Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pan poseł kamiński |
jest ktoś kto został w sposób krzywdzący potraktowany przez łomżyńską policję ? chodzi o to czy ktoś bez przyczyny został pobity, zwinięty na komende. ja byłem juz w takiej sytuacji. oczywiście chciałem dane tych nie właściwie zachowujących sie według mnie policjantów ale powiedzieli żebym dał sobie na spokój, że nie jeden już brał ich dane i z tego nic nie wyszło, więc se dałem na spokój, lepiej przyjąć mandat za wymyslone przez funkcjonariuszy przestępstwo i dać se spokój, bo nie ma sensu w rozprawy sądowe się wciągać. i tak z policjo nie wygra i do tego koszty rozprawy dowalo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pan poseł kamiński |
Może powiesz konkretnie, jak to było?
|
|
witam .potrzebuje kogos kto pomogl by mi w obsludze programu AIM ,,potrzebuje pomocy gdyz chcialbym znalezdz moja kolezanke w USA a wiem ze ma ten program ...moze ja znacie ola gra.... mieszka w Hartford
|
|
prosil prosil to co moze wiesz jak momoc ??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Widze ze macie powazny problem no trodno ze zadna laska nawas nieleci ale niemusicie sie teraz wyrzywac na na tych malolatach ktore spaceroja po al Legionow ,spojrzcie w lustro na swoje geby bo z takimi mordami to i porsche wam by niepomoglo:) Grzegorz
|
|
wczoraj jeździłem po legionow ale sie gdzies schowały. Jedna to nawet widziałem i wiecie co była cała różowa. ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Łapanie gości, swoi niech wiedzą i nie płacą.
|
|
Nie rozumiem po to są przepisy aby ich przestrzegać, jak ktoś nie chce lub nie lubi się do nich stosować to niech płaci. A że robią to strażnicy to chyba dobrze bo kasa z mandatów wpada do kasy naszego miasta, niestety z policyjnych nie.
|
|
Może nie należy tracić nadziei - w tym momencie kieruje swoje słowa do Pana Prezydenta - może warto zainwestować w ludzi chętnych do reprezentowania Miasta - chociażby w sensie znalezienia człowieka, który mógłby zająć się poprowadzeniem orkiestry. Z pewnego źródła wiem, że sam Komendant naszej Straży Pożarnej grał w orkiestrze i z chęcią znowu zasiadłby przy nutach. Kwestia dobrej woli - ileż przyjemności i podniosłości chwili daje orkiestra dęta podczas uroczystości państwowych, kościelnych etc etc Byli orkiestranci dajcie znak o sobie ......... Pozdrawiam Tiger
|
|
Bardzo mnie interesuje jaką prędkość srednią osiaga miejska skoda w mieście ? a co do strazy m. to mają nową zabawkę chłopaki
|
|
Tylko Michasia Wiśniewskiego mi brakowało w Łomży... Dno, kompletne dno muzyczne.
|
|
to fakt ostatnio widac ich tylko przy radarze, bo wczesniej widzialem mieli inne zajecia
|
|
Ja proponuje zbojkotowanie koncertu.
|
|
BRAWO! Wreszcie dobra wypowiedz na powyższy temat. Życzę szerokiej drogi i jak najmniejszej liczby kontroli przez chłopców radarowców
|
|
obserwuje telefony na allegro.pl i zauwazylem ze duzo jest telefonow ,kategoria uszkodzone ,w ktorych pojawia sie komunikat ''Connect service" wiecie moze czy da sie naprawic taki telefon czy idzie juz on do kosza??
|
|
samuraj ty po prostu jestes przypał . Widzicie jakie on ma emocjonalne podejscie do tematu . jaki obiektywizm paranoika. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |