środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poseł wisi w autobusie.

to zalerzy w jakim stopniu telefon jest uszkodzony i czy koszt naprawy nie przekroczy kosztow zakupu Naprawic mozna wszytko tylko trzeba miec pieniadze

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poseł wisi w autobusie.

czasmi podjada domnie pod blok zapytaja sie co robimy odpowiadamy ze stoimi popatrza sie po twarzach i wsiadaja do samochodu i sie bujaja po miescie dalej z otwartymi szybami kozaczki :D

Stara spiewka lewakow-nie wiesz co robic kop czarnych.

Zbychu zamiast martwic sie o ubezpiczenia ksiezy moze bys policzyl ile wydajemy na emerytury dla bylych Ub-kow,sekretarzy PZPR, prokuratorow, eks wojskowych zwanych kombatantami AL , LWP ile nasz kosztuje utrzymanie Jaruzelskiego i jego calej bandy- eks zomowcow , mam wrazenie ze to troche wiecej niz 78 ml rocznie.

do użytkownika JaSTRZaB:

To przecież jasne, że nie warto kupować zepsutego telefonu jeżeli całkowite koszty jego naprawy przekroczą realną wartość aparatu.

Tak na marginesie też się zastanawiałem ile kosztuje naprawa telefonu wyświetlającego "Connect service" i co to wogóle za uszkodzenie??

Ponadto wie ktoś może kokretnie ile kosztuje naprawa telefonu, który "nie łapie zasięgu"?? Takich aukcji równierz jest bardzo dużo.

Aha jak ktoś chciałby sprzedać jakaś nokie z rozlanym wyświetlaczem to napiszcie na tym forum.

Pozdrawiam!!

Poseł wisi w autobusie.

potrafio sie licytować zeby było śmieszniej z tymi mandatami

pies dostał kijem po dupie i szczeka żałośnie na straż miejską

hej ty samuraj ty się lecz W łomży mają dobry oddział psychiatryczny. A straż miejsca nich na niego uważa go ich jeszcze pogryzie . A jak jego posty wskazuja jest wsciekły.

chciałbym powiedzieć o nadużywaniu władzy prez policje co do kibiców ŁKSu i nie tylko.
przykładem bezmyślnego zachowania policji jest mecz z zambrowem, a dokładniej świętowanie awansu w Łomży na muszli przez część Łomżyńskich kibiców. Szalikowcy siedzieli spokojnie na muszli i świętowali awans, nikomu to nie przeszkadzało, nagle z wpadła tam policja i zaczeła pacyfikacje kibiców, niewiadomo za co i czemu. Kibice uciekali ale niektórzy dostali sie w ręce psów i poważnie zostali pobici pałami. W normalnym przypadku, trzeźwo myślący człowiek napewno nie pobił by tak drugiego człowieka za nic... kibice w tym przypadku nie stawiali więkrzego oporu, ale zostali pobici tak jakby sie niewiadomo co stało. Ponadto słyszałem z bardzo wiarygodnego źródła, że policja może bić pałką tylko po miejscach umięśnionych, gdzie nie ma bezpośredniego zagrożenia życia, w tamtym przypadku psy pałowali wszędzie, po głowie itd... czy to nie jest bezprawie???
Pewnie będziecie mieli poważne obiekcje do tego, czemu ja tak sie odnosze do policji, po prostu odwzajemniam sie, nie raz byłem wyzywany przez policje, kibiców policja nazywa "pedałkami" i za to ja nie pozostaje dłużny...

i niech psiarnia sie nie dziwi że jest wrogiem numer 1. dla każdego kibica i nie tylko.

Oseł wisi w autobusie

Nie ma co fajna robota - siedzieć sobie w radiowozie, wchrzaniać ciastka i sobie czekać na kolejnego frajera. Suuper!!

Domyślam się, że szczgóły pracy policji znasz z kreskówek na Kartun Netłork :-)

Naprawa telefonu który nie łapie zasięgu kosztuje zazwyczaj 20-30 zł (o ile wynika z lekkiego uszkodzenia). Pamiętajcie jednak, że telefon uszkodzony nawet po naprawie nie będzie pracował w pełni normalnie. Każda ingerencja fizyczna lub programowa w telefon nie pozostaje bez śladu. Co do Allegro to kiedyś już pisałem, że trzeba bardzo uważać i bardzo dokładnie czytać opis danej aukcji. Ponadto nie mamy gwarancji, że telefon który tam kupiliśmy nie posiada szeregu innych wad, oprócz tych podanych w opisie...

Reasumując: nie ma to jak nówka...

Autor: heniek_ (---.lomza.rtb6.4lan.pl)
Data: 06-08-04 08:54

Większość przypadków, w których prędkość została nieznacznie przekroczona - TO PRZEKRĘTY!!!!!

Henku, a ile to wg Ciebie nieznacznie przekroczyc predkosc?
Ile musi byc "tolerancji" na "glupote"(czyt. predkosc), gdy Heniek wsiada za kolko? (bez obrazy oczywiscie)
i co w ogole temat predkosci ma do tematu tegoz posta? przeciez policja powinna egzekwowac lamanie prawa ustanowionego chociazby pod postacja kodeksu drogowego, po to ja stworzono... a jesli ktos okr

Masz prawo go nie wpuscic bo nie ma nakazu prokuratora

Jakis czas temu przechodzilam przez jezdnie na mazowieckiej. Jechal radiowoz. Minal nas, wtedy przeszlam z kolezanka przez jezdnie i poszlysmy do pobliskiej apteki. Kiedy wyszlysmy juz czekal....
1.wg. niego przechodzilysmy 1 metr od pasow (co zauwazyl we wstecznym lusterku)
2. wg. niego my ucieklysmy i sie chowalysmy (poszlam przeciez do apteki)
3.do tego wpisal sobie w swoj zeszycik magiczny akurat koniec przerwy bo byl na przerwie (o czym nas bezczelnie powiadomil)
4. zaraz podjechaly jeszcze 2 radiowozy (chyba zeby sie z nas ponabijac)
5. dostalysmy obie mandaty po 50zl!

Powiem szczerze ze takiego szoku jeszcze nie przezylam.... Dodam ze przechodzilysmy normalnie po pasach i nie sadze wogole ze kiedy pojechal jakies 100m dalej juz to widzial nas we wstecznym lusterku jak przechodzilysmy . Co wy na to?

i dobrze ,że ci przwaliłł mandat jeszcze powinie przywalić ci pałą to byś zmądrzała i takich głupot nie pisała

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

nazis psie jush mówiłem że konfidentow tu nie trzeba

dobrze by było, żeby zrobili takie jezioro sztuczne pomiędzy mostami w Łomży, to jest bardzo dobre miejsce na takie coś, przecież i tak na wiosne tam jest zalew. Łomża by była turystycznym miastem, wkońcu bliżej by było jechać warszawiakom do Łomży niż np do Pisza. Mogli by tam zrobić jakąś przystań jachtową, powiękrzyć plaże (dzisiaj na naszej plaży zagęszczenie ludzi było więkrze niż nad morzem), mogli by jeszcze skwer na ul Rybaki zrobić, tam jest super miejscówa na to.

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org