Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zobaczyć Rzym i umrzeć |
Metalplax Metplax
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zobaczyć Rzym i umrzeć |
World MetPlast Polska Tergplast Mestlap albo normalniej Wings Plast czy Alex Plast med
|
|
gans jaki ty niespokojny. Chyba każdy ma prawo wiedzieć co się dzieje a jak ci się coś nie podoba to sam możesz zmienić forum. Ludzie przynajmniej się interesują co się dzieje w ich mieście... POZDRAWIAM:P
|
|
http://www.podlaska.policja.gov.pl/index.php?idkat=288&idart=1416 Popatrzcie! :D Szkoda Grey,że Ciebie tam nie ma....
|
|
Kolego krecik68 na bliskiej to mozesz co najwyzej kanapke od lysego kupic z jajkiem na twardo benzol pb95-4,42zl
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=144281&t=144281
|
|
heheh a nie lepiej radio CB załatwić i co jakiś czas się spytac o "oszczędnosci"? Wielu kierowców samochodów dostawczych takie oszczędności posiada
|
|
Ta, zebys sie nie doczekal przypadkiem... Spasc to moze troche spadna, ale bez przesady... Tak patrze, ze niektorych chyba nic tak nie cieszy, jak czyjes niepowodzenie. Moze i w tym temacie sobie klientow ktos nagania, ja tez widze ze niektorzy sie chyba nie zalapali w pore i teraz odreagowuja. Pare rzeczy mnie tylko dziwi, raz ze jak wszyscy pobankrutuja, to kto Wam bedzie te tanie mieszkania budowal? Moga sie nie znalezc chetni na taki "zloty interes" ;) Dwa, ze jak kredyty pobrane to i splacic musza, wiec za darmo nie rozdadza, a nawet jesli to swoim. A trzy, to jesli ktos uwaza, ze to miasto wymrze i wyludni sie juz niedlugo, to po co czeka tu na mieszkanie? Przeciez z takiego miejsca to tylko uciekac czym predzej, ja bym nawet za pol ceny nie kupil, bo po co? :> Zreszta juz teraz mozna kupic mieszkanie za grosze w jakiejs dziurze zabitej dechami, wiec po co czekac? Co za roznica, jak sie miasto nazywa, skoro warunki beda takie same? ;) Moze i ceny mieszkan poszly w gore za szybko i pewnie jeszcze spadna, ale wszystko mocno podrozalo, jesli ktos nie zauwazyl. Zarobki tez poszly w gore, wiec jak ktos uwaza, ze bedzie zarabial tyle co teraz, a mieszkanie kupi za tyle co 10 lat temu, to chyba sam sie oszukuje... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |