Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńska PO, a OKE |
Wlasnie mi uswiadomiles, ze Via Baltica nie pojdzie przez Lomze (ani wokol Lomzy). Jesli tylko jakims kosmicznym cudem wariant 42 zostanie przez rzad zaakceptowany, zaraz gromada rolnikow zacznie protestowac, ze nie chca obok swojej wsi takiej trasy (cos jak z "Zakopianką"). Jesli sie myle, to pocieszcie mnie. W Polsce kazdy chce autostrad, ekspresowek, obwodnic, ale nikt obok swojego domu. nie czyń drugiemu co tobie niemiłe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńska PO, a OKE |
Autor: loosac (---.internetdsl.tpnet.pl) Jesli tylko jakims kosmicznym cudem wariant 42 zostanie przez rzad zaakceptowany, zaraz gromada rolnikow zacznie protestowac, ze nie chca obok swojej wsi takiej trasy (cos jak z "Zakopianką"). Zakopianka to inny temat, inne warunki geograficzne. VB ma być prowadzona "nowym śladem" poza miejscowościami. A na niepokornych rolników jest "specustawa" wywłaszczeniowa. To, że wywłaszczą to 100% pewne, do sądu mogą iść tylko po zmianę wyceny wywłaszczonej ziemi.
|
|
ok Już byłam i wszystko wiem. Są kursy komputerowe z certyfitatem europejskim, prawo jazdy, kurs agnielskiego, , szkolenia zawodowe wózki widłowe i spawacz też z uprawnieniami europejskimi dla dziewczyn nowoczesny sprzedawca , barman-kelner. Wszystko trwa do listpada. Za nic nie trzeba płacic i za poprawki też / /poprawki np za niezdane prawo jazdy opłacają oni/ dostaje sie ksiażki, podręczniki, jedzenie i zwrot kosztów dojazdu. Dla zainteresowanych podaję tel 2163308 . A i trzeba miec nie wiecej niz 25 lat
|
|
Najlepsza Domowa:P A w Łomży to Relax ;] Zibi mi się nie podoba:P
|
|
Mam gips, ale zastanawiam sie nad zamianą go na ten drugi, podobno lepszy...(tylko jego nazwa wypadła mi z glowy) Czy ktoś z was używał go? Ile kosztował i czy się opłaca? Wasze spostrzeżenia chętnie przeczytam:) A jeżeli nie masz nic sensownego do napisania, zamilcz:)
|
|
Coz masz racjie, chociaz z drugiej strony dlugi szpitala trzeba splacac dlatego napewno szpital podpisal ta umowe niekoniecznie korzystna dla ewentualnych pacjentow szpitala...
|
|
google.pl wpisz karaoke download, zaznacz tylko polskie strony, wszystko.
|
|
Skręciłem kostke... Najpierw miałem szyne, teraz mam gips. Ja poprostu nie jestem z takich którzy lubią mieć coś na nodze(ciężkiego i niewygodnego, no ale dużo ludzi tak ma)^^ Fiku. Dzieki za opowiedź, ale najpierw musze się dobrze zastanowić czy wytrzymam 2 tygodnie i czy warto:) I tak, o tą opaskę mi chodziło:) nie czyń drugiemu co tobie niemiłe
|
|
Dzis na starym rynku sa juwenalia a jutro slyszlam ze jest cos na muszli czy to prawda?? wie moze ktos cos na ten temat??
|
|
taaaak gorące 14 ruszają na podbój
|
|
Niedawno byłem w pewnym szpitalu w Warszawie. Jest tam cudowne rozwiązanie jakie powinno byc w naszym szpitalu. Przy wjeździe jest automat w którym pobiera się karte postojową. jeśli postój trwa do 30 min. - pobyt na parkingu jest gratis. Przy wyjeździe wkładasz kartę do automatu i wyjeżdżasz spokojnie. W kasie płacą ci, którzy długo stoją na parkingu, ale jeśli bardzo długo, to po kilku godz. opłata godzinowa maleje. Tak powinno być u nas. Często podjeżdżam pod nasz szpital na 5 do 10 min, a muszę płacić tele samo co ci którzy parkują całymi dniami. To jest niesprawiedliwe. von chrupka
|
|
Trzymam Kciuki Awia:)
|
|
cześć jestem adam i głęboko wkładam ;) a jutro wieczorek ruchawczo zapoznawczy
|
|
Ojoj jaki Ty obcykany w tych stronkach nawet o takiej nie słyszałem STARCZE. Ale może opisze twoja historię może ktoś do ciebie napisze pomoże ci przezwyciężyć ułomnosci z dzieciństwa, które jak można po twoich wypowiedziach zauważyć nie było różowe. piszesz doslownie ***** jak baba. Żalisz mi sie tu na każdą moją odpowiedz. Jestes kolejnym studentem co i tak niezna tabliczki mnozenia czy ***** zone krzywidzisz w domu. Z takimi fajfusami to sobie radze na codzien, aty jedynie ***** mozesz pofikac sobie do mnie w internetowej spoleczniarskiej spolecznosci,
|
|
najlepiej to mi sie tu rozplacz
|
|
ZWRACAM SIE DO SZALONEGO PALACZA I*x*x* NIE BEDE WAS TU WYZYWAC TAK JAK JA BYM SOBIE TEGO CHCIALA ALE POWIEM ZE JEST MI WAS ZAL BO WAS NAWET DO JEZIORKA BY NIE WPUSCILI HAHHA ZAL ZAL ZAL....... nie czyń drugiemu co tobie niemiłe
|
|
GrubyŁKS Ty Pedofilu hehe;)
|
|
Szukam Disc Jockey'a na wesele. Dokładnie na 16 sierpnia. Znajdzie się ktoś;]?
|
|
Prosze powstrzymaj sietakze od prob wprowadzania ironii do swojej wypowiedzi, poniewaz wychodzi Ci to nadzwyczaj nieumiejetnie... na lekarza to ty zapewne sie nienadajesz ale na poetke ..... sam krasiński by nieulozyl takiej poezji niektórzy z was to juz wogle siedzą ze slownikami w reku, poto tylko zeby niedostac ochrzanu i wyzwisk od innych tu zagnierzdzonych osob wstylu ortografia czy ukladanie zdan jestescie chyba najgorszym lomzynskim ludem, ktory - poprawia jeden drugiego - wchodzi w cudze zycie w butach - jest nachalny - gryzie sie jak pies - wymądrza sie w kazdym temacie - i nieumie uszanowac drugiego czlowieka bądz tez jego wlasnego zdania POlecam zamknac administratorowi zamknac te forum, bo tematy w stylu od ktorej otwarta jest biedronka czy gdzie najtanszy chleb mozna sprawdzic w internecie na oficjalnych stronach Pozdrawiam wszystkich tu prostkaków
|
|
wejdź sobie na forum.gazeta.pl i odszukaj forum: rozwód i co dalej.... Stamtąd dowiesz się praktycznie wszystkiego na temat rozwodu. Akurat to forum bardzo mi pomogło i odnalazłam masę odpowiedzi na pytania dotyczące rozwodu.. Pozdrawiam.
|
|
Jak twierdzą w ratuszu to nie godło PRL-u, a Herb Książąt Mazowieckich. Pewnie niedługo ratusz poinformuje nas, że ową trybunę wybudowali sami Książęta Mazowieccy... Zadziwiająca jest ta umysłowa impotencja panów z magistratu. nie czyń drugiemu co tobie niemiłe
|
|
buahaha... też macie powód do dumy ROTFL a na którym miejscu w rankingach jest Wasza uczelnia? :D pewnie niewiele wyżej co i lokalne uczelnie :P
|
|
ludzie o czym wy piszecie, przejdzie się chociaż raz do Warszawy na juwenalia
|
|
A były gorące małolatki?? xD
|
|
east clubers (chyba dobrz napisałem) do bani... zagrali dwie swoje nuty a reszta to innych dj. :/ jak dla mnie to było dno. Reszta po za tym była OK
|
|
Frekwencja pokazała głód na jakiekolwiek wydarzenia w Łomży. Przez wiele lat nic się nie działo, a teraz efekt: wieczorem pełny stary rynek, ruch na dwornej i farnej jak w jakimś turystycznym mieście ;). Bez wyczucia byli goście z balonikami i watą cukrową :) Po krótce: jako juwenalia słabiutko, jako festyn dla mieszkańców OK
|
|
Wszędzie raczej będzie transmisja, w każdym barze, wiem że będzie Pod Grzybkiem, ale moim zdaniem najlepiej z kumplami w domu, w barze nawet kawałka telewizora nie zobaczysz bo będzie tyle ludzi, a komentatora też nie usłyszysz bo taki gwar... Fajna atmosfera w barach ale przy piwku z kumplami w domu najlepiej. Na MŚ 2006 widziałem jak gdzieś przed klatką ktoś wystawił telewizor i na ławce przed blokiem kilka osób oglądało. Też fajnie ha.
|
|
hattrick - tam napewno bedzie transmisja. Polska Gola !!!
|
|
ważne że " się w koncu zaczęło" dziać, myśle że juwenalia z roku na rok będą coraz lepsze. brakuje tylko miasteczka studenckiego na kórego terenie można by organizować różne atrakcje. słoneczko na którym roku jestes i jaki wydział?
|
|
SaneOne otoz nie wiem czy wiesz ale temat dotyczy juwenaliow ale na tym tle znacznie wyroznia sie olsztynska kortowiada:) tym bardziej ze jestem studentka 1 roku-wpia ( to odpowiedz na pytanie M@stera:)) to tym wieksze wrazenie zoribly na mnie tamtejsze juwenalia.Jezeli chcesz podyskutowac o rankingach uczelni wyzszych to nie sadze azeby byl to odpowiedni temat a najlepiej byloby gdybys sam powiedzial gdzie studiujesz:) pozdrawiam serdecznie zyczac milego wieczoru:)
|
|
Witam, czy orientuje się ktoś jakie są obecnie szkoły walki w Łomży ? Znalazłem stronę Aikido, Taekwondo i jakieś karate ale aikido to raczej lipa..., do tych od taekwondo mam troche za daleko a karate jeszcze nie sprawdzałem, bo interesuje mnie bardziej kickbox lub boks... czytałem ,że jakaś szkoła boksu ma być otwarta 1 września ,ale ja szukam czegoś raczej na wakacje...Jeżeli zna ktoś jakieś namiary na box, kickbox lub coś innego od tych wymienionych - pisać :)
|
|
Zostaw Negresko, ten blok na Kazańskiej jest dosłownie wciśnięty między bloki, okropne... Polecam Zacharzeskiego, siostra u niego bierze mieszkanie i jest naprawde oki. Wszystko jasne i przejżyste i bloki sa w oki miejscu:)
|
|
Jest w Łomży może szkoła MMA lub kickbox'ingu ?
|
|
do zobaczenia na "żywo" podczas gorących i miejmy nadzieję radosnych chwil dla polskich kibiców !!
|
|
dzis Two i Ts w szczytnie,na 27 Kobiet 7 zaliczylo,24 facetow i wszyscy zaliczyli,ja mialem 3 czas.Kobiety oblewaly na pilce lekarskiej,takze radze cwiczyc ten element,pozdrawiam
|
|
wszędzie w sklepach z płytkami.
|
|
temat i tak zostanie zaraz usunięty ;) Cenzura na tym forum jest bardzo rygorystyczna.
|
|
ee.. angellica a co to wlasciwie wnosi? To twoja odpowiedź na wszystkie pytania? Sprytnie... nie czyń drugiemu co tobie niemiłe
|
|
na plakatach jeszcze pisze ze będzie spory telebim w atomie
|
|
to ze nie w smaku to wiem... bo komu by bylo dobrze grac w druzynie przeciwnej swojej ojczyznie? trudno tak mialo byc... ratuje nas jeszcze ten czwartkowy mecz z Austria ktory jak pisza na necie jest "meczem o zycie".. bedziemy kibicowac :)
|
|
Debil to cie robił frajerze. Podpisz się imieniem i nazwiskiem dziecko, albo stul pysk kibolu. Nikt tu nikogo nie wyzywał. nie czyń drugiemu co tobie niemiłe
|
|
17 lat to już nie dziecko ... już jest tak dojrzały że potrafi sam za siebie być odpowiedzialny i ma już coś w głowie ... ale jak tylko sperma się buzuje w łepetynie to nic dziwnego .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |