środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zobaczyć Rzym i umrzeć

Metalplax

Metplax

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zobaczyć Rzym i umrzeć

World MetPlast Polska
Tergplast
Mestlap

albo normalniej Wings Plast czy Alex Plast
med

gans jaki ty niespokojny. Chyba każdy ma prawo wiedzieć co się dzieje a jak ci się coś nie podoba to sam możesz zmienić forum. Ludzie przynajmniej się interesują co się dzieje w ich mieście... POZDRAWIAM:P

http://www.podlaska.policja.gov.pl/index.php?idkat=288&idart=1416

Popatrzcie! :D Szkoda Grey,że Ciebie tam nie ma....

Kolego krecik68 na bliskiej to mozesz co najwyzej kanapke od lysego kupic z jajkiem na twardo benzol pb95-4,42zl

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=144281&t=144281

heheh a nie lepiej radio CB załatwić i co jakiś czas się spytac o "oszczędnosci"? Wielu kierowców samochodów dostawczych takie oszczędności posiada

Ta, zebys sie nie doczekal przypadkiem...
Spasc to moze troche spadna, ale bez przesady...
Tak patrze, ze niektorych chyba nic tak nie cieszy, jak czyjes niepowodzenie. Moze i w tym temacie sobie klientow ktos nagania, ja tez widze ze niektorzy sie chyba nie zalapali w pore i teraz odreagowuja.
Pare rzeczy mnie tylko dziwi, raz ze jak wszyscy pobankrutuja, to kto Wam bedzie te tanie mieszkania budowal? Moga sie nie znalezc chetni na taki "zloty interes" ;) Dwa, ze jak kredyty pobrane to i splacic musza, wiec za darmo nie rozdadza, a nawet jesli to swoim. A trzy, to jesli ktos uwaza, ze to miasto wymrze i wyludni sie juz niedlugo, to po co czeka tu na mieszkanie? Przeciez z takiego miejsca to tylko uciekac czym predzej, ja bym nawet za pol ceny nie kupil, bo po co? :> Zreszta juz teraz mozna kupic mieszkanie za grosze w jakiejs dziurze zabitej dechami, wiec po co czekac? Co za roznica, jak sie miasto nazywa, skoro warunki beda takie same? ;)
Moze i ceny mieszkan poszly w gore za szybko i pewnie jeszcze spadna, ale wszystko mocno podrozalo, jesli ktos nie zauwazyl. Zarobki tez poszly w gore, wiec jak ktos uwaza, ze bedzie zarabial tyle co teraz, a mieszkanie kupi za tyle co 10 lat temu, to chyba sam sie oszukuje...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org