestancie! ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Jestesci porobani on byl pijany i wszesniej udawal 3 razy ze tonie , a pozniej nie chcieli mu pomoc nie bylo was tam to badzcie cicho ! Zamiast wspolczuc to wy jeszcze go obwiniacie , a pomysleliscie o jego rodzinnie !!!! Myslicie troche !!!!! ;/////// Takos
|
|
CZY KTOŚ KOJARZY PSEUDO ,, ALBAN " to on sie utopil !!! ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Germańcy nie germańcy, zobaczymy jak się zachowa Kubica.
|
|
Same genialne pomysły!Może starszym robić badania codziennie?Służbę zdrowia by się podratowało.Wiecie co?siedzę i czytam różne teksty i włosy mi się jeżą na plecach.Przeczytałem ostatnio,że 19-latek jechał BMW i posłał na tamten świat 5 osób.W BMW osiem osób!No i problem-drzewo przy drodze.Wyciąć drzewa!! wszyscy krzyczą.Fajnie.A może jeszcze wyprostować drogi,żeby nie było zakrętów,wybudować autostrady i to najlepiej po 5 pasów w jedną stronę,żeby nie było zbyt ciasno.A może głąby walniecie "barana" i zaczniecie myśleć,co?Co niektórym to nie fury trzeba byłoby dać tylko rowery i to nie wiem,czy by się nie pozabijali.Uogólnię trochę,ale zaryzykuję po naszych drogach w większości jeżdżą matoły niezdolne do logicznego rozumowania.I to tyle z mej strony.
|
|
Tak więc nowa fontanna będzie usytuowana u zbiegu ulic Długa/Farna. Źródło: 4lomza Jarek
|
|
Treść jest ukryta
|
|
"kur..twa ani chu... jak ty capie je... a te twoje madre slowa wcale mnie nie ruszaja bo zdanie takiej kurw.." Przeczysz samemu sobie. Widać jak duma została urażona. Jeszcze trochę i zamiast dzieci neo będzie można mówić o dzieciach elomza (nie ubliżając wielu innym który należą do niej)
|
|
A
|
|
samobójstwo? człowieku jak nie wiesz to sie nie interesuj ok?
|
|
niestety tacy ludzie byli, są i będą......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |