Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ścigani za wielką zbrodnię... |
Odczucie pozytywne, aczkolwiek ktoś kto by nie wiedział Juwenaliami by tego nie nazwał ;) Coś się ruszyło ;) Ale jeśli młodzi ludzie na hasło "juwenalia w Łomży" będą reagować samym narzekaniem, że to nie wypali, że lipa, że nic z tego nie będzie, że Łomża się nie nadaje, że to śmiech na sali, to zawsze tak będzie, że to będzie festyn, a nie Juwenalia :) Zamiast narzekać pokażmy, że chcemy i nam zależy ;) Bo jak nic się nie dzieje to narzekamy, a jak już się dzieje to narzekamy, że źle ;) Serdecznie pozdrawiam ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ścigani za wielką zbrodnię... |
Jak na pierwszy raz było super. Zwłaszcza Flinta i East clubbers :) Nie rozumiem tych którzy narzekają. Trzeba się cieszyć:) W końcu coś zaczęło się dziać ciekawego w Łomży. Pozdrowienia dla prowadzących :)
|
|
Patologiczny to ty jesteś kurwoo nie wiesz to nie gadaj ... no debilizm się tylko rodzi na takich imprezach :) brawo ,właśnie takie imprezy sie robi zamknięte tylko dla studentów a nie dla 14nastek co piwo se kupią na tej ''imprezie'' a co do twojego słownika to poprawną polszczyzną ci przetłumaczę żebyś se wsadził go głęboko w dup*e . Pasuje ? rudy błazen z druhem
|
|
nie wiem o jaką flagę Wam chodzi, ale normalne polskie dostaniecie na krótkiej, sam dzisiaj byłem i na antenę do autka przyczepiłem http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Ja wiem tylko o tych na Skate Parku. Jak no to normalnie bierzesz rakiete i piłke odbijasz:P Jak masz swoje rakiety i Piłki to koszt chyba ok 8 złotych za godzine. Pozdrawiam Riposta
|
|
mikaaa to nie byl pierwszy raz :p
|
|
"Do tego rejestracja mówiła sama za siebie "BL..." " Co miałaś na myśli pisząc to? Widzę, że raczej nie jesteś z Łomży. Masz coś do łomżyńskich kierowców?
|
|
Kisielnica, tam co chłopaki wyżej pisali. Masz telefony do nich: 502022753 lub 698407928 Znają się na rzeczy i robią naprawdę dobrze Jasmine
|
|
byłem na trzech imprezach na Syrence i wszystkie się skończyły grubo przed 23... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Dzięki bardzo;]
|
|
na ZDF niekodowany w 16:9 miodzio ...
|
|
Majestic Może Jestem xD "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
no wydaje mi się że straż miejska nie jest od siedzenia na plaży i pilnowania czy nikt sie nie topi......
|
|
sa 30l i sa 50l na allegro mozna kupic kega powiedzmy za 80-90zl 50l.. i juz masz na wymiane I wish I could be Perfectly free Wish I was a creep Wish I made you bleed http://bit.ly/d80xic
|
|
zly_czlowiek zapomniałeś dodać że ten keg musi być z tego samego browaru
|
|
firma TECHNIK 508 295 686
|