środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Groźny gniew ulicy

A może by tak pozbawić Łomżę środków budżetowych na modernizację dróg, pochodzących z winiet, za które płacą najwięcej właściciele tych najcięższych tirów.
A może by tak każde miasto zabroniło wjazdu ciężarówek "obcych". Ciężarówki z Łomży niech nie wjeżdżają do Białegostoku itd.
Siedźmy w domach. Zlikwidujmy transport drogowy i czekajmy na wzrost gospodarczy.
Może przyjdzie sam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Groźny gniew ulicy

przez proxy nie bedzie problemu

putativus: mam wrazenie, ze jakiegokolwiek etmatu bym nie podjela bedziesz sie mnie czepial;)

Mnie poprostu szokuja dzisiejsze pary, ktrore widze wokol siebie:
poznaja sie gdzie na dyskotece, klubie itd., po tygodniu mieszkaja ze soba, po miesiacu ona jest w ciazy, miesiac pozniej chuczne wesele, rok pozniej cichy rozwod i szarpanie sie o kanape, telewizor i inne pierdoly.

Uwazasz ze dziecinnne jest moje podejscie? Uwazam ze najszybsza milosc to ta bez pospiechu i dlatego czuje sie w kazdym jedym zwiazku odpowiedzialna nie tylko za swoje uczucia, ale rowniez za uczucia ktore w kims wywolalam. I dlatego z kazdym z moich bylych zyje w dobrych relacjach, jestesmy w stanie spotkac sie na kawie i fajnie ze soba pogadac. To jest Twoim zdaniem infantylne?

Jarek

Czy ktoś z Was korzysta z kart "Euro<26"? Jeżeli w skład tej karty wchodzi polisa ubezpieczeniowa to czy daje ona możliwość korzystania z usług służby zdrowia zakontraktowanej z NFZ?? Czy obejmuje ona zniżki na przejazdy autobusami etc.? Czy funkcja ID Student jest w ogóle przydatna czy może nasze społeczeństwo ( i to nie tylko lokalne) dalej nie korzysta z dobrodziejstw ewolucji?;) Pozdrawiam.

ja miałam duży problem z rejestracja na tym forum musiałam pisać dp admina z prosbą o aktywacje, może i tam tak jest

Niema ideałów ,zacznijmy od tego ,tak samo jak i niema dobrej metody na odejście ,zawsze któraś strona będzie berdziej cierpiała to jest normalne i berdzo ludzkie ,człowiek jest w stanie wiele przejść pozdrawiam Cie i trzymaj sie

i na dodatek mam czeste problemy z policja przez to :D

ale Ty to pewnie i roweru nie masz.Chyba ze jestes jednym z tych co jezdzili w PRLu Nysa z napisem MILICJA

ostry sex bez zobowiazan

proponuję zakup sztuk świata :P w takie notatki trzeba włożyć sporo pracy więc lepiej już zacznij się uczyć

loosac wyrazy ze znakami specjalnymi nie czyta lektor (np. džíp)

Ksiezniczka Sheherezada i jej jej 40 synow ;)

to nie wina IP, próbowałem przez bramkę proxy i nic. Ktoś poprostu nie potrafi sprawnie zarządzać tym forum.

nie wszystkie ale zerkne...

Annamira a ja widzialam babcie co dawala smietane w litrowej butelce ihihihih

Autor: tatiana (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 09-10-07 10:46

A co jezeli Twoj maz ktorego dnia powie Ci: to juz koniec, chce rozwodu?

wtedy będę zastanawiała się co z tym zrobić. po co teraz o tym myśleć i wywoływać wilka z lasu?
a jeśli kocha mnie tak ja ja jego- a wierzę że tak jest to nigdy mi tak nie powie.

Czasami bywa też tak, że jedna ze stron przestaje kochać i chce odejść? Jak odejść by bolało najmniej? Czy w ogóle da się odejść bez ran, pretensji i łez?

nie da sie to zawsze boli... najgorsze jak wszyscy kojarzy ci sie z ta osoba:( wspomnienia i wogole a najgorzej jak ta niby 2 polowka ma juz nowa polowke:(

Ja czasem korzystam z karty Euro<26, kupiłem ją przed wyjazdem za granicę ze względu na polisę ubezpieczeniową. Do końca nie rozumiem o co pytasz jeśli chodzi o usługi służby zdrowa zakontraktowane przez NFZ, ale wydaje mi się że ta polisa nie ma zbyt wiele z tym wspólnego. Jest to polisa NW, czyli dostajesz odszkodowanie z tytułu nieszczęśliwego wypadku i pokrycie kosztów leczenia za granicą związane z takim wypadkiem. W Polsce nie skorzystasz z usług np. lekarza rodzinnego posługując sie kartą.
Jeśli chodzi o student ID, kata euro<26 student tak naprawdę nie jest dokumentem potwierdzającym status studenta i nie może by używana zamiennie z legitymacją studencką, owszem może pomóc w stwierdzeniu tego, że jesteś studentem ale tak naprawdę zależy to tylko od dobrej woli osoby której ją okazujesz. Np. nie udało mi się kupic studenckiego biletu kolejowego okazujac ta karte.
Jeśli zależy ci na karcie która jest dokumentem potwierdzającym status studenta i można jej używac jak legitymacji studenckiej polecam ci kartę ISIC, zapewnia ona również zniżki (na całym świecie, ale w Europie mniej niż EURO<26) zawiera też w sobie polisę ubezpieczeniową

szczerosc :))

zabawa :))

kasa :D

dzien wolny od pracy xD

i smok wawelski :d

sezamie otworz sie :d

Jak mialem pieska jeszcze i kożystałem z tego gabinetu to kiedy nie przyjechałem z psem zawze było otwarty :P ale cos mi sie zdaje,że do 18 ale nie ejstem pewny

Treść jest ukryta

Ja tam jestem zadowolony. Zakupiłem kartę z ubezpieczeniem i po 2 tygodniach złamałem rękę. Odszkodowanie było 6 razy większę niż w PZU ;)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

JESTEM FACETEM I NIEMAM 16 LAT CHLOPCZE;P NIGDY NIEWIESZ KTO JEST PO DRUGIEJ STRONIE TEGO SIE WRESZCIE NAUCZUCIE..NIK JEST SPECJALNY DLA TAKICH NAIWNIAKOW JAK WY

nie chca pracowac to wypi...lac z roboty na ich miejsce napewno sa chetni, zawsze wszystkim malo, maja za duza swobode dlatego tak jest, juz nie wspomne o nauczycielach, pielegniarkach, itp. co grzeja du.e na krzeslach, nie chcesz robic to WON

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org