środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wspieranie przedsiębiorczości

jak dla mnie to żaden SWAP ;P po mojemu SWAP jest wtedy kiedy wrzucasz pod mache silnik o innej pojemności lub wogole z innej marki samochodu. To jest prawdziwy SWAP ;P najlepiej widać to po numerze VIN. odczytujesz, wpisujesz na stronke do sprawdzania i widzisz z jakim motorem ten egzemplarz opuścil fabryke. jesli masz obecnie motor innej pojemnosci tzn ze byl robiony swap. ja to tak rozumiem ;P ostatnio moj ojciec wymienial na taki sam silnik i nie uwazam ze to byl swap ;P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wspieranie przedsiębiorczości

DJ NORBI z EŁKU. świetne prowadzenie imprez. występował też na różnych festivalach m.in Mega Music Festival.

Z tego co ostatnio się dowiedziałam to Siostra Teresa z Katedry organizuje wyjazd na Lednice i są nawet jeszcze wolne miejsca.

no skoro nie ma w Łomży CTRów czy innych S2000, to pewnie czerwone e30 ;)

koniczyna

Angel ale nie mozesz obwiniac tych klubow o to, ze Łks sie nie utrzymal, bo czy oni chca sie laczyc, rozwiazywac kluby, to nie powinna nas obchodzic, Łks spadl z wlasnej winy, nie przez PZPN, nie przez sedziow, nie przez nierowne boiska tylko przez wlasna gre.

beda tam gdzie ich miejsce

wesolek jezeli jestes jedynie ich klientem to co ty chlopie robisz caly czas w telepizza?? domu nie masz?? jezeli dalej twierdzisz ze nie jestes osoba rozwozaca telepizze to po prostu klamiesz jestes na tyle malo inteligentny ze zbyt duzo dowodow pozostawiles po sobie na necie wystarczy wejsc w twoj profil i mozemy poznac twoje imie wesolek jak sie mozemy domyslec pochodzi od nazwiska czyli wesolowski wchodzimy na nasza klase wpisujemy powyzsze dane i mamy twoj wizerunek i byloby to na tyle i zapamietaj klamstwo ma krotkie nogi

Ajjj mistrzu93. Jakiś Ty biedny. Wszyscy tobą pomiatają. Biedna ta młodzierz. Rzeczywiście obijanie bezbronnych ludzi, złodziejstwo i chamstwo to ich jedyny słuszny ratunek na nudę.

Tu chodzi o prawo. Nawet jeśli bandziorów by złapano, to i tak po jednej rozprawie dostaliby uniewinnienie ze względu na "zbyt małą szkodliwość społeczną czynu". Wynik jest taki, że te nasterydowane i zakapturzone mięso wieprzowe z klatek schodowych czuje się bezkarnie i robi co chce.

Zgadzam sie ja tez mialem nonsteama,ale zdecydowałem sie na steama i tobie radze to samo :) 40 zł nowa więc to majątek nie jest,a masz na całe życie.

Pozdrawiam

Płacąc za ślub , strojenie kościoła , czy to nie jest w obowiązkach panów w sutannach.
Proboszcz bierze pieniądze i jest gospodarzem , w jego gestji jest przygotowac kościół do imprezy.
ewako zastanów się jeszcze raz czy warto brać ślub w KK.

to moje auto jest najszybsze w łomzy porsche 618 KM. kto ma odwage to nie sie sciga ze mna, czekam na propozycje

Lubię to forum, bo zawsze jest tu śmiesznie ;)

rudy błazen z druhem

To nie wina młodzierzy, że takie mamy prawo i wiele osób czuje się bezkarnie. Ale faktem jest że to właśnie z nudów rodzą się takie krzywe sytuacje i nie ma nad czym tu rozkminiać:)

koniczyna

bazyl14 ty nie badz taki k u r w a mądry... a gdzie ma brac slub??? u jechowców, żydow, a może w turbanie???? co ty jestes jakis satanista?? wiem ze dzis mozna sie pogubic patrzac na Rydzyka i Jankowskiego (tego znad morza) ale nie do przesady nie sugeruj ludziom zmiany wiary!!!!! nooo to sie wypowiedzialem,,,,,, ...... i H UUUUJJJJJJJJJJJ

ale wy ejstescieku rwa durnie, mial chlopak pytanie a pewnie nie chce mu sie szukac, albo wpisuje w google cs i za duzo mu wsykakuje odpowiedzi. najporsciej jest wpisac na forum i zawsze jeden normalny jak P@wcio poda mu stronke i temat powinien spasc na sam dol strony. ale nie w lomzy TU ZAWSZE USI SIE TRAFIC DEBIL CO TO MUsi NAPISAC ZE NIELEGALNY ZE LEPIEEJ KUPIC ( JAK TO TAKI TANIE TO MI KUP CIOTO !!!!) i zeby se szukal. jaka ciota ( na koniec tego postu po prostu stracilem wene.... bo przeczytalem wszystko od poczatkuw pewnym momemncie /swego posta/ i zaczalem cos zmieniac i jakos koniec)

ELO ELO 5------2--------0 !!!!!!

Treść jest ukryta

ale bez kitu taka dobra ?? to niech ktos mi powie czy JEST MOZLIWOSC DOWOZU PLACKA I JAK SIE TEN DOWOZ PRZEDSTAWIA CENOWO .... A GóRY dzieki :D

Treść jest ukryta

pieprzysz FIN. Niech dzieciak do książek się weźmie. Czemu tacy debile nie napiszą jak zainstalować encyklopedię PWN bo coś mu nie wychodzi? Jeb*ne gry i pojebańszy gracze, bezmózgi zlasowane

koniczyna

W biedronce

P@wcio dziękuje ślicznie :)

a to w need for speed czy jak ???
bo nie rozumiem za bardzo...

wiecie co... tak czytam i czytam... co wy sie czepiacie chłopaka który pracuje żeby sobie jakoś żyć. Czyżby zazdrość z bezradności ?? Jak rozkręcacie temat sprzed 2 lat to wy sami jesteście debile. I na tyle ode mnie....

Dowóz tani jak barszcz,dwa wory siana-dla konia.

podaj oznaczenia obu... z ciekawości pytam jakie 1.6 będzie śmigać po naszych ulicach :)

najmocniejszy silnik 1.6 Nissana to SR16VE oryginalnie wsadzany do Pulsara JDM...

koniczyna

z tego co wiem to na PKS na Piłsudzkiego najtaniej. podobno ok 20 gr różnicy na litrze, ale jaka jakośc to nie wiem bo nie tankowałem tam

Sluchaj z dowozem to nie mam pojęcia jak jest. Fenomenem jest to że to nie pizzeria i nie biją piany wokol pizzy. Oni poprostu jak chesz to ci ją zrobią. Nosz kurcze mi smakuje jak diabli.

generalnie preferuje rower, ten kontakt z naturą...
dziki ptak dawaj tego wróbelka zrobię z niego wiatrak :D

buehhehehee, masakra, wasza wiedza mnie zabija!!

cena w dolarach zapomniałem dopisać :)

koniczyna

dobre dobre panowie spokój i opanowanie przede wszystkim :D::

Witam, masz koles tu dobrą stronkę z steamem który mozna tanio kupic... Polecam ! http://www.steampowered.com

Tak jak w temacie

koniczyna

moze wiecie gdzie i w jakich godz przyjmuje dr nierodzinska

Przyłączam się do pytania. Kiedy otwarcie Lidla?

A lubisz Krakowską czy Zwyczajną.

koniczyna

dla nieuświadomionych żeby zostać TW trzeba zdać specjalny egzamin więc jeśli się nie uczysz to nie zostaniesz TW. Nie każdy kto się uczy na tym kierunku musi zostać technikiem.

hahaha

,,Mam dosyć ciekawskich i narzekaczy chcących zeby cos bylo wmiescie zmienione,,

A KOGO TO OBCHODZI?

mikrofon , nikt mną nie pomiata , chyba nie myślisz ,że jak jakiś staruch wylatuje do mnie i mnie wygania to biore dupe w kroki jak jakiś gówniarz , nie te lata ...

"Autor: mistrzu93 (---.elomza.pl)
Data: 29-05-08 17:33

mikrofon , nikt mną nie pomiata , chyba nie myślisz ,że jak jakiś staruch wylatuje do mnie i mnie wygania to biore dupe w kroki jak jakiś gówniarz , nie te lata ..."

buahaha... no fakt... 15 lat masz, to OG jesteś :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org