Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UKŁAD WROCŁAWSKI |
DOBRZE ZE POTRAFISZ PRZYZNAC SIE DO BŁĘDU..ALE PAMIĘTAJ ZE NAJBARDZIEJ SŁOWA RANIĄ LUDZI..O ZMARŁYCH ŹLE NIE POWINNO SIĘ MÓWIĆ A TYM BARDZIEJ WYCIĄGAĆ TAKIE BRUDY NA FORUM A TYM BARDZIEJ ZE BYŁY WYSSANE Z PALCA..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UKŁAD WROCŁAWSKI |
Zejdźcie już z chłopaka. Zapłacił największą karę, więc dajcie mu spocząć w spokoju. Bez sensu drążyc ten temat.
|
|
oo mój temat zrobił się o yamie przypadkiem... wiadomo że to spęd chamów i lasek w białych kozaczkach, ale nie o to chodzi... jak widziałem tą sobotnią akcję to kilku chamów (bo inaczej ich nie da się nazwać) kopało gościa, który leżał bez ruchu. Zwykłe frajerstwo! klasyczne buraki co chodzą w watahach i biją sie tylko co najmniej 2 na 1, i jeszcze kopią leżących... pewnie samotnie to żaden z nich nawet by się nie odezwał - wystrzelać kuta**w!
|
|
Nie wiem czy widzieliście,ale nad bramką po lewej stronie wisiała duża Polska flaga z napisem "Łomża". Więc kibice z Łomży też tam byli.
|
|
jeszcze mam prośbę jesli miałas podobny problem może doradzisz do jakich poradni się udac itd... dzięki
|
|
alibaba to przykład typowego zacofanego mohera z syndromem GK (czyt. g ł u p i a k u r w a ) mój pies juz cię miał hehehe a co do tematu odpier.. się od motocyklistów...... jakoś ostatnio w wypadkach giną tylko właściciele puszek alkochol, dragi itp... więc wrzuć na luz..... a swoją drogą policjanci też jeżdzą motorami po pracy ;D
|
|
ciekawy jestem ktory to gosc taki mondry z gielczyna ze nieplaci????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |